lauantai 10. joulukuuta 2016

Naked Smokyn kopio a´la Bellápierre

Minäkin koska muutkin. Eli taas yksi Naked paletin "kopio" testissä :) Nakupaletit ovat varmasti yksi kopioiduimmista meikeistä mutta vaikka ne eivät aitoja päihitä, kiva kuitenkin että kaikille on kaikissa hintaluokissa jotain. Olen myös itse huomannut käyttäväni eniten paletteja...varmaan koska monista eri väreistä on helppo hahmottaa millaisen meikin tekee. 
Yleensä värit myös sointuvat yhteen ja nopea aamumeikkaus on helppo toteuttaa. Ja kun värit ovat neutraaleja ja nudeja, paletin suosio omassa meikkipussissa on taattu. Bellápierrellä on kopiot Naked ja Smokey paleteista, minä valitsin itselleni Smokeyn. Siksi koska pidän alkuperäisestä UD Smoky paletista tosi paljon ja ruskeita nudepaletteja mulla on ennestään aika monta.

Tänään esittelen Bellápierre XII Go Smokey paletin. Bellápierren meikit ovat puhdasta mineraalimeikkiä eivätkö he käytä mm. talkkia tai vismuttia joka tukkii ihoa. Bellápierren mineraalimeikki valikoima on tosi laaja, se sisältää kaikki meikkipohjista värikosmetiikkaan. Olen päässyt tutustumaan sarjaan melko paljon yhteistyössä maahantuojan kanssa ja todennut sarjan hyvin laadukkaaksi. Bellápierre on hiukan vähemmän tunnettu sarja joten mukavaa esitellä ja tehdä tutuksi tätä hyvää merkkiä. Ehkä mietitte miten tämä eroaa muista miljoonista mineraalimeikeistä tai miksi nämä ovat erityisen hyviä. Omat suosikkini ovat olleet meikkipohjan primer, kiinteä meikkipuuteri ja huulikiillot. Enemmän höpötyksiäni voit lukea Bellápierre tunnisteen alta :)

Bellápierre meikit


Palataan Go Smokey palettiin. Se sisältää 12 eri sävyistä, utuista luomiväriä. Koostumus vaihtelee kimalteisen matan, täysin matan ja shimmerisen välillä. Paletti näytti ensialkuun hieman halvalta mutta sisältö oli varsin hyvä. Oikeastaan pinkki pakkaus on hauska eikä niin heiveröisen tuntuinen kuin miltä näyttää. Tämä paletti ei kuitenkaan kalleimmasta päästä ole, 28 euroa eli pari euroa per nappi. Mutta ei ihan halpiskaan! Mulle 28 euroa on sellainen keskitaso oman kukkaron ja budjetin perusteella mietittynä.

Bellápierre mineraalimeikit

Go Smokey paletin värimaailma on persoonallinen; harmaata, sinistä ja niitä yhdessä...

Hohtava shampanja

Hohtava harmaa
Matta harmaa
Hohtava siniharmaa
Hohtava tumma taupe
Matta harmaanmusta

Bellápierre XII Go Smokey palette

Bellápierre XII Go Smokey palette

...vähän ruskeaa, tummaa ja violettia! 

Kimalteinen mattakerma

Matta taupe
Hohtava tummanruskea
Hohtava violetti
Hohtava tummansininen
Kimalteinen mattamusta

Swatchit on vedetty kevyellä kädellä paljaalle iholle. Pitkien kynsien takia en pysty painamaan sormea täysillä värinappiin, on otettava aika varovasti. Mitään nappeja ei tarvinnut hangata ja värit eivät ole karisevia. Glitter tai hento kimallus ei ole irtonaista vaan värit pysyvät hyvin koossa. Koostumus on sopivan kermainen ja pigmenttinen, ehkä sellainen keskivertomeikkaajaa miellyttävä. Värit käyttäytyvät hyvin ja ovat helppoja käsitellä. Minuakin tämä paletti miellytti vaikka minulla saattaa olla astetta vaativampi maku. 


Tässä on hyvä smokypaletti sinulla joka et osaa häivyttää tai et ehdi aamuisin. Kun meikkiin ei laita paletin tummimpia sävyjä, tällä ei tee ylilyöntejä. Pigmenttiä on hyvinkin riittävästi eivätkä mattaväritkään ole kuivan kalkkisia kuten yleensä. Värit toimivat kuitenkin tarvittaessa loistavasti, tumman smokyn tällä halutessaan saa ja värit häivyttyvät hyvin keskenään. Matat varjostussävyt ovat sopivia tummuusasteeltaan, näiden kanssa ei ole pulassa jos niitä käyttää häivytyksessä.

Bellápierre XII Go Smokey palette

Bellápierre XII Go Smokey palette

Paletin sinisillä ja harmailla sävyillä tehty meikki oli aivan ihana. Tuli mieleen Diorin Twilight paletti. Pitäisi muuten käyttää tämän värisiä sävyjä useammin, mielestäni pukevat minua hyvin. Kulmat on meikattu Lumenen kulmakynällä ja Make Up Storen kulmapaletilla. Ylärajaus on IsaDoran Twin Tip eyeliner ja alarajaus Bellápierre Midnight Blue eyeliner
Ihastuin tähän siniseen kajalkynään koska en muuten ole käyttänyt perinteisiä kyniä pitkään aikaan! Yhteen aikaan aloin inhota puisia rajauskyniä koska ne tuntuivat raapivan aina. Nykyään olenkin käyttänyt pehmeitä ja pigmenttisiä kyniä, kuten Yves Rocherin ja Urban Decayn 24/7 kynät. Pitäisi muuten ehdottomasti antaa puukynille uusi mahdollisuus, tämä Bellápierren eyeliner oli ihanan terävä ja pigmenttinen. Sillä sai kivan värillisen alarajauksen joka toi skarppia ilmettä meikkiin.

meikki vihreille silmille

Siniharmaa meikki

Red head punaiset hiukset

Tämä talvi ei kyllä ole meikkikuvien kulta-aikaa etenkään kun mulla ei ole mitään kuvausvaloja. Meikkikuvien ottamiseen on aina parin-kolmen tunnin aikaväli ja pitää toivoa ettei päivä ole kovin synkkä. Tämä toinen meikki näyttää hiukka kylmältä mutta tätä se suomen talvi on!
Meikissä käytin paletin violettia ja ruskeita. Rajaus on IsaDoran Twin Tip eyeliner.

vihreiden silmien meikki

violetti ruskea smokey meikki

Meikeissä käytetty:

Bellápierre Makeup Base
Bellapierre Midnight Blue eyeliner
Bellápierre Vanilla Pink huulikiilto
Lumene Mystic ripsiväri
Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer
Essence Make Me Brow kulmageeli
Make Up Store Tri Brown kulmapaletti
Lumene harmaanruskea kulmakynä

Bellápierre meikit

Bellápierre HD Makeup Primer
Bellápierre mineraalipuuteri Ivory 
Bellápierre kabuki 
Lumene CC-voide
NYX HD Concealer
MAC poskipuna Well Dressed
MAC Mineralize Skinfinish Medium

Kauneutta.com

Lukijani saavat -20% alennuksen Kauneutta.com verkkokaupan tuotteista koodilla CHARMING. Koodi on voimassa jouluun saakka. Verkkokaupan postikulut ovat aina edulliset 3,90 e ja yli 40 euron tilauksissa ilmaiset. Maksaa voit myös Klarnan osamaksulla. 

Postauksen Bellápierre tuotteet saatu.

16 kommenttia:

  1. Hitsi miten nätit meikit 😍
    Tosi paljon tekee alaluomen rajaus näköä lisää. Itsekin vältän sitä. Pelkään että valmiiksi pienet silmät näyttää pienemmiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä jätän sisärajaukset tekemättä ihan sen takia kun silmät ei kestä. Etenkin talvella alkavat todella herkästi vuotaa vettä, silmissä on koko ajan se kaiherruksen tunne. Mutta nuo skarpit alarajukset on tosi jees vaikka joka päivän meikkityyliin eivät aina kuulu. Se on totta että tihrusilmistä tulee entistä tihrummat :)

      Poista
  2. Kiitti, sorruin kun on niin kaunis meikki :D -katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :D tule ihmeessä kertomaan piditkö paletista :)

      Poista
  3. Kiitos kun esittelit tämän paletin :) Näyttää olevan kaunis setti toimivia luomivärejä! Viileä sävymaailma toi mieleen Kat Von D Innerstellar-paletin johon rakastuin vuosi sitten. Tosin siinä ei ole sinistä sävyä ollenkaan. Pitäis harkita tätä Ballapieren palettia. UDn Smoky-palettia mulla ei sattuneista syistä ole niin tää vois olla hyvä vastaava setti. Hintakaan ei oo paha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta ei kyllä ole paha! Laatu ei ole UD:n veroinen mutta ei taas samanlainen kuin joissakin tosi halvoissa luomiväreissä. Tosi hankala vertailla mutta nämä eivät pöllyä ja murene, mikä minusta on hiukan ominaista halpispaleteissa.

      Poista
  4. Pitää vielä mainita että tykkään myös tekemistäsi meikeistä tosi paljon! Tuo sinisävyinen on niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitäisi käyttää vastaavia sävyjä useammin!

      Poista
  5. Tosi kivalta näyttävä paletti ja kauniit esimerkkimeikit. Mä myin aikoinaan Twilightin pois, mutta kun katson sinistä meikkiä tulee kaikenlaisia ajatuksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Twilight on kaunis paletti josta itse en luopuisi. Hyvin harvoin käytän mutta kun käytän, tajuan miten ihana se on <3

      Poista

Kiitos kommentista <3