keskiviikko 21. joulukuuta 2016

TOP 10 - Minun joululakkani

Lukijani TQ toivoi postausta Top 10 joululakoistani. Ole hyvä, pystyin kyllä toteuttamaan postauksen näin nopsasti :) omat joulusuosikit nimittäin on selvillä ja ei mennyt kuin pari minuuttia kun olin poiminut kymmenen selvää suosikkia yli 700...ainakin 700...lakan joukosta ;) Haluaisin ehtiä lakata näillä kaikilla tässä joulun aikaan mutta taitaa taas jäädä. 

Picture Polish Holo Berries

Minulla on Funilta yksi punainen ja se on tämä. Hento scattered holo mutta niin kaunis punainen väri. Punaiset holot on minusta tosi nättejä eikä mulla niitä montaa ole. Powerful on ihana ja koostumus helposti peittävä.

Picture Polishilla on tosi monta punaista joita on tullut kokeiltua. O´Hara on mulle liian lämmin, myös Arabian näyttää epäsopivalta. Mutta Bridget, voi että se on kaunis. Mietin tämän ja Bordeauxin välilltä kumman otan. Bridget on selkeästi jouluisempi mutta ei liikaa tietenkään. Hyväkäytöksinen ja kaunis lakka.

Holo Berries on tämän vuoden uutuus. Eikö olekin aika lähellä Bridgetiä? Dupeja ne eivät kuitenkaan ole, Holo Berries kun on selkeä glitterlakka. Paljon hehkuvampi, paljon ihanampi. 

Delush Polish Born To Blood
Synkästä nimestään huolimatta, voiko kauniimpaa punaista indieglitteriä olla? Tämä välkehtii kauniisti mutta pääsee harvoin kynsille. Vakaa aikomus on lakata sillä lähiaikoina. Voisi olla uusi joululakka Ruby Pumpsin tilalle :) maukas punainen indieglitter joka muistaakseni peittää yksinäänkin ja näyttää ihanan elävältä kynsillä.

Tämän esittelin ihan vasta. Tämä on täydellinen, kaunis, hehkuva ja lämminhenkinen punainen. Täydellinen jouluun mutta näyttää myös varsin herkulliselta muinakin vuodenaikoina. Koostumus hipoo täydellistä, parhaita punaisia lakkoja kokoelmassani. Rakastan tätä!

punainen kynsilakka

China Glaze Ruby Pumps
THE JOULULAKKA. Tämä on se original versio, ikivanha myrkkylakka. Tässä on enää yhteen-khateen lakkauskertaan. Ikävä tulee kun loppuu mutta en metsästä uutta tilalle, saisiko edes enää? Punainen lämmin jellyglitter, en käytä kuin jouluna. 

Zoya PixieDust Chyna
Täydellinen neutraali punainen tekstuurilakka. Kaunis ja elävä pullossa, ihanan sileä mutta karhea kynnellä. 

Color Club Berry And Bright
Nämä kolme Color Clubia ovat jostain vanhemmasta joulukokoelmasta. Harmittaa että näilläkin tulee niin harvoin lakattua. Mutta nimien perusteella miellän nämä niin joululakoiksi. Berry And Bright on kynnellä sileäpintainen mutta hirmuisasti välkehtivä punainen. Ohut ja älyttömän pigmenttinen koostumus. Kaunis lakka, parhaita punaisiani.

Color Club Glitter Wonderland
Tämä periaatteessa sopii muuhunkin vuodenaikaan mutta nimi on liian jouluinen :D kaunis violetti jossa paljon pientä microglitteriä. Tämä pitäisi saada kynsille pian!

Color Club Ho-Ho-Holly
Sainpa edes yhden vihreän joukkoon! Kullanhohtoinen vihreä on ihan mahtavan upea lakka! Se helkehtii, välkehtii...ja on täydellinen joululakka! Lämminhenkinen ja älyttömän nätti kynsillä. Pakottakaa nyt lakkaamaan näillä niin nähdään miten kivoja ne on!

China Glaze Ruby Pumps

China Glaze Ruby Pumps

China Glaze Ruby Pumps

Hän on China Glaze Ruby Pumps eli se ainoa oikea joululakka!

Mitkä lakat ovat sinun TOP-joululakkasi?

20 kommenttia:

 1. Mun listan kärjessä ovat ehdottomasti myös Bridget ja Chyna. Lisäksi nostaisin ehkä listalle A Englandin Percevalin ja OPIn Honey Ryderin. Käytän harvoin kultaisia lakkoja mutta jouluna ne kuuluvat asiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Honey Ryder on monessa joulun ajan lakkauksessa mukana. Sillä en itsekään ikinä lakkaa yksistään vaan aina se on mukana jossain skittletessä :)

   Poista
 2. Upeita valintoja. Toi China Glaze on vaan kerrassaan upea, harva lakka näyttää yksinään noin upealta kuin se! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei kyllä kaipaa mitään koristuksia, on niin upea yksinäänkin <3

   Poista
 3. Oi, Ruby Pumps on todellakin se lakka, jota ilman joulu ei vaan voi tulla :) Joskohan sitä kohta saisi omillekin kynsille laitettua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se viimeistään jouluna pääsee kynsille ;) ei sillä voi olla lakkaamatta!

   Poista
 4. Ihania!
  Ruby on omakin suosikki, samoin Emerald lights. Ninezerolacquer n joululakat ovat ihania ja Zoyan punaiset pixiet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei Emeraldia ole ollut vuosiin, liekkö sitten loppunut...Ninezeroa en ole kokeillut mutta ne sun lakat oli tosi ihkuja!!

   Poista
  2. OPIlla ja CND:llä on kanssa Emerald lakkoja, kuka niitten nimiä ei sekoittaisi ;)

   Poista
 5. Pitäis kyllä tarkistaa missä kunnossa oma Ruby Pumps on, on se niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha kunnon myrkkylakka, ei varmaan ole mennyt miksikään :D

   Poista
 6. Kyllä China Glaze Ruby Pumps vaan on se the one and only joululakka. Upeita valintoja toki muutkin. Mun punaisten käyttö on niin vähäistä, että häpeäkseni joudun myöntämään hankkivani punaiset halpisversioina. Kaikki muut värilakkani ovat O.P.I.a, Essietä, China Glazea, Color Clubia ja sitä rataa. Vähän Fabya ja Orlya, mutta punaista ei vaan koskaan ole tullut hankittua kunnollista.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Fabyllä on niitä ihania punaisia :) mutta jos ei tule muulloin käytettyä niin eipä kannata hankkia. Ja ne Essencen punaiset sopii tosi hyvin joulukynsiin!

   Poista
 7. Just tilasin uuden ruby pumpsin kun vanha oli niin loppuunkäytetty. Eli vielä sitä saa :) t. Katja

  VastaaPoista
 8. Kiitos! :) Tätä postausta oli kiva lukea. Miten kauniit kuvat Ruby Pumpsista. :)
  Kyllä huomaa, että joulu on punaisten lakkojen aikaa:). Itselleni RP on myös täydellinen joululakka. Tänä vuonna Holo berries pääsee haastajaksi;). Muita lempilakkoja jouluun ovat OPI:n the Spy Who Loved Me ja I Snow You Love Me toisen lakan kanssa.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua harmittaa etten ikinä ostanut I Snow youta. Se olisi ollut kiva :) mutta RP on kaunein kaikista <3

   Poista
 9. RP on minun suosikkini jouluksi. Kaunein ❤️Omani on ikivanha ja joka joulu se vasn on kuin uusi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3