maanantai 5. joulukuuta 2016

Kauneusbloggaajien miitti Matkuksen Make Up Storella 27.11.2016

Piiitkä postaus, otahan ihan kunnolla aikaa lukemiseen ;)

Meillä oli sunnuntaina 27.11 kauneusbloggaajien miitti Kuopion Matkuksen Make Up Storella. Olin odottanut miittiä tosi kovasti, tottakai eniten sitä että tapaan vihdoin ja viimein vuosikausia netin kautta tuntemiani bloggaajia :) minua ei myöskään enää jännitä mennä miitteihin tapaamaan tuntemattomia ihmisiä. Muutaman tunnen ennestään ja kaikkien kanssa on helppo jutella kun tietää toisesta jotain ja meillä on yhteinen blogi- ja kosmisharrastus.

PB270022.ORF

Matkus Make Up Store

Miitti alkoi jännittävissä tunnelmissa kun olimme Kosmemurut-blogin Martinan kanssa paikan päällä ihan viime tingassa. Kiitos VR:n lumiongelmien :) mutta hyvin ehdittiin mukaan! Tarjolla oli glögiä, joulusuklaata, piparia ja ruissipsejä. Make Up Storen myymälän ihana Riina piti meille esittelyä Make Up Storesta, kausituotteista ja koko valikoimasta. Joku olisi saanut myös demomeikin mutta jokainen taisi olla niin tällätty jo valmiiksi ettei meikin teosta tullut mitään :D minäkin olin aloittanut valmistautumisen jo aamuseiskalta, ihan että vältän sen kiireen mikä viimeksi tuli ;)


Make Up Store


Meikkinä Inglotin vihreitä eli lime 41 ja mattavihreä 331 :)

Inglot luomivärit

Inglot

green eye makeup

vihreä meikki

Kynsinä minulla oli tälläinen pikalakkaus Zoyan Sansalla ja Ùberchicin 1-03 laatalla. 

Ùberchic 1-03

Zoya Sansa

Ihastelimme MUSin tuotteita höpöttelyn lomassa. Minä kyllä ihastuin noihin glitter eyelinereihin joita muistan joskus omistaneeni. Minulla on koko ajan jotain MUS himotuksia, tällä kertaa mieleen jäi hologlitter eyeliner. Yksi pitkäaikainen himotus on tämä iso värikäs paletti jonka kuitenkin toistaiseksi olen vielä "välttänyt".


PB270016.ORF

Nämä irtoglitterit ja eyelinerit ovat ihan glitterharakalle omiaan :) saatiin valita yksi glitter tai Stardust pigmentti itsellemme. Lähes kaikki ihastuivat punertavaan Foxy sävyyn jonka valitsin itsekin. En ole hirveästi irtokimalteita ja -jauheita käyttänyt joten saas nähdä miten saan Foxyn toimimaan ;)

PB270018.ORF

Olen ihastunut Make Up Storen Moondust luomiväreihin. Tämänkin paletin voisin kotiuttaa, tässä 12 erilaista Moondustia. Älyttömän ihana paletti, Maitta on esitellyt tämän paremmin. Niin ihana!

PB270012.ORF

PB270036.ORF

Samanhenkisessä seurassa ei tarvitse hävetä ostohimoja ja ihania meikkejä voi kuolata yhdessä! Olin ensin ostamassa useamman solo luomivärin mutta isot paletit olivat 51 vai 52 euroa. Laskin äkkiä että iso paletti tulee halvemmaksi kun siinä on ne 12 väriä. Ihastuttiin Midnight Hour palettiin jotka Martinan kanssa sitten ostettiin :)

PB270038.ORF

PB270039.ORF

Mitiistä saimme goodie bagit joissa oli M-logolla varustettu pääkallo-, shampanja- tai viinilasi. Bagissa oli myös tyhjä paletti MUS neliönapeille. Mulla on muutama luomiväri joka menisi palettiin mutta en ole vielä raaskinut irrotella niitä. 
Miitissä järjestettiin myös arvonta jossa jokainen sai numerojärjestyksessä valita itselleen meikkisiveltimen. Minä olin numero 6 jolle oli vielä jäänyt himoitsemani vinopäinen 710 sivellin. Mulla ei ole yhtään vinopäistä silmämeikkisivellin joten tämä tuli hyvään kotiin! MUSin siveltimet ovat laadukkaita ja vegaanisia eikä niitä ole hinnalla pilattu. Suosittelen tutustumaan :) 

PB280046.ORF

Itse ostin kulmasiveltimen 717, Midnight Hour paletin ja Style solo luomivärin. Kicksistä mattahuulijuttu Viva La Divalta :)

PB280042.ORF

Esittelen myöhemmin näitä meikkejä, en ole itsekään vielä ehtinyt niihin tutustua kunnolla :) Kiitos kaikille kauempaakin miittiin tulleille, oli TOSI kiva tavata ja höpsiä. Otetaan taas uusiksi :)

16 kommenttia:

  1. Olipa mukavan kuuloinen tapaaminen. :) Täytyisi itsekin ryhdistäytyä ja saada käydyksi jossakin miitissä pitkästä aikaa. :o

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä superkiva treffata uudemman kerran, toivottavasti joskus saataisiin vaikka sellainen miitti aikaan missä olisi tuntitolkulla aikaa, koska sen ajan saisi helpostikin täytettyä kosmehöpöttelyillä sun muilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Matkuksessa on sata kauppaa missä kierrellä ja käydä syömässä! Oli kiva nähdä :)

      Poista
  3. Hitsi, kun ei ollut enempää aikaa jäädä höpöttelemään. Oli tosi ihana nähdä. :) Haluaisin itse järkätä jotain tänne Turun suuntaan. Toivottavasti saisin onnistumaan vaikka ensi keväänä.

    Kävin itsekin hypistelemässä noita Viva la Divan mattapunia. Oli aika kivoja värejä tarjolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä miitteihin on kiva osallistua, niitä kun ei kamalasti täälläpäin järkkäillä. Kiva kun olit kotiseudulla ja pääsit miittiin. Oli tosi kiva tavata ❤️

      Poista
  4. Heei, Sansa on ihana lakka ja toi silmämeikki! Kamoon ketsuppi, mä haluun myös oppia tolleen ja noi värit, upea! Sä näytät myös ihan kokonaisuudessaan tosi kivalta ja upeelta mimmiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sole ❤️ nämä värit on helppo laittaa. Vain kaksi väriä. Ensin opettelisin varjostamaan ulkonurkan sulle sopivalla tavalla, sitten vaan väri liikkuvalle luomelle :) hyvät siveltimet auttavat, Make Up Storella on hyviä ja myyjät auttavat valitsemaan oikeat ;)

      Poista
  5. Kiva lukea tämmöinen metripostaus 😉 hauska päivä ollut sinulla. Nätti meikki ja kynnet 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) oli todella kiva päivä, muistuu mielessä pitkään <3

      Poista
  6. Seuraan teidän kaikkien blogeja ja jotenkin ihana nähdä teitä random-valokuvissa. Meikkikuvat on aina poseerausta, niin tällaiset luonnolliset kuvat tuovat tavallaan uuden kulman kaikkien teksteihin. Tykkään kyllä tosi paljon MUS:n uudesta ilmeestä! Kivoja juttuja kotiutit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) ainakin itse olen mielestäni erilainen luonnossa kuin asetelluissa kuvissa. Mä rakastan MUSin tuotteita ja innostun niistä koko ajan enemmän. Kivaa kun meillä on tämä liike :)

      Poista
  7. Mä en tiennytkään, että Make Up Storella on ihan oma myymälä! Se hologlitter eyeliner on aivan ihana<3 Ostin heti kun näin Sokoksella ja sen toisenkin hopeisen ostin muutama päivä sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on! Oulussa, Kuopiossa ja Helsingissä. Lisäksi merkkiä myy Kicks ja Sokos :) suosittelen asioimaan ihan liikkeessä jos asut sielläpäin, saa ihan henkilökohtaista palvelua ja meikkejä kokeillaan sulle tarvittaessa :)

      Poista
  8. Mukavaa että kävit! Oli tosi kivaa nähdä taas! Mua tosin harmitti ettei ne lakat ehtiny saapua mutta minkäs teet...
    Hirmukiva meikki taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin Instasta että ne lakat oli tosi ihania! Pitää käydä joskus kurkkaamassa :) Oli kiva nähdä <3

      Poista

Kiitos kommentista <3