tiistai 13. joulukuuta 2016

Ensimmäinen Essence lakkani ever

Aiemmin kerroin että sain pr-toimistolta Essencen kynsituotteita blogiini esiteltäväksi. Minullahan ei ole yhtään Essencen värilakkaa, jos ei oteta yhtä mattamustaa lukuun jonka olen ostanut mustan lakan puutteessa. Moni on kehunut Essencen lakkoja ja varmasti hyvä sävyvalikoima sekä edullinen hinta houkuttaa ostamaan.

PB250053.ORF

Ensimmäisenä pistin merkille hyvän mallisen korkin, joka on soikea. Siitä saa tosi hyvän otteen lakatessa. Muutoin Essencen Gel Nail Polish pullo on 8 ml kokoinen ja tämä vihreä lakka on nimeltään Wild And Free. Mitään geelikoostumusta tässä ei ole, taitaa tuo "gel" olla se tämän päivän trendi jota moni merkki käyttää, lakan ollessa enemmän tai vähemmän geelipintainen.

PB250002.ORF

Wild And Free levittyy Essencen leveällä siveltimellä hyvin. Se peittää kahdella kerroksella enkä tarvinnut pikakuivattajaa. En löytänyt lakata mitään moitittavaa. Oikein hyvä peruslakka. Väri on jouluinen, mustanpuhuva vihreä shimmerlakka. Käytin aluslakkana Mega Lastia josta olen tykännyt. Perushyvä aluslakka jonka kanssa kynsilakka pysyy hyvin. Päällyslakkana Better Than Gel Nails joka tosiaan on geelipinnan antava Top Coat, kuivuu äkkiä ja kuorruttaa koristeet tosi hyvin.

Sain uudelta kotimaiselta verkkokaupasta Sparkle Nail Artilta erilaisia kynsikoristeita testiin. Suomessa yrittäminen ei ole kovinkaan helppoa joten haluan esitellä yhden kaupan teille. Minua on nimittäin harmittanut todella paljon Love It - ja Adenina -verkkokauppojen loppuminen.
Sparkle Nail Artissa on vielä pieni mutta hyvältä vaikuttava valikoima. Sieltä löytyy koristeita sekä luonnon- että rakennekynsille. Verkkokaupan yleisilme on kiva ja siihen on panostettu. Valikoima tottakai laajenee koko ajan ja me voimme vaikuttaa asiaan ostamalla suomalaisista verkkokaupoista noin ylipäätään!

PB250067.ORF

Valitsin testiin mm. kultaisia tarroja. Nämä ovat perinteisiä kynsitarroja eivätkä decaleita. Käytin noita V-muotoisia tarroja. Nämä ovat kokonaan tarraa eikä vain V:n muotoisia kuten ensin luulin. Tarran saa tasaisesti kynnelle kun sen painelee huolellisesti. Ylimääräisen saa leikattua pois kynsisaksilla ja reunat siistittyä asetonilla. Eivätkä nämä nousseet päällyslakan alta, siitä pointsit. Kultaisissa tarra-arkeissa on pieniä ja isoja tarroja, pienet on tietysti helpompia asetella kynnelle. Tykkäsin ja tulee näitä käytettyä toisenkin kerran. Tarrat on nykyään tosi vähällä käytöllä ja ihan syyttä ;)

PB250062.ORF

PB250019.ORF

Peukaloon laitoin merihenkisestä kiekosta kolmion mallisia koristeita. Tällä kiekolla ajattelin tehdä meriheppa-kynnet mutta sitten keväällä ;)

PB250005.ORF

Käykää ihmeessä tutustumassa valikoimaan. Minulla on tarjota lukijoilleni alekoodi Sparkle Nail Artille. Koodilla CHARMINGXSPARKLE saat -20% alennuksen tilauksestasi. Koodi on voimassa toistaiseksi ja sen voit käyttää kerran. Voit myös tykätä Sparkle Nail Artista Facebookissa tai Instagramissa ja seurata hashtageja #sparklenailartfin ja #sparklenailart. 

Ovatko Essencen lakat sinusta niin hyviä kuin kehutaan? Onko Sparkle Nail Art tuttu kauppa ennestään?

Kaikki postauksessa käytetyt tuotteet saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Olenkin tuota vihreää lakkaa pyöritellyt käsissä useammankin kerran, on vaan jäänyt ostamatta. Essencen lakat on kyllä hyviä ja tosiaan alhainen hinta ja runsas värivalikoima innostaakin ostamaan useamman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilen että noin siinä aina käy, halpa hinta ja runsas valikoima sokaisee :)

   Poista
 2. Upeat kynnet. Mulla on pari Essencen lakkaa, mutta en ole ehtinyt kokeilmaan, kun jämähdin tähän Avoniin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulle Avon myöäs tuntematon merkki, en ole tainnut yhtään heidän lakkaa omistaa :)

   Poista
 3. Silloin kun Essenceä ei saanut Suomesta niin laahasin ulkomaan reissuilta, olen siis aina tykännyt merkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin tutustua Essenceen vasta sen tultua suomeen, meikkipuoli mulle on tutumpi :) ripsarit ei ole hyviä mutta kaikista muista Essencen meikeistä olen tykännyt tosi paljon. Raaskii ostaa useamman kivan värisen huulipunan kun ne on niin halpoja :)

   Poista
 4. On mulla muutama Essence lakka =D

  VastaaPoista
 5. En ole vielä yhtään lakkaa ostanut Essenceltä, mutta muita tuotteita kyllä löytyy pilvin pimein.
  Mitenkä lakan pysyvyys? Lakkaat uudet kynnet kai päivittäin, joten...
  Mutta esim. musta Kone Helsingin lakat pysyy hyvinkin viikon, mutta OPIn vastaava musta on päivässä kärjistä murtunut. Tämä päätetyöskentely ja kymmensormijärjestelmä kyllä laittaa lakat koetukselle!
  Musta lakka on aina loppu, joten ehkä Essenceä seuraavaksi testiin, ei ole ainakaan rahallisesti suuri menetys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt testaillut muutamaa Essenceä ja jotkut on lähteneet kärjistä alle vuorokaudessa. Mutta en pysty hirveesti pysyvyyttä kommentoimaan kun kuitenkin lakkaan 1-2 päivän välein :) mustaa ja valkeaa voisin hamstrata kun niitä menee aina ja niissä ei viitsi kalliita ostaa...

   Poista

Kiitos kommentista <3