maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulukuun LivBox ( Luotu lumoamaan )

Aika ruotia joulukuun boxi. Itse sain taas kerran odottaa kun tuo Smartpost homma ei tunnu toimivan :( kyllä ennen oli paremmin kun oli maxikirjeet :/

Joulukuun LivBox

LivBox uudistuu ja nimi vaihtuu BetteBoxiksi ensi kuun alussa. Mielenkiintoista nähdä parantuuko boxin sisältö vai mitä uudistuksia luvataan. Tämän boxin piti olla viimeiseni mutta huomasin että mulla on pisteitä yhteen ilmaisboxiin joten katsotaan vielä yksi BetteBox.
Haettuani Joulukuun boxin ja avattuani sen, petyin hieman. Edellisinä vuosina jouluboxit on olleet tosi hyviä joten tämä tuntui aika ankealta.

Livbox joulukuu

Lumene Invisible Illumination Nordic Light valopisarat
Nestemäinen korostusväri tuo kasvoille valia ja hehkua. Höyhenenkevyt koostumus, tuotetta voi levittää poskipäille, kulmaluulle ja amorinkaarelle. Yllätyin tämän hinnasta, onpa uudet Lumenet kalliita! En raaskisi ostaa mutta en tiedä muutenkaan onko käyttöä, pyöreässä naamassa ei korostettavaa ole. Meneekö sitten kiertoon. Harmi, olisipa Lumenelta valittu joku käytännöllisempi tuote. Täysikokoinen tuote 29,90 e / 15 ml.

Nivea Caring Shower Milk Mousse
Nivean suihkumousse tuomaan luksusta arkeen. Varmaan tulee kokeiltua...Näytekokoinen tuote 35 ml. Näytekoko 3,79 e / 200 ml.

Manna Kadar Radiance Split Pan Bronze And Highlighting Duo
En kyllä ymmärrä kuka käyttää bronzerina tummanruskeaa väriä. Huoh. Tuntuu vähän boxin halvalta täytteeltä. Toinen puoli toimii highlighterina. Kysyn vaan onko tähän sitten jotain minisivellintä olemassa että näin pientä tuotetta saisi käytettyä? Turha itselle, jospa saisi jollekin lykättyä. Täysikokoinen tuote 21 $ / 3 g.

Jordan Clinic Total Protection hammastahna

Boxin tasosta kertonee jotain se että hammastahna oli tämän kuun boxin kiinnostavin tuote. Ja tästä mä maksan...Apteekkitahna, lupaa raikkaan hengityksen, vahvemmat ja valkeat hampaat sekä terveet ikenet. Täysikokoinen tuote 3,80 e / 75 ml.

Rfsu Intim Daily Wash
Saippua intiimialueille ja miksei koko vartalon pesuun. Näytekoko 40 ml. Näytekokoinen tuote 3,99 e / 150 ml.

Joulukuun Livbox 2016

Pitkäaikaistilaajien lahja Manna Kadar "Lucky" Lip Locked Stain sävyssä Lucky, en tiedä onko tällekään käyttöä. Lisäksi Lumene Lähde geelinaamiosample. Boxin arvo oli n. 50 e jos ei lasketa 24 $ arvoista pitkäaikaistilaajien lahjaa mukaan. Itselle tuotteista jää hammastahna ja pyllynpesusaippua. Ei varmaan tarvii enempää mielipidettä kertoa.

Ilahduitko sinä enemmän? Vai petyitkö sisältöön? 


30 kommenttia:

  1. Itse tykästyin kovasti tuohon pitkäaikaistilaajalahjana tulleeseen Manna Kadariin, Lumene löytyykin minulta ja olen siihen kovasti tykästynyt - kannattaa testata ;)

    Tarkemmat fiilikset löytyy tuttuun tapaan blogista :D
    https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/12/livbox-joulukuu-2016.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on käytössä se Make Up Storen hohtotuote, mitkä miitistä saatiin. Sekin kestänee vuosia kun on niin jättipullo. En siis viitsi avata toista, etenkin kun tuo on joku vaaleanpunainen sävy?Puuteriset tuotteet kun säilyy, nestemäiset ei. Manna Kadir ei jotenkin napannut, sävy lienee vaaleanpunainen joten metsään meni :/

      Poista
  2. Mä meinasin tilata, koska etukäteen hehkutettiin mukana olevaa Lumenen meikkiuutuutta. Mutta vinkeistä arvasin, että kyseessä on nämä hohtotuotteet, joista en niin välitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kyllä voinut jättää tämän boxin väliin :/

      Poista
  3. Minä en ole edes saanut koko boxia vaikka asun Helsingissä ja pakettiautomaatissa riittää kokoa. Todennäköisesti lopetan tilaamisen, nämä ovat ihan naurettavia nykyään. Ei tule kuin paha mieli. Idea on tosi kiva ja alussa tykkäsin, mutta nykyään tuntuu tulevan pettymys kuukaudesta toiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin jossain vaiheessa, silloin kun boxi tuli vielä kotiin. Nykyään joutuu vaan odottamaan eikä boxi tule ikinä ajoissa vaikka muut kuopiolaiset sen saa :(

      Poista
  4. Minäkään en lämmennyt boksille ihan siksikin, että en oleta kuukausittaisen hemmottelupaketin sisältävän intiimipesunestettä ja hammastahnaa! Onhan noita kyllä ollut aiemminkin, mutta mun mielestä Livboxilla pitäis osata ajatella että jotkut saattavat erityisesti tämän joulukuun boxin tilata joululahjaksi jollekin. Innolla odotan siskoni ilmettä, kun lahjaboksista paljastuu hampitahnat ja pesunesteet :D Haluaisivatko Livboxilaiset itse edellämainittuja "hemmottelevaksi" jouluylläriksi..? Olin kyllä tosi pettynyt! Muutenkin kaks tommosta hohtotuotetta yhteen pakettiin on mun mielestä liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin nolottaisi jos olisin tämän lahjaksi ostanut...tässä ei ole mitään hemmottelevaa :( jotenkin ankea sisältö. Ehkä joku tykkään oista hohtotipoista mutta minä en..

      Poista
  5. Olisin kyllä huolinut tämän boxin, vaikka sisältö ei olekaan ihan parhaasta päästä. Mielenkiintoisia tuotteita silti useimmat :)

    VastaaPoista
  6. Petyin ja kasvoi isomman luokan tatti otsaan. Jouluboksi ja mukana hammastahnaa ja toosan putsausainetta! Koko vuoden olen miettinyt, että lopetanko vaiko enkö ja kyllä tämä ratkaisi, että lopetan. Tammikuu tulee pisteillä ja siihen loppuu tämä pelleily. Harmi, ettei alkuaikojen tasoa ole tavoitettu tämän vuoden aikana ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toosan pesuainetta :DD kolme viimeistä boxia on ollut tasoltaan tosi huonoja, missä vaiheessa tämä näin meni?

      Poista
  7. En oo koskaan tilannut mitään kauneusbokseja enkä varmaan tilaa! En tykkää näistä "ylläreistä", kun harvemmin kai sitä osuu just sopiva ja hyvä tuote sieltä. Tuollainen boksi kun ois tullut niin lentäis kaaressa ikkunasta 😂 No ok, ehkä ne Lumenen hohtotipat ois voinut ensin noukkia talteen 🤔🙈👌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kyllä tässä joskus tulee jotain kivaa mutta nykyään olen sitä mieltä, että mieluummin ostaa sen kiinnostavan tuotteen kun vastaanottaa jotain randomia...

      Poista
  8. odotan omaani smartpostissa ruuhkaa tuovat huomenna kotiin

    VastaaPoista
  9. Olen tullut siihen tulokseen että koko boxi on välillä niin höpsö ettei tee mieli tilata ja varsinkin kun vaan ärsyttää ettei voi tehdä jatkuvaa tilausta kuin luottokortilla. Tästä boxista olisi tykännyt just ton Lumenen takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olisin tykännyt jos olisi ollut joku käytettävämpi Lumenen tuote :)

      Poista
  10. Ensimmäinen Livbox (tai Bettebox), joka ei minulle enää tullut, koska tosiaan vaihdoin tilaukseni Lookfantasticille. Ja joo, ei harmittanut yhtään etten tätä saanut. Minä olisin ilahtunut noista Lumenen pisaroista, koska ne on ostoslistalla, mutta kaikki muu näyttää olevan ihan turhanpäiväisiä juttuja. Sensijaan marraskuun Lookfantastic-boksiin olin tosi tyytyväinen ja sen verran olen joutunut spoilaantumaan, että joulukuun boksikin näyttää erittäin hyvältä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä tykkäisin siitä Jolie boxista mutta harmi kun se on niin kallis!

      Poista
  11. Musta tää oli tosi hyvä! Tuota brozeria mä en tosin tajunnut... mutta ehkä luomilla menee? Lumenelta toivoin juuri tuota hohdetta ja sitä kokeiltuani olin positiiviseti yllättynyt. Ja tuo huulijuttu oli myös kiva! Tosi passeli väri, mutta hiton huono pysyvyys....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, eikös sitä mainostettu että se tuo lisää pysyvyyttä :D käyhän se luomivärinä mutta löytyy jo aika monta ruskeaa ;)

      Poista
  12. Minä taas tykkäsin koko paketista. Kaikki tuotteet sellaisia, joita tulen käyttämään. Esim. tuo Manna Kadarin duo toimii myös luomivärinä. Siihen se onkin parempi, kuin kimaltelevana bronzerina. Myös ylimääräinen lahja Kadarilta oli mieleen, sillä kerrankin pinkkien huulituotteiden tilalla oli mulle sopiva sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla! Toimiihan se luomivärinä mutta itse en tarvitse tuon värisiä yhtään enempää :) myöskin pinkki huulituote ei sovi mulle. Ehkä se Bette Box on sitten parempi, uskon että ekaan boxiin panostetaan kunnolla...

      Poista
  13. =D käkätän ääneen näille kommenteille! Mutta jos et kellekään saa Lumenen hohtoa annettua , niin mää huolin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurin hupi on kommentoida boxin sisältöä :) joskus se on jeppis, joskus ei! Luulen että Lumenen hohto jää tuleviin arvontoihin :)

      Poista
  14. Tänään saapui boksi tänne. Käsittämättömän pitkä toimitusaika...

    Tämä oli bloggaaja boksin jälkeen ensimmäinen, josta pidin. Tuota Lumenea olen hiplaillut moneen otteeseen ja korostus/varjostusväri menee luomiväriksi. Katsoin ensin, että voi vitsit miten kiva luomiväriduo. Hammastahna oli iloinen yllätys. Olin varma, kun näin tuubin, että tosi kiva, taas hammastahnaa, jota en voi käyttää, mutta siinä ei ollutkaan SLS:a. Kokeilen siis mielelläni, etenkin kun maksaa puolet nykyisesta hammastahnastani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, minusta ihan liian pitkä toimitusaika :// postissa on nyt ruuhkaa, minäkin odottelen viime viikolla lähetettyjä kirjeitä saapuvaksi. Mutta pääasia että boxi ilahdutti, se on kiva kuulla :)

      Poista
  15. No hei, ainakin tulee lumoava alapää!

    Mulle ei tuu näitä bokseja, mutta odotan Livbox-päivityksiä aina innolla, että mikähän kauheus sieltä tällä kertaa on tyrkytetty. :D Etenkin taannoisen katastrofiboksin jälkeen luulisi, että olisivat skarpanneet kunnolla, edes tähän jouluboksiin. Ja eikö noita perushamnastahnojakin ole aiemminkin tullut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä :D perushammastahnoja on tullut, tämä on nyt joku apteekkitahna. Katsotaan onko hyvä :) ja toivotaan että eka Bette Box olisi hyvä vai pitääkö taas järkyttyä...vitsi vitsi :D

      Poista

Kiitos kommentista <3