torstai 29. joulukuuta 2016

A England Katyusha

Minä arvasin sen että pikkujoulu- & joulukynsistä tulee ihan hirveä ähky. Alkoi tuntumaan että ei punaisia lakkoja eikä mitään kimaltavia koristeita :D onneksi mulla on tosi paljon uusia kynsilakkoja eri merkeiltä sekä monenlaisia eri koristeita erilaisiin tyyleihin. Ei siis ole puutetta siitä mistä blogata!

Cesariin tuli myyntiin kaksi uusinta A England kokoelmaa; Russian Soul ja Tennyson´s Romance. Ostin jo kesällä Russian Soulista pari lakkaa ja nyt sain esiteltäväksi yhden.

A England Russian Soul

A England CesarsShop

Minun lakkani on Katyusha. Tosi hankala lakka kuvailla ja kuvata! Mutta tämä on kaunis! A Englannin scattered holo on kaunista ja hillitysti kimaltavaa. Katyusha on hopeanharmaa hololakka oliivinvihreällä ja vaaleanpunaisella vivahteella. Holo tulee esille paremmassa valossa ja tottakai auringossa. Erikoinen väri ja piti miettiä pitkään minkä väriseksi tätä sanon. Tässä on niin paljon kaikkea.

A England Katyusha

Lakkasin nimettömään valkeaa lakkaa koska ajattelin laittaa Born Pretty Storen decalit. En tiennyt vaativatko ne alleen valkean lakan mutta parempi kokeilla niin kuin katua. Kyllähän ne vaativat! Decalit on aika paksuja joten kestävät liikuttelua kynnellä. Asettuvat nätisti eivätkä repeile.

Kokeilin Seche Viveä decalien päälle. Ei polttanut niitä puhki tai riekaleiksi. Seche Vive tasoitti myös Katushan nätisti kynsille, onnistuin nimittäin tökkäämään pari kynttä ja piti vähän paikata lakkaa niiden päälle. Metallilakassa paikat näkyvät helposti mutta Seche Vive taikoi nämäkin jäljet näkymättömiin. Tykkään siitä koko ajan enemmän.

A England Katyusha

Born Pretty Store Water Decals

Elegant Ink Flowers decalit / Born Pretty Store, saatu


15 kommenttia:

  1. On kyllä jännä lakka, ei uskoisi, että kynsillä on sama lakka kuin tuossa alimmaisessa pullokuvassa. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä hieno lakkaus. En heti itsekään osannut kuvan perusteella sanoa, millainen tuo lakka on. Oliviinvihreä on hyvä kuvaus väristä. Se tuli itsellenikin mieleen hetken kuvaa katsottuani. Tuossa värissä on jonkinlaista haikeutta mukana. Todella hienot kynnet yksinkertaisella koristelulla. :) Pullokuvan perusteella tästä lakasta ei saisi täysin sen hienoutta esille.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei näistäkään kuvista tule esille miten hieno tämä auringossa olisi :) harmi kun ei sunnyä näy keskellä talvea.

      Poista
  3. Onpa tosiaan erikoisen värinen lakka, mutta ite kyllä tykkään :) Pitänee laittaa tämän lakan hankinta harkintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erikoinen kyllä mutta yllättävän kaunis kynsillä!

      Poista
  4. No nyt kolahti! Aivan ihanat kynnet! <3 Luulenpa, että eksyn nyt A Englandin lakkojen pariin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa :D A Englannin lakat ovat ihania ja Cesarista löytyykin laaja valikoima näitä ihanuuksia <3

      Poista
  5. Tiiätkö, tämä taitaa olla yksi kauneimpia lakkauksiasi minun mielestä 😍Niin tyylikäs kokonaisuus! Hieno lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 vielä viime metreillä tätä vuotta :D tykkäsin itsekin, koristelut ja kaikki meni niin nappiin!

      Poista
  6. Nätti lakkaus. Hillityn harmoninen, muttei kuitenkaan mitenkään päin tylsä! Tykkkän! Decalit on myös hienot. Eivät kylläkään mun mielestä kynsillä kukilta näytä vaan enemmänkin joltain utuiselta savulta.
    -Tiia

    VastaaPoista
  7. Onpa mielenkiintoinen tuo lakka, jännä väri! Ja kokonaisuus on ihanan pelkistetty, tosi tyylikäs ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3