torstai 1. joulukuuta 2016

Marraskuun loppuneet tuotteet

Marraskuun roskien aika. Tuntuu että nyt ei loppunut mitään hirmu isoa läjää mutta aika monta meikkituotetta kului loppuun. Se on aina jees! Tutkitaan roskat vähän tarkemmin ja katsotaan mitä mieltä tuotteista olin ;)

loppuneet tuotteet

Ihon- ja vartalonhoito

Queen Helene Mint Julep Mask
Tämä on kyllä vähän vanha ja lähtee nyt syystäkin roskiin. Silloin kun kärsin huonosta ihosta, tilasin tämän iHerbistä. Tosi voimakas minttuinen savinaamio, tehokas akneiholle. Hyvä tuote ja muistelen että tämä auttoi hyvin puhdistamaan rasvaista, epäpuhdasta ihoa. Putkilo on niin järkkyiso että en saa tätä ikinä loppuun ja minusta tuote ei tule enää kunnolla pihalle -- > Julep mask goes bye bye!

Neutrogena käsivoide*
Sain viime talvena Neutrogenan käsivoiteita testiin. Nämä nousivat yhdeksi talviajan suosikeiksi. Tämä punainen hajusteeton versio oli tosi kiva ja putkilo kaunis. Itse voide neutraalin tuntuinen mutta todella hyvin käsiä pehmittävä ja ihon siistinä pitävä. Oikein hyvä hinta-laatusuhde, edullista ja saa ihan marketista. 

Elivo Arganöljy käsivoide
LivBoxissa tullut käsivoide. Hyvä tuoksu mutta itse käsivoide aika kevyttä. Käytin lähinnä päivisin ja ennen kynsikuvia, koska imeytyi nopsaan eikä jättänyt käsiä kiiltäviksi. Mutta en varmaan ostaisi uutta, ei ollut mitenkään ihmeellinen tuote.

Palmolive Smooth Delight Shower Milk
Peruskiva pesutuote.

RFSU Nice n´ Cool
Masokistin tuote, levitetään bikinirajalle sheivailun jälkeen. Polttaa niin pirusti mutta estää näppyjen muodostumisen ja auttaa ihoa paranemaan. Vihaan ja rakastan tätä tuotetta O_o

Lumene LÄHDE Misellivesi
Pikkunäyte LivBoxista. Tosi ihana aamuisin, raikasti ja herätti ihon uuteen aamuun. Ei poistanut meikinjämiä joten ei soveltunut meikinpoiston viimeistelyyn. Muuten kyllä ihana, pidän Lumenen uudesta ilmeestä vaikka ei vanhassakaan vikaa ollut.

L`oreal Pure Clay Mask Queen Helene Mint Julep Mask

No7 Radiance Revealed Exfoliator

Tälle kävi "Hiput". Eli koira saa välillä jotain viirauksia ja kantaa purkkeja kylppäristä, jos ovi unohtuu auki. Tämä kuorinta ei ollut muutenkaan suosikkini ja oli aika lopussa. Ei siis mennyt mitään hukkaan :)

L´oreal Pure Clay Purity Mask
Tämä oli kiva! Savea ja piparminttua sisältävä naamio, viilentää ja on ihanan raikkaan tuntuinen käytössä. Tästä LivBoxin minipussukasta riitti kahteen kertaan. Oikein mainio savinaamio mutta on niin monta naamiota avattuna että en ainakaan nyt osta uutta. Puhdisti ihon kyllä hyvin.

Estee Laudern Modern Muse tuoksusample

Ihana, hieman raskas tuoksu. Tykkäsin.

Burberry Brit Rhythm tuoksusample

Vähän kevyempi ja raikkaampi, tämäkin kiva.

Goldwell hiusvaha

Hiukset

Sim For Me Fluid Bodyfier
Tätä käytin ennen föönäystä. Lupaa kosteussuojan mutta en tiedä...ei sillee suosikkituotteeni.

Goldwell Style Sign Roughmann mattavaha
Nyyhkis, lempparivaha loppui. Ostin joskus vahingossa tämän "miesten" mattavahan. Mutta ihastuin tähän koska ei lähmää ja antaa mukavaa, mattaista rouheutta lyhyeen tukkaan. Tämä vaha kesti mulla pari vuotta joten nää on kyllä riittoisia. Goldwellin tuotteet on minusta tosi hyviä ja edullisimpia kampaamosarjoista.

Schwarzkopf Essensity shampoo & hoitoaine
Näissä oli kivan raikas vihreä tuoksu. Muuten tuntuivat "ihan kivoilta" mutta en jää kaipaamaan minikokojen hyytymistä. 

Argan Care Moisture Shot muotoiluvoide
Oooh tämä on niin hyvä! Kevyt ja kosteuttava muotoiluvoide joka antaa lyhyeen tukkaan kuosia. Taitaa olla vielä pari pikku purkkia jemmassa, tätä voisin ostaa muutenkin koska ei lähmää tukkaa.

MAC 24-Hour Extend Eye Base ZUII primer

Kosmetiikka

Yves Rocher Volume Elixir mascara
Kun otin tämän käyttöön, ihmettelin miksi olen tätä ostanut uudestaan. On alussa liian kosteaa, klimpittää eikä tee oikein ihmeitä. Mutta kun tämän saa käyntiin, tämä antaa uskomattoman kivat, tuuheat ja pidemmät ripset. Parhaita Yvesin mascaroita, hyvä ja selvitteleva harjapää. Nyt muistin miksi tätä ostin ;)

Divaderme Fiber Wings mascara*
Hienosti pidentävä ja näyttävämmät ripset tekevä mascara. Tykkäsin kovasti, ei ikinä sotkenut tai tahrinut. Tätä saa IdHairin nettikaupasta

MAC 24-hour Extend Eye Base
Pitää luomivärin paikoillaan kuten lupaakin. Ostaisin uudelleen. Tuote ei kuivunut tuubiin vaikka siinä oli Hipun hampaanjälkiä eli tuubiin pääsi ilmaa aina puristaessa. Tämän sai käytettyä ihan loppuun joten tosi jees tuote!

Dermosil Primer Smooth & Bright
Ohoh kun päiväys on mennyt jo vuosia sitten. Ei tainnut ikinä nousta sen kummemmaksi tuotteeksi kun ei ole tullut käytettyä. Lähinnä peittelin tällä silmän alla olevia juonteita.

Yves Rocher eyeliner

Hyvä ja sotkematon eyeliner. Ostaisin uudelleen.

Zuii primer*
Luonnonkosmetiikan primer. Häivytti ihohuokosia pienemmäksi ja antoi kivan samettisen pinnan iholle. Pieni näyte mutta kovasti tykkäsin!

Wet´n´Wild Creme Brulee luomiväri
Hippu, Hippu, Hippu...tiputit joskus tämän minun lemppari mattaluomivärin lattialle. Jokainen tietää mitä halpis luomiväreille käy, no ne menee tuhannen päreiksi. Murusia en jaksa säilöä joten heippa! Käytin näitä yhteensä 2 kappaletta melkein loppuun!

Trind Nail Repair Natural

Kynnet

X-tra kynsilakanpoistoaine
Tuttu ja turvallinen. Halpa ja saa lähikaupasta. Käytän lakkojen poistoon ja leimailuun. 

Lumene Hoitava alus- ja päällyslakka*
Minusta tämä oli parempi aluslakkana kuin päällyslakkana. Kynsilakka levittyi hyvin tämän päälle. Päällyslakkana tämä kuivui omaan makuun liian pitkään. Loppua kohden paksuuntui ja käytin swatcheissa aluslakkana. Lumenen aluslakat on hyviä!

Trind Nail Repair
Lemppari aluslakkani. Ilman tätä kynteni eivät pysy kasassa. Nyt käytän Essie Millionailsia jossa on myös formaldehydeä. Tuntuu että on korvannut tämän hyvin. Trindin ainut miinus on jähmettyminen pulloon puolessa välissä. Ohentajalla tämäkin pulma on selätetty ja aluslakan saa käytettyä liki loppuun. Tämä ei mahdu Helmeriin pystyyn joten sekin on vähän... #firstworldproblems

Ketään tuttuja? Mitään kiinnostavia?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. 

14 kommenttia:

  1. Kiinnostavin oli rfsu. Pakko kokeilla.

    Hippu 😊💜

    VastaaPoista
  2. Mulla tuo RFSU Nice n' Cool ei tunnu miltään enkä oikein osaa sanoa toimivuudestakaan..

    VastaaPoista
  3. Hmmm.. Nyt jäin pohiskelemaan et pitäsköhä tänki masokistin kokeilla tota RFSUn tuotetta! :D

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva kooste! Näissä oli monta kiinnostavaa :) Nyt vaan joulun alla ei viitsisi liikaa omaa purkkivarastoa kasvattaa kun pitäisi niitä lahjojakin vielä ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jo kaikki lahjat ostettu, ei tarvii stressata niistä :)

      Poista
  5. Osaisitko verrata tuota MACin Eye Basea Urban Decayn Primer Potioniin? Pitääkö yhtä hyvin? Mukavaa viikonloppua :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää :) ei ole pettänyt kertaakaan. Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  6. Mint Julep -naamio on kiinnostanu jo pidemmän aikaa, mutta ei ole vielä tullut tilattua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :) talvella saattaa kuivattaa mutta silloin tällöin käyttää..

      Poista

Kiitos kommentista <3