perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulukuun loppuneet tuotteet

Joulukuussa loppui ihan säälittävä määrä tuotteita! 11 kappaletta :/ mutta joukossa ei ole mitään näytekokoja vaan kaikki on täysikokoisia tuotteita.

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control

Ihon- ja vartalonhoito

Queen Helene Mint Julep Natural Facial Scrub
Minttunaamion huumassa ostin joskus tämän kuorinnan. Tehokas oli mutta tuubi niin jumalattoman iso että tämän käyttöön ehti jo kyllästyä! 

Cattier Clay Mask Green Clay Mint
Ostin tämän Biodellyn avajaisista tarjouksesta. Hyvin ihoa puhdistava luonnonkosmetiikan savinaamio. Hyvin voimakas kuivuttuaan mutta iho oli todella puhdas. Hillitsee rasvoittumista ja epäpuhtauksia. Päiväys varmaan lähestyy kohta, tämän koostumuskin ehti muuttua viimeisillä käyttökerroilla kuivemmaksi ja murustelevaksi.

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control
Kylläpä oli puhdas nassu kun tätä käytti! Ei ole yhtään mustapäätä tai muitakaan tukkeutumia naamassa. Taistelustani epäpuhdasta ihoa vastaan kirjoitin syksyllä. Tykkään Neutrogenan tuotteista ja kaapissa onkin useampi Neutron putsari odottelemassa :)

Garnier Respons Honey Treasure shampoo
En ymmärrä miksi ostin näitä joskus. Ihan irvistellen piti käyttää loppuun. Hajukin jo yököttää, en vaan löydä tästä mitään mieleistä. Niin perus markettishampoo kun olla voi. 

Cattier Clay Mask Green Clay Mint

Lavera Q10 Anti-ageing Night Cream
Laveran Q10 yövoide on hyvä ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ehkä hieman vanhemmalle tai kuivemmalle kuin minun ihoni. Tämä oli hyvä yövoide näin talvella mutta muina vuodenaikoina iholleni liikaa. Q10 on täyteläistä ja hyvin hoitavaa. Ei liian rasvainen, imeytyi kyllä kun hieroi ihoon. Ihoni nautti tästä ja pidän tämän mielessä kun etsin hyvää yövoidetta ikääntyvälle iholle.

Yves Rocher Hydra Végétal Serum Booster Hydratation
Tämä oli kyllä ehdoton suosikkiseerumini! Kerroin näistä lokakuussa ja on suoranainen ihme, että käytän rasvan/seerumin näin äkkiä loppuun! Tämä oli täydellinen meikin alle koska imeytyi niin nopeasti mutta ihoa ei ikinä kiristellyt. Valkea pullo oli kaunis, pumppu toimiva ja tuote niin ihanan raikastava iholla että tälle lämpimät suosittelut ja toivon että tavataan uudelleenkin :)

Frantsila Kiinteyttävä Turve & Ruusu Seerumi
Voi vitsit, tämän loppuminen ihan harmittaa! Tosi ihana luonnonkosmetiikan seerumi jonka käytön aikana iho oli kimmoisa ja terveen näköinen. Tuoksu on hyvin erikoinen ja yrttinen. Koostumus vaahtoaa iholla hetken mutta sinne humahtaa. Kasvorasva vaan päälle. Olen käyttänyt tätä pääosin illalla mutta sopii myös meikin alle talvella.

Dermosil Vitamin E käsivoide
Monivuotinen suosikki käsivoiteeni Dermolta. Perushyvä tuoksu ja nopea imeytyminen. Käytin ns. päiväkäsivoiteena ja ennen kynsikuvia. Olen käyttänyt näitä monta, tämä minikoko on viime vuoden joululahja ystävältä.

Lavera Q10

Kosmetiikka

Kubiss London kivipuuteri sävy no. 2 Candle
Tämä tuli ehkä LivBoxissa joskus? Taisi olla kesää koska tämä väri oli parempi kesällä. Talvella hieman liian tumma. Perushyvä ja halpa kivipuuteri. Rasia ei kestä hirveitä kuten kuvasta näkyy mutta se on halpismeikkien tavaramerkki. Näitä saa Kauneutta.comista joka on Kubiss Londonin maahantuoja. 3,95 e hinta ei taloutta kaada. 

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo Soft Brown
Sain tämän kaverilta särkyneenä. Fiksasin tämän kuntoon viinalla koska halusin kokeilla Anastasiaa. Hyvä kulmaväri mutta siveltimellä otettaessa hieman pöllysi. En tiedä johtuuko ehjäämisestä. Mulla on tällä hetkellä Make Up Storen kulmapaletti joka kestää varmaan ikuisuuden. Ei ole tarvetta ostaa uutta Anastasiaa, mutta pistän korvan taakse jos jossain vaiheessa himottaa. Tämä särkyi multa uudestaan kun rähmäkäpälistä tippui lattialle.

Yves Rocher Vertige Longueur mascara
Tarkempi postaus tässä. Pidin tuotteen luonnollisesta lopputuloksesta mutta pieni harja rupesi tökkimään ajan kanssa. Pituutta tällä saa mutta tämän käytössä meni aika paljon aikaa, että sai paljon pituutta. Ei sotkenut luomea eikä ikinä varissut. Pienellä harjalla ripsiväriä on helppo laittaa. Vähän ristiriitaiset fiilikset! Jos tykkää pienistä harjoista niin tykkää tästä. Jos käyttää mieluummin isoa harjaa ja haluaa heti maksimaaliset ripset, osta joku toinen ripsiväri ;)

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

12 kommenttia:

  1. Mä korkkasin just tuon yr.n hydra vegetal seerumin. Oi se on hyvä pitkästä aikaa.
    Dermon pienistä käsirasvoista mun suosikki on saksanpähkinä. Muita tuttuja ei ollutkaan. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksanpähkinää on iso tuubi jemmassa :) olen käyttänyt niitä jo monta, tykkään kovasti :)

      Poista
  2. Frantsila ja Neutrogena kiinnostaa. Neutrogenassa lähinnä se, että sopisiko se pintakuivalle iholleni... Sanotaan, että vaahtoputsarit ei kuivata, mutta ainakin La Roche-Posayn vaahtoputsari kuivatti, vaikka kosmetologi sen valitsi ihotyyppini mukaan. Toisaalta Neutrogena ei ihan mansikoita maksa, joten ehkä se kannattaisi kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on pintakuiva iho ja kyllähän se vaatii voidetta heti pesun jälkeen. Mutta en huomannut että iho olisi muuttunut kuitenkaan kuivemmaksi tuon myötä :)

      Poista
  3. Saas nähdä pääsenkö minä koskaan näin pieneen loppuneiden määrään xD
    Sun loppuneista edelleenkin tuo YR:n seerumi kiehtoo, pitää yrittää saada joskus aikaiseksi hankkia testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti :D yritän kyllä kovasti pysyä sinun tahdissa mutta just nuo voiteet ja seerumit kestää kuukausia. Levitän kyllä kaulallekin!

      Poista
  4. Frantsilan seerumi alkoi kiinnostamaan, kuulosti jänskältä. :)

    VastaaPoista
  5. Nuo Queen Helenen tuotteet eivät kyllä lopu koskaan. Mulla on se savinaamio, joka alkaa olla jo ikivanha ja silti se ei lopu. Mutta toisaalta ei se näytä myöskään pilaantumisen merkkejä, joten olen sitä vieläkin käyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan näyttänyt että pilalle olisivat menneet :) ja ovat kyllä oikeasti liki 10 v vanhoja!!

      Poista
  6. Paljonkin oli tuttuja tuotteita mukana :) Kubissin puuterista tulikin mieleen, että mulla on se "translucent" versio, mutta se on kyllä niin tumme, että menee talvella ihan aurinkopuuterista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muistaakseni Kubissilta vielä joku aurinkopuuterikin. Siinä on hyvä mattakoostumus joten sikäli se on hyvä ja sävykin sopiva :)

      Poista

Kiitos kommentista <3