lauantai 3. joulukuuta 2016

Kynsien huoltohetki ja uudet kynnet

Kynnet livahtavat kasvaa liian pitkiksi joten oli aika näyttää viilaa! Viilaan kynteni parin päivän välein, näin saan ne pysymään muodossaan. Mun kynnet tahtovat levetä ja kasvaa liian pitkiksi, ei näytä hyvältä. Voi kun ne pysyisivät aina tässä mitassa!

OPI My Private Jet

Pääosin käytän aina lasiviilaa mutta nyt olen löytänyt banaaniviilat. Kynteni eivät enää liuskoitu pahemmin, Essie Millionailsille kiitoksia. Tietysti jos näen reunassa liuskoittumaa, viilaan sitä tasaiseksi ja tarvittaessa lyhennän kynttä. Mutta tällä kertaa kynteni tarvitsivat vain reipasta lyhennystä ja kapeutta sivuille. Viilaan Essencen viilan kevyemmällä puolella. Olen saanut näitä viiloja pr-toimistolta ja kokeilin nyt ensimmäistä kertaa. En tiedä onko Essencellä vähemmän karheita viiloja, näissä on vaan kaksi pintaa eli luonnonkynsille liian karhea ja sopivan karhea.

Essence kynsiviila

Viilauksen jälkeen kynsinauhavoidetta ja kevyt kynsinauhojen työntely. Tämä Essencen monitoimikynä on aika hyvä! Kärjellä voi työntää kynsinauhat ja tupissa on myös karhea viila. Kynän kärjellä voit poistaa ylimääräiset kynsilakat ja kynän päässä on vielä vaihtokärkiäkin! Aika kätevä! Sitten vaan käsivoidetta, kevyt muhitus ja aluslakka kynsille!

Foil Nail Art

OPI Nail Polish

Käytin Color Clubin kosteuttavaa, vitamiineja sisältävää Oxygen aluslakkaa. Kynnet lakkasin OPI My Private Jetillä tositosi pitkästä aikaa. Milloin lienen viimeksi käyttänyt...Olette varmasti huomanneet että olen intoutunut käyttämään vanhoja lakkoja, etteivät ole ihan unholassa :) 
Mulla on My Private Jetin aito ja oikea versio. Eli se mustanruskea holoversio. Lakka muodostaa kirkkaassa valossa hologrammin. Lakka ei ole muuttunut vuosien saatossa, kiitos myrkkyjen. Kyllä huomaa että nykylakat ovat turvallisempia, tässäkin on aika kova katku joka jää tuoksumaan huoneeseen :/ lakka peittää kolmella ohuella kerroksella. 

OPI My Private Jet

Nimettömän lakkasin Color Clubin Sugar babyllä joka on myöskin ihan iänikuinen lakka. Puolipeittävä nudecreme, laitoin sitä kaksi kerrosta. Painelin kosteaan lakkaa lehtikultaa ja laitoin mustat decalit. Kerros päällyslakkaa ja näin taas tuli kivat kynnet. Minä tykästelen!

Color Club Oxygen Base Coat Cesars Shop

Lehtikulta / Born Pretty Store, saatu
Water Decalit / Born Pretty Store, saatu


22 kommenttia:

 1. On kyllä niin ihanat lakkaukset ja kiva nähdä toi alkuperäinen versio tästä kauniista lakasta, mulla on se joku muu versio mutta tykkään siitäkin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä onkin, taas kerran:), kaunis ja harmoninen lakkaus. Tykkään!
  -Tiia

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Olen aina tästä tykännyt vaikka harvoin tulee käytettyä :)

   Poista
 4. Nämä on kyllä tosi kauniit ♥

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykästelen! ♥ Kaunis, harmoninen kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 6. Ai vitsi miten upee tää alkuperänen My Private Jet on1 <3

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit kynnet! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3