tiistai 20. joulukuuta 2016

Testissä Pixi & muutamia päivän meikki -suosikkeja

Olen käyttänyt nyt jonkun aikaa testiin saamiani Pixin tuotteita ja osaan kertoa niistä vähän paremmin. Pixi on elevenin myymä merkki jolta olen aiemmin esitellyt varjostuspaletin. Samassa syssyssä pari lempparimeikkiä johon on taas jumituttu useammaksi päiväksi!

Pixi Lash Line Ink

Pixi Lash Line Ink on teräväpäinen eyeliner. Se sopii rajausten tekoa harjoitteleville tai meille kokeneimmille. Suosin rajauksissa aina paksua tussia mutta on ollut kiva käyttää välillä ohuempaa eyelineriä. Pixin kynä toimii hyvin, ei töki vaan vetää viivan loppuun asti. Sillä onnistuu pikkutarkat hommat ja jälki on aina siistiä.

Pixi Eye Bright Prime

Pixi Eye Bright Primer silmämeikinpohjustaja epäilytti ensin, toimiiko yhtä hyvin kuin UDPP :) vaahtomuoviaplikaattorilla varustettu kierrettävä kynä antaa pohjustajaa aina sopivan määrän. Ainut harmi tietysti on ettei yhtään näe milloin tämä loppuu. Muutoin kynä on kyllä kätevä. Tämä on ihonväristä, ei ollenkaan tahmeaa vaan hyvin ihoon sulautuvaa. Kuivuu nopeasti mutta ei liian jämäkäksi. Pitää meikin paikoillaan aamusta iltaan. Käytän tätä kaksoispohjustuksen kanssa.

Pixi Eye Bright Primer

Olen varmaan esitellyt nämä aiemminkin mutta Make Up Storen Flamenco ja Nox jaksavat ihastuttaa yhdessä. En tiedä saako kumpaakaan enää, ei varmaan kun ovat vanhan mallisia nappeja. Molemmat kauniin hohtavia ja superpigmenttisiä. Molemmissa on oma hohde, Noxissa ruusukultainen ja Flamengossa violetti. 
Meikin pohjustin Pixin pohjustajalla + MAC Paint Pot Perkyllä. Eyeliner on Pixiltä, ripsari Lumenen Mystic. Alarajaus IsaDoran Lavender. Kulmat Lumenen kulmakynä ja Make Up Storen kulmapaletti Tri Brown.

Make Up Store Flamenco

Make Up Store Nox

Toinen suosikkimeikkini on aika perus mutta korostaa kivasti silmiäni. Sleek Force Of Naturen matta taupea ja turkoosia. Glitterrajaus ja alaluomella Bellápierren eyeliner Metal Green. Muuten kaikki tuotteet samat kuin ^meikissä.

Sleek Force Of Nature

Sleek Force Of Nature

Bellápierre IsaDora Make Up Store Sleek

Oletko kokeillut Pixin tuotteita? Kummasta jumitusmeikistä tykkäsit enemmän?




Postaus sisältää mainoslinkkejä.

15 kommenttia:

  1. En ole pixiä kokeillut. Eyeliner vaikuttaa hyvältä.
    Ylempi meikki on kaunis. Sopii vihreisiin silmiisi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) MUS:in luomivärit on ihania, etenkin tuo vaaleanpunainen ja violetti. Täydelliset mulle :)

      Poista
  2. Mulle on matkalla Pixin ihonhoitotuotteita, meikeistä ei ole kokemusta mutta kalenterista tullut Glow Tonic oli niin mieluisaa että oli pakko saada iso pönikkä :) Molemmat meikit on tosi kauniita mutta toi turkoosin viherkäinen on jotenkin tosi vinha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis muuten huippua jos viitsisit kirjoitella kokemuksia Pixin ihonhoitotuotteista. Glow Tonic juurikin kiinnostaisi :)

      Poista
    2. Hei! Olen kayttanyt Glow Tonicia noin vuoden ja se on oikeasti ihan huipputuote! Mulla on pintakuiva iho, johon puskee valilla finneja. Nenan alueella iho myos ns. kovettuu. En voi kayttaa mekaanisia kuorintoja ollenkaan, ihoni artyy liikaa. Kaytan Glow Tonicia kerran-pari viikossa ja se pitaa ihon kirkkaana, eika arsyta. En kayttaisi sita kylla paivittain ihan siksi, etta se on kuoriva tuote. Muuten saa multa kylla arvosanaksi 10+!

      Poista
    3. Kiitos, mahtavaa kuulla! Pitää hankkia joskus kokeiluun :)

      Poista
  3. Itsellä Pixit ovat jääneet varsin vähäiselle kokeilulle vaikka todella mielenkiintoisilta vaikuttavatkin, ehkä vielä joskus.. :)

    VastaaPoista
  4. Mullakin on vain kokemusta tuosta Glow Tonicista, mutta se on kyllä ollut mahtavaa tavaraa! :)

    VastaaPoista
  5. Tuo violetti-pinkki meikki on semmoinen, minkä itsekin voisin tehdä :)

    VastaaPoista
  6. Ihania meikkejä molemmat mutta tykkään enemmän tuosta ruusukulta-violettimeikistä! Valitettavasti kumpaakaan luomiväriä ei ole myynnissä tällä hetkellä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi :/ mutta onneksi ehdin ne aikoinaan ostaa <3 molemmista tykännyt todella paljon!

      Poista
  7. En oo kokeillut, tuo vihreä on niin outo sävy meikki merkille. Mutta hienoja meikkejä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3