perjantai 2. joulukuuta 2016

Täydellinen joulunpunainen lakka

Nyt on alettava tekemään joulukynsiä, tässähän tulee muuten jo kiire! Ei ole enää montaa viikkoa jouluun ja tosi monta joululakkaa ja -lakkausta tehtävänä!

Otetaan ensimmäiseksi punaiseksi lakaksi Fabyn Miss Scarlett, I Suppose...Tämä on minullekin uusi lakka joka tuli viimeisimmässä yhteistyöpaketissa Kauneutta.comilta. Ajattelin tämän olevan "The joululakka" ja sitä se muutenkin onkin! Ihastuin väriin heti koska tämä on ihan täydellinen. Virheetön punainen joka sopii kaikille! Hyvin lämminhenkinen mutta neutraalin värinen punainen. Tässä on hyvin pientä shimmeriä joka tekee lakasta niin kauniin.

Faby Miss Scarlet, I Suppose...

Faby Miss Scarlet, I Suppose...

Kuten yleensä Fabyn lakoissa, tämänkin koostumus on pettämätön. Peittää melkeinpä yhdellä kerroksella, mutta minä laitoin tapani mukaan kaksi. Fabyn sivellin on todella laadukas, ei hapsota vaan levittää lakan hienosti kynnelle. Sivellin ei leviä liikaa vaan on tarpeeksi tiivis ja tämäkään punainen lakka ei valu kynsinauhoille. Koostumus on pigmenttinen ja juuri sellainen jolla on helppo lakata.

Faby Miss Scarlet, I Suppose...

Kauneutta.com

Kauneutta.com Faby kynsilakka

Käytin koristelussa Naturel tarroja. Nämä ovat hologrammisia timantteja mutta tarran muodossa. Tarra on just hyvä, irtoaa arkista helposti ja tarttuu hyvin kynnelle. Olen kokeillut vuosien varrella jos minkälaisia tarroja, Naturelin tarrat ovat yksiä parhaista. Näitä timskuja tarttee hankkia varastoon, kimaltavat tosi nätisti eivätkä haalistu top coatin alla sameaksi. Jos siis et tykkää pelata timanttien kanssa tai tuntuu etteivät ne pysy, kokeile näitä tarroja.

Naturel kynsikoristeet

Faby Nail Polish

Faby kynsilakka

Aluslakkana Faby Power kynnenvahvistaja. Päällyslakka Faby Top Coat, normaali väritön huikean kiillon antava päällyslakka. Mainittakoon vielä että kaikki Faby lakat ovat 5-free eli näissä ei ole mitään myrkkyjä.

5-free kynsilakka

Tykkää Faby Finlandista Facebookissa tai käy tutustumassa Fabyn suomenkielisiin sivuihin. Fabyn lakat löydät Kauneutta.com verkkokaupasta joka on tässä pikku hiljaa uudistumassa.  
Lukijani saavat -20% alennuksen Kauneutta.com verkkokaupan tuotteista koodilla CHARMING. Koodi on voimassa jouluun saakka. Verkkokaupan postikulut ovat aina edulliset 3,90 e ja yli 40 euron tilauksissa ilmaiset. Maksaa voit myös Klarnan osamaksulla. Faby postauksiani löydät tästä ja sieltä selaamalla arvostelun mm. Fabyn mahtavasta 5-free kynsilakanohentajasta!

Lakkoja voit toki ostaa myös jälleenmyyjiltä

18 kommenttia:

  1. Voi kun kauniit! 😍 saako kauneutta.comista myös treatia?

    VastaaPoista
  2. Upea, upea lakka!
    Tosi kivaa kun nyt tiedän mistä tätä saa ja on tuo koodikin, huippua! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) tämä on kyllä kauneimpia punaisia, ihan täydellinen sävy ❤️

      Poista
  3. Jännä juttu, kun juuri viikko sitten ihastelin tätä lakkaa Kauneutta.com sivuilla ja ajattelin, että tuo on pakko kyllä saada. Jo ihan nimensäkin puolesta :D Aivan upea lakka, kiva kun sattui juuri nyt sovivasti tämä sinun esittely Miss Scarletista :) Mulle on yks ja sama, onko joulu vai juhannus..rakastan punaisia lakkoja ;) Mitäpä olet mieltä muuten tuosta Power vahvistajasta? Onko hyvä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaiset lakat ovat naisellisia. Itse pidän eniten punaisissa hieman metallisesta tai hohtavasta koostumuksesta :) tämä on niin täydellinen väri!

      En ole Poweria vielä montaa kertaa käyttänyt mutta hyvältä se toki vaikuttaa. Jos etsii kynnenkovettajaa. Eniten tykkään Fabyn Nourish ja Oxygen aluslakoista, ovat hoitavia eivätkä koveta liikaa. 5-free koostumus on myös plussaa :)

      Poista
  4. Ooh! Tämmöset joulunpunaiset lakat on mun lemppareita :)

    VastaaPoista
  5. On kyllä nätti! Itsellä on nyt "lyhyet" kynnet, että ehkä joku punainenkin menisi. En vaan ole vielä löytänyt täydellistä sävyä, vaan laittanut kaikki tilaamani punaiset järjestäin kiertoon. Ehkä tässä olisi sellainen. Faby (samoin orly) on kyllä kiilannut vähän kuin varkain jostain takavasemmalta laatulakkojen kastiin. Tasaisesti hyvälaatuisia vaikkakin ehkä vähän tylsiä värejä välillä, mutta ehdottomasti omistamisen arvoisia.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mietin just eilen että Faby alkaa olla lempparilakkamerkkejäni. Sen sivellin on todella hyvä ja laadukas. Fabyllä on aika paljon perussävyjä mutta kun vähän kaivelee ja googlettaa, sieltä löytyy ihanuuksia :) Punainen näyttää aina hyvältä minkäpituisilla kynsillä vaan. Tämä on ainakin niin kaunis sävy että voiko tästä olla tykkäämättä? Faby´s Red on muuten toinen peruspunainen creme Fabyltä. Tosi hyvä levittymään :)

      Poista
  6. Kyllä on kaunis punainen! Tosiaan ihan täydellinen jouluun :) ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3