perjantai 9. joulukuuta 2016

Kulta-violetit Cyclope vinyylikynnet

Viimekertaisista vinyylikynsistä pyydettiin toista versiota joissa väritoiveena oli kulta ja violetti. Ihanat värit joista itsekin kovasti pidän yhdessä käytettyinä. Oikeastaan mulla oli itselläkin takaraivossa ajatus tehdä kynnet ennen joulua, vaikka sellaiset jotka sopisivat pikkujouluihin.

NCLA Out Of This World

NCLA Out Of This World

Violetti lakka on NCLA Out Of This World josta tarkempi esittely tässä. Minun ensimmäinen NCLA lakkani, violetti väri on minulle mieleinen ja lakan koostumus laadukas. Enempää en lakasta tarinoi koska voit lukea lisää esittelypostauksestani monien kuvien kera :)
Vinyylikynnet jotka pyydettiin tekemään uusiksi, ovat nämä. Eihän noissa vikaa ole mutta hauska kokeilla toistakin versiota. 

NCLA CesarsShop

Skittlette Nails

Kultaiset lakat ovat kultaholo F.U.N Lacquer TGIF ja kultaglitter Color Club Three Wishes. Lakkasin nimettömään, keski- ja etusormeen kultaista holoa. Etusormeen pistin päälle Three Wishes glitterlakkaa. Se peittäisi yksinään mutta siistimpi kun laittaa kultaisen lakan päälle, niin ei tarvitse kuin kaksi kerrosta. Muihin kultaisiin kynsiin pikakuivattaja ennen vinyyleitä.
Samalla lakkasin muihin kynsiin violettia lakkaa ja laitoin kultaiset niitit.

NCLA Out Of This World

Color Club Three Wishes

Three Wishes kuivuu muuten rosoiseksi tekstuuriksi joten sen päälle on laitettava päällyslakka, kun halutaan kiiltoa. Tässä vaiheessa asettelin myös vinyylit ja painelin ne napakasti 10 minuuttia kuivuneen pikakuivattajan päälle. Sitten lakkasin violettia lakkaa vinyylikynsiin. Kuulostaa tosi monivaiheiselta mutta nämä oli tosi nopeat kynnet tehdä! Minusta kaiken onnistumisen takana on ohuet kerrokset ja nopeasti kuivuvat lakat. Tällöin lakat eivät jää kerrosten välissä märiksi ja vinyyliä irrottaessa lakat eivät irtoa mukana ja sitten on kynnet pilalla!

Aluslakkana Color Club "happilakka" eli Oxygen GRO2 aluslakka. Kosteuttaa ja sisältää kynttä hoitavia vitamiineja. Pikakuivattaja on vanha tuttu INM Out The Door. 

Rock Nail Star Cyclone

NCLA lakat ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia. Koostumus on 7-free joka on turvallisimpia koostumuksia, mitä suomessa myydään. Oletko jo tutustunut laajaan NCLA valikoimaan? Mitä pidit näistä kynsistä? 

Rock Nail Star vinyylit CesarsShop

NCLA lakat / CesarsShop, saatu
F.U.N Lacquer lakat / CesarsShop, saatu
Color Clubin uudet hoitotuotteet / CesarsShop, saatu
Color Club Under My Spell kokoelma / CesarsShop, saatu
INM Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop

20 kommenttia:

 1. Kiitos kun toteutit toiveeni! :) Tosi kauniit nämäkin!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on bling <3 :D Ihana lakkaus ja lakat :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kokonaisuus ja väriyhdistelmä on parhautta! :)

  VastaaPoista
 4. Nuo spiraalikynnet on kyllä hienot! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat! Väritkin natsaa hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat!! Fun käy nätisti violettiin.

  VastaaPoista
 7. Upeat kynnet! Violetti ja kulta sopii ihanasti yhteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3