torstai 22. joulukuuta 2016

Tämä ei ole aina niin hauskaa

Näistä kynsistä ei silleen tarinoitavaa ole, ihan tälläinen perus joululakkaus :)

On tehnyt mieli lakata F.U.N viime vuoden joulukokoelman violetilla hologlitterillä. Cheers To The Holidays (h) on peittävä ja ihana glitterinen hololakka. Se tosiaan peittää kahdella kerroksella eikä tarvitsee värilakkaa alleen. Hyvin säkenöivä ja kaunis tapaus. Parhaita Funeja!

F.U.N Lacquer Cheers To The Holidays (h)

F.U.N Lacquer Cheers To The Holidays (h)

Kultainen glitter on vanhempi Color Clubin lakka Take The Stage. Huippuhyvä kultaglitter joka sopii koko kynnen peittämiseen tai osalle kynttä. 

Color Club Take The Stage

Nimettömään valkeaa Color Club French Tip lakkaa, paras valkoinen creme! Peittää 1-2 kerroksella! Mun piti leimata ensin Born Pretty Storen joululaatalla mutta mikä piru taas oli, kuvat eivät nousseet. MoYou Londonin musta on luottolakkani, siinä ei vika ole. Kokeilin kaikkia lemppari leimasimia, ei niin ei. 

F.U.N Lacquer Cheers To The Holidays (h)

Vaihdoin sitten Nailz Crazen 03 laattaan jossa on kanssa villapaitakuvio. Se nousi ongelmitta. Mulla on aikeissa tehdä vielä muutamat villapaitakuviot ja haluaisin tietysti käyttää eri laattoja enkä vaan yhtä. Viime vuonna se BPS laatta toimi, mikä hitsi siinä nyt on...onko teillä vinkkejä laatan käsittelyihin, pitäisköhän pyyhkiä asetonilla välillä? Mulla on nyt X-traa kun vahingossa heitin pienen asetonipulloni roskiin, johon siis täytin isosta tonkasta. Pitää äkkiä tyhjentää tämä X-tra niin saan pullon asetonille :)

SECHE VIVE Instant Gel Effect Top Coat

Kun olin taistellut aikani, sain leimat tehtyä. Leiman päällä käytin Seche Viveä. Laitoin sitä nyt varovaisesti eikä tuhrannut mustaa leimaa. Mutta aina pitää varoa ettei koske siveltimellä leiman pintaa ja levittää lakan äkkiä.

Seche Vive Gel Effect Top Coat

Käytetyt lakat:

UNT Ready To Take Off / CesarsShop, saatu
Color Club Take The Stage / CesarsShop, saatu
Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
F.U.N Lacquer Cheers To The Holidays (h) / CesarsShop, saatu
MoYou London Black Knight / CesarsShop
Seche Vive Gel Effect Top Coat / CesarsShop

Vaikeuksista huolimatta varsin näpsäkät kynnet, vai mitä tuumii lukijani?


UNT Ready To Take Off

ps. Lakkojen poisto on kyllä hauskaa, kiitos UNT:n!

26 kommenttia:

 1. Lisää tästä unt.stä! Mikämikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä:

   http://charmingnails.blogspot.fi/2016/09/unt-ready-for-take-off-aluslakka.html

   Paljon parempi kuin IsaDora ja OPI!! Lähtee just hyvin isoina paloina silloin kuin itse haluaa ;)

   Poista
  2. Miten tuo poisto käytännössä tapahtuu? Repimällä vai tarvitseeko ollenkaan kynsilakan poistoainetta? Tiedän kyllä, että tuollaisia lakkoja on, mutta en ole ajatellut miten ne toimivat. :)

   Poista
  3. Repimällä. Tai oikeastaan UNT:tä ei tarvitse repiä vaan vähän lakkauksen reunasta pyöräyttää, niin se irtoaa isona liuskana kynneltä. Loput pitää siistiä kynsilakanpoistoaineella mutta melkein kokonaan lähtee. Esim. tämä F.U.N lakka on niin glitterinen ettei sitä hullukaan jaksa poistaa normaalilla kynsilakanpoistoaineella :)

   Poista
  4. No nyt kuullostaa kyllä hyvältä tämä aluslakka.. on pakko hankkia kokeiluun. Mutta käytätkö sä tätä yksinään aluslakkana vai ensin "oikea" aluslakka, sitten tämä unt ja sitten värilakka???

   Poista
  5. Tämä on aluslakka eli sen alle ei laiteta sitä normaalia aluslakkaa. Jos alle laittaa normaalin aluslakan niin sehän ei sitten repeydy irti. Kynnen pinnan täytyy olla puhdas rasvasta ja öljystä, sitten sille lakataan kaksi kerrosta UNT:tä. Annetaan kuivua normaalisti ja sitten päälle värilakka ja päällyslakka :) itse en kuitenkaan käyttäisi UNT:tä joka päivä koska repiminen saattaa vaurioittaa heikkokuntoisia kynsiä :)

   Poista
  6. Kiitos vastauksesta ja vinkeistä sekä kivasta blogista! Hyvää Joulua!

   Poista
  7. Kiitos! Mukavaa joulun aikaa ❤️

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Mulla auttaa poistoaineella pyyhintä eikä tarvii olla ees asetonia. Ebaystä ostamani jellystamber on ollut loistava , nousee ne kerpeleen kuviot siitä moyoun Enchanted laatastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä leimailu on kyllä välillä...mun pitää kokeilla joulun jälkeen sitä BPS joululaattaa uudestaan. Tai uusia BPS leimasimia, niitäkin on testattavana :)

   Poista
 3. kuinka hyvin tuo unt pysyy? itse en jaksa vaihtaa lakkauksia joka päivä. tai oikeastaan mitä pidempään pysyy, sen parempi. isadoran peel off lähtee repsottamaan jo samana päivänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IsaDorasta ja UNT:stä ei voi puhua samana päivänä :) UNT on joskus ruennut repsottamaan kärjistä jo ekana päivänä mutta nykyään lakkaukset pysyy sen kanssa niin pitkään kuin haluan. Olisinko poistanut nämä toisena tai kolmantena päivänä :) mutta siis paljon paremmin kuin IsaDoran kanssa, en edes osta enää IsaDoraa kun se pysyy niin surkeasti.

   Poista
 4. Viimeisintä F.U.N tilausta tehdessäni vanhempieni luona äitini halusi liittyä mukaan ja tilasi itselleen juuri tämän Cheers to the Holidays (H):n. Ja se on kyllä todella kaunis! Mä voin varmaan joskus lakata äidin lakalla. 😁

  Kivat, jouluisat lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ihmekään että äitisi tähän ihastui, on niin kauniisti säkenöivä ihanuus <3

   Poista
 5. Voi miten kaunis violetti hololakka!
  Mulla toimii tuo Dependin 7 Days hybridialuslakka samaan tapaan - lakkaus on helppo poistaa kun kaikki lähtee sellaisena yhtenä isona laattana kynneltä. Reunat pyyhin vielä kynsilakanpoistoaineella. Kätevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö olekin kätevää, UNT lähtee juurikin isona laattana silloin kun haluaa. Olen tosi paljon tykännyt siitä, en kyllä jaksaisi glitterlakkoja hinkata pois ;)

   Poista
 6. Hei ihan mahtava tuo UNT-vinkki! En ole jotenkin uskonut, että nuo revittävät aluslakat toimivat ja aiempi postauksesi lakasta oli jäänyt ihan huomaamatta. Nyt laitoin saman tien tilaukseen kyseisen lakan. Pääsen hulluttelemaan glitterlakoilla sen jälkeen ihan kympillä :D Kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Montaa revittävää piti kokeilla ennenkuin se oikea eli UNT löytyi :)

   Poista
 7. Oi nää on aivan upeat ja tuo Fun, huhhuh kuin kaunis <3

  VastaaPoista
 8. Oikein hienot kynnet. :) Ihailen aina, miten keksit yhdistellä erilaisia lakkoja ja leimauksia.
  Nuo kuorittavat aluslakat ovat parhautta, kun vain toimivat. Täytyykin tänään lakata pari kerrosta Halo berries -lakan alle. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä UNT on huippuhyvä, muuten ei kyllä tosiaan tulisi tälläisiä glitterlakkoja käytettyä!

   Poista
  2. Työlästä olisi poistaa ilman noita kuorittavia lakkoja. Holo berries tosiaan... OPI:n kuorittava on toiminut yllättävän hyvin, vaikka luin siitä vähän vaihtelevia kommentteja. Täytyy vain laittaa vähintään kaksi kerrosta sitä pohjalle ja antaa kuivua riittävän pitkän aikaa. Joskus sitten tuo UNT. :)
   t. TQ

   Poista
  3. OPI pysyy hyvin mutta harvemmin saan kuorittua pois, pitää käyttää kynsilakanpoistoainetta. Mutta lähtee onneksi silläkin helposti liuskana irti. Kokeile ihmeessä, minusta UNT on ollut kokeilemistani mukavin käyttää :)

   Poista

Kiitos kommentista <3