keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Liuskoittuvien kynsien aluslakka - Essie Millionails

Sain lokakuun lopussa L´orealilta Essie-postia jossa oli kynnenvahvistaja nimeltään Millionails. Minulla oli juuri loppumassa luottotuotteeni Trind Nail Repair jota en ostanut uutta, vaan otin Millionailsin tilalle.

PA300010.ORF

Millionails-kynnenvahvistaja sisältää vahvistavia ja suojaavia ainesosia. Se auttaa suojaamaan kynsiä katkeilulta ja taistelee liuskoittumista ja lohkeilua vastaan. Millionails sisältää formaldehydeä joka on minulle se ainesosa joka pitää kynteni pitkinä ja vahvoina. Jotkut voivat olla formaldehydelle allergisia joten jos olet ikinä saanut oireita formaldehydeä sisältävistä aluslakoista, jätä tämä väliin. Minulle tästä myrkystä ei ole ikinä oireita tullut eikä toivottavasti tulekaan.

PA300014.ORF

Minulla oli muutamassa kynnessä liuskoittumaa ja ne tuntuivat olevan vaarassa lohjeta. Aloin käyttämään Millionailsia joka päivä. Otin ihan kuurin enkä käyttänyt muuta aluslakkaa. Hyvin pian aloin huomata että liuskoittumat hävisivät. Selkästi Millionails siis toimii minun liuskoittuvissa ja helposti lohkeavissa kynsissä. 

Nykyään käytän Millionailsia silloin tällöin eli ehkä sen kolme kertaa viikossa. Laitan sitä yhden kerroksen ja päälle jotain muuta aluslakkaa. Välillä annan kynsien hengähtää ja käytän jotain muuta aluslakkaa, joka ei sisällä myrkkyjä. Kaikki muut aluslakat mulla onkin myrkyttömiä, Millionails on ainut pahis mutta kuitenkin hyvin jos haluaa pitää pitkiä kynsiä. Välttämätön paha! 

PA300013.ORF

En ole vielä keksinyt mitään miinuspuolia. Essien leveä suti on mainio ja pullo hyvänmallinen. Trind Nail Repair on muuten täydellinen mutta a: pullo ei pysy Helmerissä pystyssä, b: lakka jähmettyy pulloon puolessa välissä ja c: voisiko korkki olla vielä hankalamman mallinen pitää kädessä? 
Millionailsissa en ole huomannut jähmettymistä mutta olen käyttänyt vasta 1/3 osan pullosta. Tosin Essien lakat harvemmin muutenkaan jähmettyvät. Kynsilakka levittyy nätisti Millionailsin päälle ja tämä kuivuu hyvin nopeasti. En tosiaan keksi moittimista :)

Onko sinulla Millionailsista kokemuksia? Uskaltaisitko kokeilla tätä jos kynsissä on ongelmaa liuskoittumisen kanssa?

Essien lakkoja löydät marketeista, tämä aluslakka n. 16 euroa. 

16 kommenttia:

 1. Mulla on tämä jemmassa. En viitsi avata ennenkuin on edelliset loppuneet (trind)

  VastaaPoista
 2. Hei! Omaan todella ohuet ja taipuisat kynnet, jotka myös liuskottuvat kärjistä. Olen nyt syönyt piimaa-tabletteja, jotka on tarkoitettu kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Enää kynteni eivät ole liuskottuneet. Huomasin muutoksen n.3 vk:n päästä. Liuskottumisen puuttuessa kynsi vaikuttaa muutenkin vahvemmalta nyt. Suosittelen siis tällaista ravintolisää mieluummin, kuin tuota pahis-formaldehydea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen syönyt piimaa-tabletteja vuosikausia, välillä kuurina ja välillä en ollenkaan. Valitettavasti eivät auta mulla liuskoittumiseen vaan ainut apua on pahis-formaldehydestä. Tietenkään en myrkkyjä käyttäisi jos olisi toimiva vaihtoehto mutta kun ei ole :/

   Poista
 3. Minäkin ostin Millionailsin noin kuukausi sitten ja olen tykännyt tosi paljon! Aiemmin käytin pitkään yhdistelmää Trindin Nail Repair + Essien First Base, mutta noiden loputtua nyt on menty pelkällä Millionailsilla, en ole siis laittanut edes päälle enää mitään muuta aluslakkaa. En tiedä kuvittelenko, mutta jotenkin tuntuu että kynsilakat pysyvät Millionailsin päällä vähän paremmin kuin First Basen. Mulla on ongelmana (liuskoittumisen lisäksi) se, että usein lakkaukset lähtevät varsinkin etu- ja keskisormista pikkuisen lohkeilemaan jo päivä tai kaksi lakkaamisen jälkeen. Nyt olen onnistunut pitämään kynnet siisteinä jopa 4 (!!!) päivääkin lakkaamisesta ja se taitaa olla jo suoranainen ennätys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Nena Sofia kehui että Millionails auttaa pysyvyyteen. Itse en ole huomannut tai en ole niin tajunnut vertailla. Kun käytän aina Millionailsia yhden kerroksen ja sen päällä jotain muuta aluslakkaa, esim. First Basea. Mutta monipuolinen aluslakka on, minusta kaikki Essien aluslakat on hyviä aina olleetkin >:)

   Poista
 4. Tätä pitää nyt kyllä ihan oikeasti testata. Mullakin on tuo Trind Nail Repair mutta voi jehna että osaa olla rasittavan mallinen se korkki! Ja tavara tosiaan jähmettyy ennenkuin ehtii käyttää pullon loppuun.

  Kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa Trindille kehiteltäisiin kätsympi pullo joskus!

   Poista
 5. No mulla itse asiassa on tuo ongelma hapertuvien kynsieni kanssa, joten taidanpa kyllä kokeilla tätä. Essien lakoissa on todellakin täydellinen suti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos päädyit kokeilemaan niin tule ihmeessä kertomaan saitko kynnet kuntoon :)

   Poista
 6. Harmi kun mulla nää pahentaa liuskostumista ja kuivattavat hirveästi. Laitan joskus Trindiä suoraan öljyisille kynsille eikä siltikään toimi ,pakko poistaa seuraavana päivänä kun katkeilu alkaa samoin tein.
  Näihin ei auta kuin kesä ja loma, kesäloma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Mutta kesällä kynnet voi paremmin, loma auttaa mullakin. Talvi on aika ilkeetä aikaa :/

   Poista
 7. Käytin juuri pullollisen Millionailsia ja se toimi hyvin. Jähmettyi puolivälissä ja laitoin ohenninta niin sain käytettyä loppuun. Trindin Nail Repair nyt käytössä ja isoin ero on se, että Trindin "höyryt" kirvelee silmiä. Millionails ei tätä tehnyt. Trindin kynsilakoissa huomasin, että niistä saa sen korkin hankalan mallisen osan irti (ainakin joistain) ja alta paljastuu tosi hyvä lyhyt korkki, josta on helppo pitää kiinni. En uskaltanut murjoa Nail Repairin korkki irti kun ei lähtenyt suosiolla :D. Mitä tuohon "formaldehydeen" tulee ( on siis suomeksi ihan vaan formaldehydi iillä), niin se ei kai olekaan niin "pahis". Meitä on vähän taidettu pelotella turhaan, mulla on "tutkimukset" asian suhteen kesken. Liian pitkä juttu tähän kirjoitettavaksi, kemiallisia systeemeitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä jähmettyykö tämä. Mutta onneks on noita ohentajia :) Trindissä on kyllä pahemmat höyryt, tämä ei niin kirvele. Ehkä hyvä että mieluummin pelotellaan kuin hyssytellään. Ja joillakin formaldehyde ( tai hydi ) kirveltää niin hyvä on olla tietoinen mahdollisesta "pahasta" :)

   Poista
 8. Mun oli pakko tilata tää myös itselle testiin, muutama kynsi on alkanut temppuilemaan, joten jos tästä olisi nyt sitten apua! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3