maanantai 19. joulukuuta 2016

Christmas Nail Art; violettia ja juhlavaa kultaa

En osaa sanoa suosikki väriyhdistelmää tämän vuoden joulukynsi askartelussa. Violetti ja kulta on kuitenkin aina juhlava ja sitä tullaan näkemään! Vihreitä lakkoja olen käyttänyt yllättävän vähän! Onhan tässä vielä aikaa ;)

Faby Coup de Théâtre!

Tänään esittelen kivan Fabyn lakan. Coup de Théâtre! on perus violetti cremelakka. Värisävy on kuitenkin kaunis, aika tavallinen kylläkin. Juuri sellainen että se haluaa koristelut kaverikseen.
Coup de Théâtre! peittää kahdella kerroksella. Joistakin paikoista tuntui että lakka jäi hieman kuultamaan mutta ei häiritsevästi. Joskus tuntuu että kun lakan avaa, se on hieman juoksevaa ja asettuu paremmaksi kun lakkaa käyttää vähän. Vai tuntuuko minusta vaan...

joulukynnet

Aluslakkana käytin Fabyn kynnenkovettajaa Poweria. Voi olla tietysti että sen päälle värilakka on kenkku levittää, ei mielestäni ole sellainen "tarraava" aluslakka kuin esim. Essie First Base. Mutta on mainio kynnenkovettaja, hyvin ohutta jota on helppo levittää se kaksi kerrosta. Kynnet ei ole lohkeilleet ja ovat hyvässä kunnossa joten kelpo kovettaja on. 

Faby Coup de Théâtre!

christmas nails

Kultaisissa koristeluissa käytin Naturelin kynsitarrojaNäitä tarroja olen käyttänyt hyvällä menestyksellä myös pikakuivattajan kanssa. Naturelin tarroissa on kivasti blingiä ja ne ovat ovat helppoja käyttää. Eivät repeile irrottaessa ja pysyvät monta päivää kynsillä. Tosi hyviä ja laadukkaita tarroja, niitä on hankalampi löytää ja hyvistä on pidettävä kiinni ;) pikkurillin lakka on tietysti OPI tekstuurilakka Honey Ryder. Etusormen ja peukalon kolmioniitit eBaystä. 

Naturel kynsitarrat

christmas nail art

Vitsit mä tykkäsin näistä kynsistä. Kulta on väri jolla en oikeastaan ikinä lakkaa yksinään vaan käytän sitä enemmän koristeluissa. Creme violetti voi olla tylsä vaikkakin toimiva. Yhdessä juhlavat ja kauniit värit! Päällyslakkana Faby Top Coat joka on perus päällyslakka, sopii hyvin koristelujen kanssa. Leimaukset taisi levittää.

Faby kynsilakka

Alekoodini Kauneutta.com verkkokauppaan on voimassa vielä jouluun asti. Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla näitä mahtavia Fabyn lakkoja vähän huokeammalla hinnalla. Verkkokaupasta löydät myös Kubiss Londonia ja Bellápierreä. Keväälle valmiiksi kuorintasukkia, erilaisia hoitosukkia käsille ja hoitavia geelisukkia, ne kaikki löydät tästä. Naturelin ihanat irtoripset ja kynsikoristeet, niitä löytyy tästä

Koodi on CHARMING ja sillä saat -20% alennuksen tilauksestasi. Postikulut ovat edulliset 3,90 e ja yli 40 e tilauksissa ilmaiset. Maksaa voit myös Klarnan laskulla.

16 kommenttia:

 1. Tosi nätit! Tykkään väriyhdistelmästä 💜

  VastaaPoista
 2. Vois mun silmään mennä uuden vuoden kynsinäkin !
  Kauniin värinen lakka jokatapauksessa.

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja upeat noi kynsitarrat. :)

  VastaaPoista
 4. No vitsit että mäkin tykkään näistä lakkauksitsta, upeat, lempparivärit ja noi tarrat on hienoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3