perjantai 16. joulukuuta 2016

Punaiset joulukynnet a`la Essence

Nyt näitä Essencen lakkoja tulee, sorppa vaan! Mutta kun nämä on punaisia ja jostain kumman syystä himottaa nyt lakata punaisilla..kysyppä tuossa kuukauden päästä uudestaan lakataanko punaisella ;)

Joulukynnet

Eli tämä punainen ihanuus on Do You Speak Love? Lakka kuuluu Gel lakkoihin, ja tässä onkin kivan kiiltävä ja nätisti kynnellä liukuva geelikoostumus. Se peittää kahdella helpolla kerroksella. Lakka kuivuu siististi ja on tasainen kynnellä. Ei ole tästäkään valittamista, mainio lakka parin euron hintaan nähden. Väri on hiukan tummempi vampy punainen, tykkään itse tälläisistä. Varo lakatessa ettei mene kynsinauhoille, on mahdottoman hankala siivota. Onneksi Essencen lakoissa on hyvä sivellin jolla varmasti tumpelokin saa siistin lakkausjäljen.

Kokeilin ensi kertaa CND:n lähettämää uutuutta; Ridge Fx Nail Surface Enhancer aluslakkaa. Ammattilaisten suosima CND on julkaissut uuden aluslakan joka tasoittaa ja kaunistaa kynnen pintaa. Hämmästyin itsekin lakatessa, tämä kuivuu hyvin huomaamattomaksi ja mattapintaiseksi. Piti ihan sormella sivellä kynnen pintaa että käykö tämä varmasti aluslakaksi kun on niin huomaamatonta. Tämähän on ihan täydellinen tuote sinulle joka et voi käyttää töissä kynsilakkaa tai haluat kynsiesi olevan luonnollisen siistit.

CND Ridge Fx

Ridge Fx tuo kynnen pinnalle lisätukea tasoittamalla uurteita ja epätasaisuuksia. Uurteet ja epätasaisuudet häivyttyvät, kynnen luonnollinen sävy kirkastuu ja kynsi on valmis värilakalle. Tätä voi käyttää CND Vinylux lakkojen tai minkä tahansa muun värilakan kanssa. Aluslakassa on Optifil Tecnology-teknologia jonka mikropigmentit täyttävät kynnen pinnan. Koostumuksen sisältämät pehmentävät ainesosat takaavat joustavan pinnan, joka tukee kynttä eikä lohkeile. Mielenkiintoisia lupauksia, tätä on käytettävä enemmän. Ainakin tämä Essencen lakka levittyi tosi nätisti Ridge Fx:n päälle ja pysyi hyvin tämän kanssa.

Christmas Nail Art

Koristelin kynnet tosi yksinkertaisesti käyttämällä timskuja ja teippejä. Kultainen teippi on helppo asetella lakan päälle ja leikata liiat pois kynsisaksilla. Asettelin myös muutamat lasitimantit. Bling La Vien lasitimskut on parhaita mahdollisia, eivät muuten haalistu ollenkaan päällyslakan alla. Jaksavat kimmeltää ja näyttävät todella kauniilta! 
Sain näitä joskus blogiini esiteltäväksi ja on vaan ilo esitellä ja käyttää näin hienoja tuotteita. Nuo isommat lasitimantit ovat koko ss10 ja pienemmät ss4. Tilasin näitä lisää eri väreissä koska näissä on hinta-laatusuhde tosi jees!

Bling La Vie lasitimantit kynsille

Olen huomannut että mun tekee koko ajan mieli lakkailla kynsiä, etenkin kun nyt saa käyttää ihania juhlakauden lakkoja. Eihän ne huvita enää joulun jälkeen. Tässä kuussa on tullut paljon kynsiaiheisia postauksia, toivottavasti ei haittaa :) Mukavaa joulun odotusta!

Essence kynsilakat

Kynsissä käytetyt tuotteet saatu blogin kautta, paitsi Inm ostettu itse.

22 kommenttia:

  1. Hassu. Eihän kynsipostaukset haittaa kynsiblogissa 😂💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) osa vaan tykkää enemmän muista postauksista :)

      Poista
  2. Mulla on just tällä hetkellä kynsillä Do You Speak Love? - aivan ihana lakka! Ja upeat kynnet :)

    VastaaPoista
  3. Nätit kynnet, jotka sopis hyvinkin mihin tahansa vuodenaikaan :)

    VastaaPoista
  4. Nätti punainen ja tosi tyylikäs kokonaisuus! Mua aina ärsyttää huonot timantit kun ne vähän niin kuin pilaa koko manikyyrin jos menevät ihan himmeiksi päällyslakan alla. Noi näyttää tosi hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on hyviä, eivät himmene yhtään. Jotkut eBayn tai Born Pretty Storen timantit on sellaisia jotka menee heti sameiksi :/

      Poista
  5. Mulle taisi muuten tulla tuo kyseinen Essencen lakka joulukalenterista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instasta näin että tämä lakka taisi luukusta paljastua :)

      Poista
  6. Oi kun on kaunis lakka ja koristelutkin just mun mieleen :)

    VastaaPoista
  7. Maija Myöhäinen täällä lueskelee vanhempia postauksia kun ei ole kiireeltään ennättänyt. Tosi nätti lakkaus ja toi Essencen punaien on nätti, mä ihastuin myös siihen joskus menneisyydessä mutta on yhä yksi suosikkini punaisten joukossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä tämä on tykkäysten arvoinen lakka!

      Poista
  8. Miun piti tänään lakata sinisellä ja nyt... miulla on punaiset kynnet :'D Jotain mystistä tapahtuu näin joulun lähestyessä.

    Nuo timantit vaikuttaa kyllä hyviltä, ärsyttää kun suurin osa samenee tai niistä lähtee värit :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä timantit on oikeasti hyviä, ei ole yhdestäkään pinta himmennyt!

      Poista
  9. Onpas kauniit! Oon laittanu tän päälle Essencen punaista glitter lakkaa joka muistuttaa Essien Toggle on top ia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3