keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Pikkujoulukynnet CND Creative Play lakoilla

CND muisti minua upeilla juhlakauteen sopivilla lakoilla. Nyt ollaan marraskuussa ja omat pikkujoulut on jo vietetty! Mutta on aika esitellä teille juhlakauden kynsiä ennenkuin mennään jouluisiin lakkauksiin.

CND Creative Play Celebration Collection

Creative Play lakat ovat vallattomia ja eloisia. Ne ovat perinteisiä kynsilakkoja eivätkä ns. kestolakkoja. Koostumus on 7-free ja lakat eivät tuoksu voimakkaasti, mikä on miellyttävää. Celebration kokoelma julkaisee 8 ihanaa juhlavaa väriä. Puolet glitteriä ja puolet cremeä. Joukossa on yksi tähtiglitter; Stellarbration. Vitsit mä himoitsen sitä! Se olisi aivan täydellinen tähtiglitterlakka!

CND Creative Play

Minulle lähetettiin tummanvioletti creme Naughty Or Vice ja kultainen glitterlakka Foilded Again. Creative Play lakat sisältävät mikrokokoisia pigmenttejä, jotka optimoivat värin syvyyden ja kiillon. Sivellin on paksu ja tarkka, sen 400 harjasta levittävät lakat ammattimaisesti kynnelle.

CND Creative Play

Näillä on kyllä ilo lakata. Lakat ovat hyvin laadukkaita. Ensin pidin kultaista glitteriä liian lämpimänä, onhan se keltaiseen taittava ja itse pidän enemmän kylmemmistä sävyistä. Mutta arvatkaa kenen kadonnut kaksoissisko tämä lakka on? OPI Golden Eyen! Foilded Again on hyvin samantyyppinen, leiskuva kultaglitter. Sisältää vähän hienompaa glitteriä mutta Golden Eye tästä tuli heti mieleen. Koostumus on paljon parempi, kaksi kerrosta riittää peittämään kynnen. Ja näyttää muuten tosi herkulta, sopii muidenkin värien esim. vihreän kanssa. Joulukynsiin :)

CND Creative Play Foilded Again

Naughty Or Vice on perinteinen tumma luumu. Tämäkin on pigmenttistä ja kahdella kerroksella peittävää. Aina syksyn tullen, alan kaivata tämän värisiä lakkoja. Violetti sopii hyvin kultaisen lakan kaveriksi joten laitoin molempia samaan lakkaukseen. Leimat tein Ùberchicin 6-02 laatasta.

Creative Play lakkojen kanssa käytin saman sarjan alus- ja päällyslakkaa. Base Coat on nuden värinen aluslakka joka sopii kaikkien muidenkin kynsilakkojen kanssa käytettäväksi. Koska koostumus on 7-free, tätä on turvallisempi käyttää kuin jotain myrkkylakkoja. Laitoin aluslakkaa kaksi ohutta kerrosta estämään tumman lakan värjäämistä.


CND Creative Play Naughty Or Vice

Creative Play Top Coat on huippukiiltävä, laadukkaalla siveltimellä varustettu normaali päällyslakka. Ei ole pikakuivattaja joten annan kuivaa rauhassa. En ole kokeillut leimausten päälle.

Joko voimme alkaa miettiä pikkujoulukynsiä? Eikö olekin aika herkku tämä Foilded Again?

Facebook: CND Suomi
Instagram: @cndsuomi

Lakkojen jälleenmyyjiä voit tiedustella numerosta 09-31579233 tai emaililla pwa@icgroup.fi. Creative Play lakat 10,50 e, saatavilla valtuutetuilta CND jälleenmyyjiltä.

14 kommenttia:

 1. Tuo Foilded Again ei ole ehkä värinä ihan ominta itsellenikään, mutta jotain todella vangitsevaa tuossa on - alkoi jo melkein himottaa hankkia itselleen (ainoana stopperina toimii muistikuva omista kynsilakkajemmoista :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ei se minuakaan ensin himottanut mutta sitten tajusin miten kiva se on toisen värin kanssa!

   Poista
 2. Tuo kulta on kyllä upea, on todella keltainen kulta, joka tekee siitä aika uniikin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla toista tälläistä ole, normikultia kyllä :)

   Poista
 3. Foilded Again on todella huomiotaherättävä! Upeita lakkoja molemmat. Ja todellakin, pikkujoulukausi on jo alkanut joten pikkujoulukynnet esiin 😀😊🌸

  VastaaPoista
 4. Hienoja ja laadukkaita lakkoja CND:llä! Mua häiritsee se, ettei kokoelmista ole mitään selkeitä swatcheja tai edes kuvia saatavilla. Mainos/promokuvia on jonkun verran somessa siroteltuna. Pitäisi olla joku selkeä, tässä on tämä kokelma, siinä on tälläiset lakat ja tältä ne näyttää kynsillä versio. Nyt niitä joutuu etsimään. Toivottavasti tulee myyntiin johonkin verkkokauppaan, joka tekee tai teettää bloggareilla lakoista selkeät myyntikuvat.

  Olenko nyt ehkä vähän nirppanokka. Kauniita kokoelmia ja lakkoja on kuitenkin pilvin pimein monilla laadukkailla merkeillä. Selkeys, vertailtavuus ja saatavuus ovat avainasemassa niitä hankkiessa. En mä ainakaan lähde soittelemaan minnekään ja kyselemään mistä jotain lakkaa saa (ja mä sentäs puhun puhelimessa työkseni, joten se itse soittaminen ei jännittäisi mua tippaakaan, toisin kuin monia esim tän vuosituhannen puolella syntyneitä, joille puhelimessa asioiminen kaikkineen voi jo olla aika vierasta)
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlella löytyy jotain mutta totta. Swatchkuvat saavat ostamaan kun sen lakan näkee miltä se kynnellä näyttää :) Cesarissa on myös CND:n lakkoja. CND on enemmän sellainen salonkimerkki ja kestolakkauksisa käyvät asiakkaat voivat ihastella pulloja ja ostaa lakkoja kotiin.
   Kiva kuitenkin että lakat ovat myös kuluttajien saatavilla ja nykyään enemmän blogeissa nähtävillä. Creative oli joskus vähän huono merkki mutta taisi parantaa laatuaan ja nimikin vaihtui CND:ksi. Nämä Creative Play lakat ovat kivoja, Vinylux kestolakoista on myös tulossa esittelyä :)

   Poista
 5. Kyllä on nätti kaksikko! Ja erityisen hyvin sopii yhteen :) Mäkään en yleensä perusta näin vahvan keltaisista kultaisista, mutta Opin Bling Dynasty on kyllä muuttanut mun mielen ja sulattanut sydämen. Se on ihana :D

  VastaaPoista
 6. Kaunis lakkaus! Ihanan värinen tuo Naughty Or Vice :>

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3