keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Joulu on juhlittu ja vuosi melkein taputeltu. Eiköhän nämä tämän kuun kosmisostot olleet tässä, ei varmaan shoppailukärpänen enää loppuviikosta puraise :) viime kuussa meni ihan liikaa, mitenkähän tämä kuukausi?

Picture Polish Muse

"Mulla ei ole mitään koristeita"-kohtauksen seurauksena eBaystä erilaisia kynsikoristeita. Kirppisostot NYX Lingerie kiilto, Picture Polish Muse ja Delush Polishit. Picture Polish Holiday kokoelmasta Holo Star ja Holo Berries. Bling La Viestä lasitimantteja.

NCLA Persephone

Ncla kokoelma täydentyi lakalla Persephone ( luit oikein... ) ja samalla otin mukaan Creativen 31 laatan. Nämä tietty Cesarista.

Tämän kuun kosmisostot olivat 75 euroa. Pyöristin vähän kun en muista kirppisostojen suuruutta ihan tarkalleen, muistan vain hinnat postikuluineen mutta postareita en laske loppusummaan mukaan. Mun mielestä tämä kuukausi meni hyvin. Aika paljon ostoksia mutta ei tuo loppusumma sitten hirmu suuri ole koska osa oli kirpparilta ja eBaystä :)

Ostohimoja mulla ei tällä hetkellä ole. Uusin F.U.N New Year kokoelmakaan ei ainakaan vielä herätä väristyksiä. Johtuu varmaan siitä että ei nyt ole rahaakaan, jouduin nimittäin maksamaan itse auton maalausta. Autoni joutui ilkivallan kohteeksi ja oli joulun alla maalauksessa. Pyysin tekemään samalla yhden ruostekorjauksen jonka maksoin itse + omavastuun tietysti. Taisipa shoppausrahat mennä sinne. Saa siis nähdä miten tammikuu menee! Pari pitkäaikaista Lumene-himotusta kyllä on, nyt kun alkaa miettimään...

Mitä mieltä ostoksista, onnistuinko olemaan tuhlaamatta liikaa? 

15 kommenttia:

  1. Hyvin hillityt ostot. Minäkin yritän pitää järjen kun on alennusmyyntiaika. Mitään ei tarvitse mutta tekis silti ehkä mieli ainakin se lumenen ripsiväri houkuttelee 😕
    Toi sun auto juttu on kyl raivostuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorruin kyllä tänään lisää Matkuksen aleista mutta niistä myöhemmin :D se Lumenen ripsari ON hyvä mutta ehtiihän sen myöhemmin ;)

      Poista
  2. Mulla on tulossa jossain vaiheessa tuulilasin vaihto eteen (en tajua mistä siihen se halkeama on syntynyt :/), joka sekään ei liene mitään halpaa hupia :( Itse en joulukuussa ole tehnyt yhtäkään kosmetilausta (enkä kyllä kaupoissakaan ole tullut pyörineeksi muuta kuin ruokaostoksilla :D), muutamia marraskuussa tilattuja paketteja kylläkin joulukuun puolella tuli, joten saldo kosmeshoppailujen suhteen taitaa joulukuussa jäädä varsin maltilliseksi (olisiko tällä hetkellä pyöreä 0€ kosmetiikkaan!? o.O) - jos en nyt vielä tämän parin päivän aikana täysin hullaannu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin :/ mulle laitettiin uusi tuulilasi myyjän maksamana ja ei mennyt kuin pari viikkoa niin nasta napsahti lasiin ja jälki tuli. Kävin korjauttamassa ja maksoi vain 30 e. Yritän suojella tuota ja korjauttaa halkeamat heti niin ei tarviis maksaa kallista lasia :(
      Alemyynneissä on helppo hullaantua joten yritähän vältellä niitä nyt nämä viimeiset päivät :D

      Poista
  3. Kyllä kun vertaa mun ostoksiin! :D
    Harmi tuo auton kohtalo, en ikinä ymmärrä turhanpäiväistä ilkivaltaa. :/

    VastaaPoista
  4. Hyvin on budjetti pitäny, tommosia tyhmiä autojuttuja on kelju maksaa. Mulla on takapuskurissa raamut, maalit lähteny kun joku on siihen ilmeisesti peruuttanut. Autonikin on niin iso että kyllähän tuon toisaalta ymmärtää....not!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kumma että lappua ei jätetä jos vahinko sattuu :/ onko se budjetti pysynyt, vielä tämän päivän jälkeenkin :DD ??

      Poista
  5. Olet ollut kyllä tosi maltillisesti. :D Tosin mä en ole tainnut ostaa mitään kosmetiikkaa tässä kuussa... tai ootas, yhden tuoksun. :D Pihistelin, kun lahjoihin uppoaa niin paljon joka vuosi rahaa, että mun tuloinen ei pysty kaikkeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tämä joulunaika kiristää sitten tammikuun kukkaronnyörit :) ei tee enää mieli tuhlailla :D

      Poista
  6. Hyviä ja hillittyjä ostoksia!
    Mulla lähti mopo totaalisesti ojaan nyt aleissa 😳Ei ollut tarkoitus ostaa mitään ja sitten havahdun siihen että puristan painavaa kaupan kassia missä on kasapäin kaikkea - miten siinä näin kävi?! Sokos ja Emotion käyty, en tiedä, uskallanko Kicksiin edes 🙈😂
    Autoja tahallaan vandalisoivat urpot ja ne siat jotka ryttää toisen autoa ja pakenee vähin äänin paikalta - mistä näitä idiootteja kasvaa?!! 😡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole Sokoksella käynyt enkä mene :D ei uskalla! Diamond eyeliner on muuten aivan ihku, ihastelin koko päivän miten nätisti se kimmeltää ja tuo pientä piristystä arkeen :)

      Poista
  7. Kivat ostokset. :) Saisiko tuosta Persephonesta :D tarkemman esittelyn? Ovatko Delush Polisthit enemmän kesävärejä? Ainakin kuvan perusteella ne voisivat olla kirkkaita värejä.
    Tässä kuussa tulin itsekin tehneeksi kosmeostoksia sekä lahjaksi että itselle. Kohtuudella ja kaikki tarpeen.

    Esitteletkö mahdollisia kosmejoululahjojasi erillisessä postauksessa, vaikka lisäostosten kanssa?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin lapsellinen ja väsynyt että kyllä tuo Persephone vaan jaksaa naurattaa :D en ole vielä saanut kynsille asti mutta on toki esittely luvassa. Delushit on ihan kesälakkoja.
      Nyt aloin miettimään että mitäs kosmea sain lahjaksi. Yhden kosmislahjan sain; kaverilta Faith In Naturen suklaashampoon jota itse toivoin. Mulla oli se hoitis ennestään mutta halusin shampoonkin niin pääsen käyttämään niitä yhdessä. Sainko mä muuta kosmea? En tainnut paitsi ne minulta-minulle ostokset viime kuussa.

      https://charmingnails.blogspot.fi/2016/11/marraskuun-kosmetiikkaostokset.html

      Ja nuo eiliset ostokset esittelen sitten tammikuun kosmisostoissa niin tulee kaikki varmasti listattua tunnollisesti ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3