tiistai 6. joulukuuta 2016

Essie Winter 2016 Collection Swatches

Hyvää itsenäisyyspäivää! Onko teillä tänään vapaata kuten minulla? Tuleeko katsottua Linnan juhlat? Tai Tuntematon sotilas jota allekirjoittanut ei ole ikinä nähnyt! 

Minulla on esitellä teille Essien talvikokoelma Getting Groovy. Sain lakat blogia varten ja swatchasin ne kaikki viikonloppuna. Pakko taas todeta että kokoelma on tuttua Essie-laatua, ei yhtään heikkoa lakkaa vaan jokaisen koostumus on kiitettävän hyvä. Essie on lempimerkkejäni johon olen ollut siihen tyytyväinen vuosikausia. 
Luotto Essietä kohtaan perustuu hyvään saatavuuteen ja sopivaan hintaan. Kausikokoelmat ovat ajankohtaisia ja trendikkäitä, aina on joku lakka joka herättää mielenkiinnon. Peruskokoelman lakkoja on laaja värivalikoima ja ne ovat hyvin kynnellä pysyviä. 

Essie Winter 2016 Collection Swatches

Lakat lähetetään kauniissa laatikossa jotka kaikki olen säilyttänyt vuosien varrella. Olisi kyllä kiva jos kokonaista kokoelmaa myytäisiin laatikossa kuten lukijani joskus totesikin. Tämä laatikko on vieläpä erityisen kaunis, kultainen ja "kimaltava".
Getting Groovy kokoelma onkin inspiroitunut 60-luvun svengaavasta Lontoosta. Discoista, musiikista ja sen ajan trendivaatteista. Tuleepa mieleen Austin Powersin hokema Oh Behave, sen niminen lakka kun kokoelmasta löytyy ;)

Essie Winter 2016 Collection Swatches

Essie Ready To Boa

Ready To Boa
Pronssinkimalteinen mahonki. Kaksi kerrosta, hyvä ja pigmenttinen koostumus. Mietin että tämä sopisi ihanasti yhteen kokoelman kultaisen lakan kanssa!

Essie Party On A Platform

Party On A Platform
Peruspunainen creme, pettämätön kahdella kerroksella peittävä koostumus. Lakka ei valu kynsinauhoille vaan asettuu kauniisti kynnelle.

Essie Oh Behave!


Oh Behave!
Austin Powers-lakka. Vitsit ne leffat oli huippuja! Huurteinen persikka joka peittää kahdella kerroksella. Neutraali värisävy, ei näytä hassummalta viileällä ihollakaan.

Essie Getting Groovy

Getting Groovy
Juhlakauden ykkösväri, kullanhohtoinen palladiuminsävy joka peittää kahdella ohuella kerroksella. 

Essie Satin Sister

Satin Sister
Yöntumma riikinkukonsininen, jaksaa ihastuttaa minua vuodenajasta riippumatta. Ei värjää kynsiä ja peittää kahdella kerroksella. 

Essie Go With The Flowy

Go With The Flowy
Pilvenkeveä kyyhkysenharmaa lakka hennolla shimmerillä. Taitaapi olla oma suosikkini kokoelmasta. Kaunis lakka, verraton kahdella kerroksella peittävä koostumus.

Essie Getting Groovy Collection

Essie Getting Groovy Collection

Millaisia ajatuksia Essien tämän vuoden talvikokoelma herätti?

Lakat pr-näytteitä. Kokoelma saatavilla marraskuussa 2016. 

26 kommenttia:

 1. Aika 'pliisuja'sävyjä minun makuun. Harmaan voisin huolia siitä huolimatta :)

  VastaaPoista
 2. Austin powers oli kyllä ihan huippu 😂
  Tykkään kokoelman punaisesta ja ruskeasta. Sellaista minulla ei taida ollakaan 😊

  VastaaPoista
 3. Eka ja vika olivat mun suosikkeja, groovy baby! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana kokoelma, melkein sanoisin, että tuo persikkainen sävy herättää itsessäni suurimman mielenkiinnon vaikkei olekaan itselleni mikään tyypillisin sävy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aina himoitsen persikoita vaikka ovat vähän hankalia sävyjä näin viileälle iholle :)

   Poista
 5. Go With The Honey nousee kyllä myös mun suosikiksi näistä, tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tulee vähän mieleen PiPon onko se Lakodom tms.? Mulla ei ole sitä joten tämä oli tervetullut :)

   Poista
 6. Upea kokoelma, ainoa mistä en ole ihan varma on tuo persikka. Ready to boa peitti mun lyhyet kynnet yhdellä kerroksella, siis yhdellä! Mähän olen tässä tosi tarkka. ;) Ihan käsittämättömän hyvä koostumus, tykkään vielä siitä aika uniikista ruskeaan taittavasta sävystä mikä siinä on ja paljon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, moni näistä peittää tarvittaessa yhdellä kerroksella lyhyet kynnet. Mä laitan aina kaksi koska se näyttää paremmalta pitkissä ja tuntuu turvallisemmalta :D

   Poista
 7. No nyt on todella ihana kokoelma ja kauniita talvisia valokuvia oot napsinut tuosta boksista! Ready to Boa on nätti myös, mutta suosikikseni nousee tuo valkoisenharmaa, eikös sen nimi oo Go With the Flowy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuten on, hyvä kun korjasit! Mitähän lienen taas ajatellut :) sulla on samat suosikit! Kultainen Getting Groovy on kiva myös mutta kulta ei ole ikinä väri jota käyttäisin yksinään. Mun pitää aina koristella se jotenkin :)

   Poista
 8. Kokeilin Getting Groovy a ja Go with the Flowy a, ihania! Ottaisin viel tuon Satin Sister ja Ready to Boa n.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ready To Boa on ihana, sopii hyvin Getting Groovyn kaveriksi :)

   Poista
 9. Essien kokoelmat on aina aika <3 Tässä varsinkin monta ihanuutta :) Millainen tuo Getting Groove on muuten verraten OPIn LAMBiin? Onko lähellekään sama sävy (toki toinen kiiltävä ja toinen matta)? Oma LAMB vain uhkaavasti hupenee, niin oisko tästä Essiestä seuraajaksi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta LAMB on jotenkin kivempi mutta voi olla että satiinipinta sen tekee. Aika samiksia ovat muuten :) Getting Grooven koostumus on kiitettävän hyvä että siinä mielessä varmasti tykkäisit.

   Poista
 10. Tämä on jo ongelmallista. Se että ostaa kokoelman jokaisen lakan yhden kerran on kai ihan hyväksyttävää, mutta kaksi kokoelmaa peräkkäin menee jo hiukan yli...

  Ready To Boa-lakka vertailuna Opin Romeo & Joliet onko mitään samaa (tai onko ko. Opi yleensä tuttu)? Mä olen niin helppo kun kyse on ruskeista lakkasävyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole Romeo & Jolietia mutta googlen perusteella kyseessä on punaisempi lakka :) tykkäsiit varmasti tuota Boasta!

   Poista
 11. Kyllä, Oh Behave! -lakasta tulee heti mieleen mr. Powers. :D Varsin erilaisia joululakkavärejä tässä kokoelmassa, mutta viime aikoina on muutenkin rikottu rajoja eri vuodenaikojen kokoelmissa. Syksyllä ei ole pelkkää tummaa tai keväällä pastellia. Näistä viehätti tällä kertaa eniten Party On A Platform -lakka. Punainen on selvästi mieleen tällä hetkellä. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään että rajoja rikotaan eikä mennä tutun kaavan mukaan :) Austin Powersit oli hauskoja elokuvia, tulispa ne telkkarista niin voisi katsoa!

   Poista
 12. Mulla on Getting groovy ja näyttää menneen pilalle/oudoksi muutamassa kuukaudessa. Erottuu eikä mene millään ravistamalla takaisin "kasaan", paitsi minuutiksi ja taas alkaa erottuminen. Olen säilyttänyt täysin normaalisti. Sokoksella ihmettelin, kun tämä sama lakka oli muuttunut vihreänkukertavaksi?? Miten sun yksilölle on käynyt, onko vielä ok? Täytynee laittaa kultakynnet vaikka ei oikein maaliskuussa huvita... Jotenkin se on äkkiä käytettävä, ettei mene kokonaan hukkaan. Outoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kahdelle muulle Essielle käynyt erottuminen. Good As A Gold ja Penny Talk erottuvat ja muuttavat väriä. Jätän ne ylösalaisin ja valuvat takas paikalleen. Taas erottuvat uudelleen. Mutta toimivat hyvin kun leimauksissa käytän. Sekoittelen usein kaikki lakkani ettei kävisi noin. Mun GG on ihan ok vielä. Ehdottomasti valittamaan sinne mistä ostit tai sitten suoraan maahantuojalle L`oreal Finlandille. Ainahan voi maanantailakkoja olla. Essien lakat kyllä ovat laadukkaita että eihän sen hintainen lakka saa olla parin käyttökerran hupi :)

   Poista
  2. Ehkä se vois toimia leimauksissa vaikka näyttääkin pahalta. Ravistamisen jälkeen toimii kuitenkin normaalisti. Joskus olen saanut sitkeästi erottuneen lakan kasaan niin, että olen ravistanut noin viikon ajan joka päivä ainakin 5 minuuttia ja tosi kovaa. Tyyliin päässä pyörii ja hengästyttää :D . Lopulta se alkaa pysyä. Sitten vaan ylläpitoravistelut usein. Kokeilenpa tällekin. Kyllähän noita kannattaa ravistella jo ennen kuin mitään erottumista alkaa näkyä. Marketeissa lakat on aina tosi lämpimässä valojen alla ja sieltä ostetut tuntuukin menevän nopeammin huonoiksi. GG taitaa olla Citymarketista ostettu.

   Poista
  3. Marketissa näkee muuten hirmu erottuneita lakkoja! Vaikka eivät ole vanhoja ja saattavt olla tuoreista kokoelmista. Kannattaa ravistaa, mä jätän välillä ylösalaisin valumaan ja nuo Essietkin ovat aina palanneet normaaleiksi :D

   Poista

Kiitos kommentista <3