maanantai 12. joulukuuta 2016

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri Luukku 12 - Hei Mummo



Tänään avataan luukku 12. Eilen avasimme Miss Arian ja Ripsarit poskilla blogien luukut ja huomenna vuorossa ovat Kissiksen ja Wasting Lifestylen luukut. 

Me mietimme Dioriinan kanssa että mitä keksittäisiin luukkuun. Hän ehdottikin samaa kuin viime vuonna heidän luukussaan Fanin kanssa, keksitään toisillemme joululaulut joiden pohjalta kynnet tehdään. Minä annoin laulun Dioriinalla ja itse sain Hei Mummo -joululaulun. Olin että apuva, nyt on muuten vaikea! Onko tehtävä mummokynnet

Aloin miettimään Hei Mummon sanoja. Mä tiiän että tämä alkaa nyt soimaan teillä päässä mutta siinä lauletaan pohjoisesta, kaamoksesta ja yksinäisestä mummosta. Tosi surullinen joululaulu mutta silti yksi mun lemppareista.
Mietin miten toteutan kynnet. Tosi helpolla pääsisin käyttämällä Milv decaleita joita mulla löytyy aiheeseen liittyen. Taitaapa olla joku neulomis-leimalaattakin mutta ajattelin ettei niillä tule niin hyvät. Enemmän minua kiehtoi ajatus pohjoisesta ja talvisesta tähtitaivaasta. Ja näin ollen pääsen taas kierosti valitsemaan kynsiin jonkun lemppari lakan :D


Picture Polish Holo Sphere

Galaxy Nail Art galaksikynnet

Aluslakkana käytin Fabyn Power kynnenkovettajaa. Tämä on 5-free aluslakka eli vähemmän myrkyllinen ja hellempi kynsillesi. Olen tykännyt tästä koska tämä ei tee kynsiä liian kovaksi mutte ei näissä ole yhtään liuskoittumaakaan!

Lempilakkoja on piCture pOlishin Holo Sphere. Kunnon tähtitaivas lakka jonka kanssa pääsee helpolla. Se on itsessään niin näyttävä ettei sitä tarvitse sen enempää koristella. Leimasin kuitenkin muutaman hopean tähden ( koska Sole näytti mallia ) Konad m14 laatasta ja koristelin lasitimanteilla. Hopea leimauslakka on Essence Steel The World.


Galaksi Nails

Faby kynsilakat Kauneutta.com

Nimettömään ja peukaloon tein galaksit. Lakkasin kynnet ensin mustalla Faby lakalla Faby Is The Great Magician. Galaksit tein tuputtamalla kostealla meikkivoidesienellä Korresin valkeaa ja F.U.N:in violettia Cheers To The Holiday lakkaa. Näihinkin kynsiin leimasin pinkillä Essence Turn Up The Volumella Konad tähdet. Lopuksi sateenkaaren värisiä lasitimantteja, nämä kaikki timskut ovat Bling La Viestä

Päällyslakka on Inm Out The Door pikakuivattaja, ei sotkenut näitä metallilakalla tehtyjä leimauksia. Muutoin kyllä en käytä leimausten päällä. Pikakuivattajana kuitenkin loistava, ei kutista lakkauksia eikä paksuunnu pulloon.


Galaxy Nails

Muistakaa Kauneutta.com alekoodini CHARMING; nyt pääset kokeilemaan laadukkaita Faby lakkoja -20% alella. Verkkokaupasta löydät myös Fabyn Thinnerin, kuorintasukkia, Naturel kynsikoristeita, Kubiss London kometiikkaa jne. jne. Alekoodi on voimassa vain jouluun saakka. Koodilla saat siis -20% alennuksen tilauksestasi.

Postauksessa käytetyt tuotteet saatuja, paitsi Inm.


F.U.N Lacquer Cheers To The Holiday

Miten onnistuin Hei Mummo-kynsissäni? Millaiset sinä olisit tehnyt, tuleeko mieleen mitään ideaa?

Kaikki kalenteriin osallistuvat blogit:

26 kommenttia:

  1. Loistava toteutus <3 ja miten voi olla, että tehtiin molemmat tähtitaivaan!! :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit kynnet ja niin on talvinen tähtitaivas. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana idea tehdä kynnet joululaulun pohjalta! :) En pysty kuuntelemaan tuota laulua kyynelehtimättä joten pakko tulla vaan pikaisesti kommentoimaan miten kiva idea ja ihanat kynnet!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  4. Wouh, nyt on kyllä niin upiaa, että <33

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos :) Glakaxit on kyllä helpot tehdä, niissä kun saa käyttää luovuutta eikä yhtä oikeaa vaihtoehtoa ole ;)

      Poista
  6. Upeat kynnet vaikka biisi onkin ihan hirvee =D

    VastaaPoista
  7. No ihan mielettömän upeat Hei Mummo-kynnet! :D <3

    VastaaPoista
  8. Ihan huikeen hienot ja varsinkin noi galaxi-kynnet, wau!

    VastaaPoista
  9. Oooh, nyt on kyllä täydellinen suoritus! Hurmaavan kaunis kokonaisuus, ja vieläpä hyvin lauluun sopiva :)

    VastaaPoista
  10. Aivan käsittämättömän upeat, olet kuule taiteilija. <3 Ihanaa joulun aikaa Taina <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3