perjantai 23. joulukuuta 2016

Tähdet, tähdet

Sain Sparkle Nail Artilta muutamia kynsikoristeita kokeiltavaksi. Tämän päivän kynsille taiteilin tähden malliset koristeet. Nämä ovat ensikäteen tarkoitettu rakennekynsiin mutta miksei voisi käyttää luonnonkynsilläkin?

Color Club Fashion Addict

Sparkle Nail Art

Paketissa tulee kaksi tähden mallista koristetta. Nuuka tietysti laittaa nämä niin lujaa kiinni että ne voi käyttää toisenkin kerran ;) minä töppään kynnelle aina päällyslakkaa ja painan koristeen lujaa kiinni. Ja kunnon kerros päällyslakkaa, ihan hyvin aina pysyvät menossa mukana.

Color Club Fashion Addict

Kynsilakkana Color Clubin hentoinen lila-harmaa hololakka Fashion Addict. Ihana lakka, mukava käyttää pitkästä aikaa. Vauhtiraitana tähden alla Color Clubin musta holo Revvvolution. Nämä kaksi on mun lemppareita! Molemmissa on hyvä, kahdella kerroksella peittävä koostumus. 

Color Club Fashion Addict

PC110004.ORF

Aluslakkana mulla oli Essie Millionails + Essence Mega Last yhdistelmä. Fashion Addict levittyi kyllä tosi kauniisti Mega Lastin päälle, oikein mainio perus aluslakka. Ja Essencet ei ole hinnalla pilattuja, pari euroa per pullo! Päällyslakkana Essence Better Than Gel Nails joka on nopeasti kuivuva geeli päällyslakka.

Minulla on tarjota lukijoilleni alekoodi Sparkle Nail Artille. Koodilla CHARMINGXSPARKLE saat -20% alennuksen tilauksestasi. Koodi on voimassa toistaiseksi ja sen voit käyttää kerran. Voit myös tykätä Sparkle Nail Artista Facebookissa tai Instagramissa ja seurata hashtageja #sparklenailartfin ja #sparklenailart. 

Miltä nämä Tähdet, tähdet-kynnet näyttivät? Voisitko käyttää noin ulkonevia koristeita ihan arjessa tai luonnonkynsissä?

18 kommenttia:

  1. Itse vierastan hieman tuollaisia ulkonevia koristeita kynsillä, tosin olen niin laiska kynsien koristelussa muutenkin ettei ole tullut edes kokeiltua :D

    VastaaPoista
  2. Ihanasti tuikkii kynnet. <3 Sydämellistä joulua Taina <3

    VastaaPoista
  3. Oi, nää on hienot! Mutta en kyllä pystyis käyttää ulkonevia koristeita, olisivat todennäköisesti koko ajan jonkun hiuksissa kiinni. :-D

    VastaaPoista
  4. Oikein hienot. Ulkonevat koristeet voisivat olla hieman hankalat omassa käytössäni, kun en varo tekemisiäni juurikaan.
    Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi kylläkin noissa kuvissa tuohon Fashion Addict -lakkaan. Se näyttää todella hienolta. :D
    Ihanaa joulunaikaa sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Fashion Addict on itse ihanuus, aika harvoin vaan tulee lakattua. Rauhallista joulua TQ <3

      Poista
  5. Kaunis ja tyylikäs lakkaus, tykkään <3
    Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle ja karvakkaille <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina ja teidän perheelle ihanaa joulun aikaa ❤️

      Poista
  6. Aivan upeat! Tyylikäs kokonaisuus ja nuo tähdet ovat niin kauniita 😍
    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maitta ja rauhallista joulua perheellenne ❤️

      Poista

Kiitos kommentista <3