keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Laveran uudet kynsienhoitotuotteet

Lavera toi markkinoille kaksi uutta kynsienhoitotuotetta jotka ravitsevat ja kosteuttavat kuivia kynsinauhoja sekä kynsiä, tehden niistä kauniit ja huolitellut luonnollisesti! Minä sain tuotteet esiteltäväksi blogiini joten olkaa hyvät, te olettekin kaipailleet vinkkejä talven runtelemiin kynsiin!

2in1 Care Hand & Cuticle Cream
Uusin ja mielenkiintoisin käsivoide Laveralta on tämä oliiviöljyä sisältävä voide. Kamomillan kanssa oliiviöljy on kaikkien aikojen suosituin raaka-aine käsivoiteissa. Hand & Cuticle Cream sopii käsille ja kynsinauhoille. Tuoksu on mielestäni hyvä, hieman oliivilta tuoksuva. Käsivoiteessa on myös avokadoöljyä joka tuo lisätehoja voiteeseen.

Kosteusteho on aavistuksen parempi kuin aiemmin käyttämissäni Laveran käsivoiteissa. Tämä on hyvä käsivoide työpöydälle tai käsilaukkuun, illalla laitan kotona vielä jotain tehokkaampaa. Ei tämä mitään lirua kuitenkaan ole mutta ei välttämättä yksinään riitä kovilla talvipakkasilla. Imeytyy nopeasti ja käsillä pystyy tekemään hommia melko pian rasvaamisen jälkeen. Erittäin hyvä kynsibloggaajalle ennen kuvia, ei jää kiiltämään iholle rasvaisena ;)

Lavera Intense Nail Gel 2In1 Hand & Cuticle Cream

Intense Nail Gel
Kynsigeeli hoitaa kynsiä ja kynsinauhoja. Geeliä kannattaa hieroa kynnelle jolloin se imeytyy nopeasti ja syväkosteuttaa tehokkaasti. Sisältää luomu aloe veraa ja -ananasuutetta sisältäviä aktiivihelmiä. 
Luomuananasuute sisältää entsyymiä nimeltä papaiini, joka on kevyesti kuoriva ja tehokkaasti kosteuttava. Tämän raaka-aineen takia Intense Nail Gel on hyvin intensiivinen hoitotuote ja oiva apu kuiville ja liuskoittuville kynsille. Tämä on myöskin oiva tuote sellaiselle, joka inhoaa tahmeita sormia ja pitkään imeytyviä tuotteita. Jos tykkäät Trindin Nail Balsamista, pidät melko varmasti tästäkin. Nopea ja tahraamaton tuote käyttää, olen kyllä levittänyt aluslakkaa ihan huoletta tämän käytön jälkeen. 

Intense Nail Cream
Kuiville kynsinauhoille voidemainen tuote on ehdoton. Tätä voi käyttää kynsien ollessa lakatut. Voide sisältää luomurypäleuutetta sekä viittä arvokasta luomuöljyä kuten luomuargan- ja luomuhelokkiöljyä. 
Veikkaisin että tämä olisi monelle sellainen kynsinauhavoide jota tulisi käytettyä! Tämä ei tee sormia tahmaisiksi vaan imeytyy nopeasti. Kierrekorkilla varistettu pikku purkki kulkee myös hyvin mukana. Rakastan kynsinauhavoiteita, niitä kun jaksaa säännöllisesti käyttää niin kynsinauhat ei repeile ja ole ikävän näköiset ;)

Lavera Intense Nail Cream

Laveran tuotteita saat ostettua mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Tästä löydät kaikki jälleenmyyjät. 

Hand & Cuticle Cream n. 6,50 e
Intense Nail Gel n. 8,20 e
Intense Nail Cream n. 9,75 e

Ilmat ovat kylmenneet, näkyykö se sinun käsissäsi? Onko tehotuotteet otettu esille ja käsien ihonhoitoon kiinnitetty enemmän huomiota?

Lavera tuotteet saatu maahantuojalta. Postaus sisältää mainoslinkin.


12 kommenttia:

  1. Todellakin näkyy mun käsissä kylmemmät kelit ja kaikki muukin :D Tuntuu, että koko ajan pitäisi olla hieromassa käsivoidetta käsiin :D Kesällä tilanne ei ole läheskään samanlainen, silloin käytän käsivoidetta lähinnä iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Tuo Laveran uusi käsivoide on tosi ihana! Laveralla on muutenkin paljon sellaisia tuotteita, mistä tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös Laveran tuotteista, tosi hyviä ja hintakin on edullinen :)

      Poista
  2. Näkyy, joutuu kyllä useammin rasvailemaan, ei vaan iltaisin niin kuin yleensä.

    VastaaPoista
  3. Täällä myös hirveetä lotraamista rasvojen ja öljyjen ja mönjien kanssa! :D

    VastaaPoista
  4. Käsissä ja huulilla tuntuu kylmät ilmat ekana. En yleensä muista rasvailla säännöllisesti, mutta karheus käsissä kyllä muistuttaa. Mulla on nyt käytössä just Laveran käsivoide, tykkään niistä. Nämä uudet tuotteet vaikuttaa lupaavilta, pitää kokeilla ainakin tuota tuubia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin kokeilla sitä Laveran uutta SOS käsivoidetta, pitää napata mukaan jos marketissa näkyy :)

      Poista
  5. Nää on myös mulla odottamassa postausta, ihania tuotteita kerrassaan :) etenkin toi rasva on ollut just passeli töissä, kun imeytyy niin nopeasti eikä tuoksu liian voimakkaasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo rasva on tosi hyvä kesken päivän, tykkään myös kauniista pakkauksesta. Tylsiä voiteita ei niin tee mieli käyttää ;D

      Poista
  6. Kiitos näistä vinkeistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3