sunnuntai 4. joulukuuta 2016

F.U.N Lacquer - Jingle Bells

CesarsShopiin tupsahti myyntiin F.U.N Lacquerin joulukokoelma. Sain esiteltäväksi yhden lakan ja valitsin punaisen glitterlakan Jingle Bellsin. Kokoelma on kerrassaan upea mutta siinä on kaksi vetonaulaa. Turkoosi Northern Lights ja tämä punainen Jingle Bells. Minulla on ostoslistalla jompikumpi mutta epäilin vähän kirkasta pohjaa.

Olen huomannut pitäväni enemmän peittävistä Funeista, kirkaspohjaiset vaativat yleensä hirmuisasti kerroksia ja lakka saattaa silti jäädä läpikuultavaksi tai lakka ei levity siististi kynsinauhojen luota. Mietin pitkään että lakkaanko tämän suoraan punaisen päälle tai kokeilenko rohkeasti yksinään. Pelkäsin että punaisen lakan päälle lakkaaminen vie moniulotteisuutta pois joten lähdin soitellen sotaan ja lakkasin yksinään tällä. Aluslakkana tottakai UNT Peel-Off, kuka hullu tälläistä glitteriä jaksaisi poistaa?!

F.U.N Lacquer Jingle Bells

F.U.N Lacquer Chrostmas 2016 Collection

Jingle Bells on kirkkaalla pohjalla ja kultaisen glitterin kanssa ei ole säästelty. Glitter shiftaa tosi hienosti turkoosiin, siniseen ja vihreään! Aivan mahtava lakka ja ihan täydellinen joulun alle! Ensimmäinen kerros oli että voi ei, mutta toinen alkoi peittämään. Kolmas kerros peittää kynnet kokonaan mutta minä lisäsin vielä neljännen sen takia, että lakka näyttäisi kuvissa hyvältä. Yleensä en tykkää kerrostettavista lakoista mutta tälle ihanuudelle antaa kyllä kaiken anteeksi.

F.U.N Lacquer Jingle Bells

F.U.N Lacquer CesarsShop

Upein glitterlakka piiiiitkään aikaan. Tämä säkenöi ihan sairaasti ja mitä enemmän sormia kääntelee, sitä enemmän lakka elää. Vaikka tämä näyttää hirmu kultaiselta, tämä kuitenkin on punainen hyvin voimakkaalla kultaglitterillä. Eipä ole tällä tytöllä toista samanlaista lakkaa...

F.U.N Lacquer Jingle Bells

F.U.N Lacquer Jingle Bells

Kiekolla neljä kerrosta yksinään ja kaksi kerrosta F.U.N Powerfulin päällä. Kun tätä lakkaa punaisen päälle, liika kultaisuus muuttuu vihreämmäksi. Joten onneksi laitoin yksinään, ehdottomasti kivempi näin. Eikä kannata peljästyä hirmuisia kerroksia, tämä kuitenkin peittää ja asettuu kynsille siististi. Eli jos vaan glitterharakka olet niin suuntaahan F.U.N ostoksille ;) tämä ja Northern Lights tulevat loppumaan heti kättelyssä joten olehan nopsa :)

F.U.N Lacquer Jingle Bells

F.U.N Lacquer lakat / CesarsShop, saatu
UNT peel-off / CesarsShop, saatu

Tuliko tehtyä ostoksia uudesta kokoelmasta? Hyvää joulua minulta minulle-periaatteella?

18 kommenttia:

 1. Aivan ihana kimallus tuossa lakassa <3
  Tuli mieleen, että toimisiko tämän lakan kanssa tuo meikkisieni-tekniikka helpottamaan kerrostusta? :) (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/11/glitterkynnet-helposti-ja-nopeasti.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, pitää seuraavan kerran kokeilla niin :) uuden lakan kanssa ei aina tiedä miten toimia, miten se käyttäytyy :)

   Poista
 2. Vau, nyt kimaltelee! Jingle Bells ja Northern Lights ovat molemmat upeita, mutta en tilannut niitä koska tiedän etten niin välitä itselläni tuollaisista glitterlakoista. Muilla kyllä ihailen niitä, mutta jostain syystä jää itselläni käyttämättä. Sen sijaan tilasin punaisen Red-Nosed Reindeerin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on ihana! Ne holot on nättejä :) tää kyllä kimaltaa ihan hulluna!

   Poista
 3. Northern lights olis hieno, mutta tämäkin on nätti. Just tilasin uudet PP t.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upea! ♥♥ Ja niin kauniilta näyttää sun kynsillä :)

  VastaaPoista
 5. Eikä mitä, tämä on ihana! Todella jännittävä, enkä muista nähneeni ihan tällaista koskaan ennen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan tuu samanlaista mieleen, tämä on ihan tajuttoman hieno!

   Poista
 6. Mä en ole vielä ainakaan (:D) tilannut tämän kokoelman lakkoja

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3