keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Make Up Store Limited Editon "Trio Colors"

Make Up Store on uudistanut imagoaan aika hurjasti viime aikoina. Poissa ovat vanhat, tylsät musta pyöryläpakkaukset. Kyllähän ne toimivat ja ovat ammattimaisen näköisiä mutta nämä uudet pakkaukset! Ne kyllä ovat paljon houkuttelevampia ja ainakin minut ne saavat ostamaan paljon helpommin. 
Make Up Storella on uusissa pakkauksissaan kultaa ja kameleonttivärejä, piikkejä ja pääkalloja. Toki edelleen löytyy mustia pakkauksia mutta nykyään ne ovat uusiutuvaa luonnonvaraa. Eli voit koota itse mieleisiä paletteja ja värikokonaisuuksia. 
Uudistuksessa on kiinnitetty huomiota ekologisuuteen ja vastuullisuuteen. Make Up Storen siveltimet sopivat myös vegaaneille koska jokainen sivellin on valmistettu synteettisestä materiaalista. 

Make Up Store luomiväri

Sain eleveniltä testiin Make Up Storen Limited Edition Trio Colors paletin joka sisältää kolme rohkeaa väriä. Myös pakkaus on yllättävä ja uskomattoman hieno. Varmasti hienoin luomivärini jota tulen varjelemaan kuin aarretta, tähän ei saa tulla naarmuja tai sormenjälkiä!

Make Up Store Microshadow Trio Colors

Trio Colors sisältää jäisen helmiäisvaaleansinisen, helmiäispinkin ja matan turkoosinvihreän. Kaikki värit ovat pigmenttisiä ja silkkisesti liukuvia. Värejä voi sekoittaa keskenään luomaan kameleonttimaista efektiä.

Make Up Store Microshadow Trio Colors

Tässä meikissä luomella pinkkiä ja turkoosinvihreää. Keskellä liu´utin värejä toisiinsa ja näin sain värien yhtymäkohtaan sini-violetin efektin. 

Make Up Store Microshadow Trio Colors

Kulmaluulla käytin Paesen mattavalkeaa, banaanivarjostuksessa Make Up Storen violetti solo luomiväri Flamingo. Eyeliner IsaDoran Twin Tip ja ripsissä Max Factor Masterpiece Transform jonka kanssa en ole vielä ihan sujut. Kulmat meikkasin Anastasia Beverly Hillsin kynällä Soft Brown, Make Up Storen Trio Brown kulmapaletilla sekä Essencen Make Me Brow kulmageelillä. 

värikäs meikki

Make Up Store Microshadow

Toisessa meikissä käytin luomella paletin vaaleansinistä. Loppuluomella Make Up Storen solonappi Leonardo ja banaanivarjostuksessa hyljeksimäni MAC Moon Is Blue joka sittenkin on ihan kiva! Rajaus Yves Rocher Bleu Pensée. Ripset ja kulmat samat^. Meikin pohjustuksena molemmissa Pixi Eye Bright Prime ( saatu ). Jonkin verran tätä käyttäneenä voisin sanoa että kelpo silmämeikinpohjustaja, luomivärit eivät mene viiruiksi luomella tämän kanssa!

meikki vihreille silmille

Blue makeup

Make Up Storen tuotteita löydät elevenistä. Näitä kameleontti multichrome pakkauksia löytyy vielä, tätä "kuosia" on myös Limited Edition siveltimissä. 

Vinkkaan myös tulevasta mustasta perjantaista. Black Friday-viikonloppuna elevenissä on mielettömiä tarjouksia! Eli muista seurailla elevenin tarjouksia tulevana viikonloppuna ja pitää mielessä nämä minunkin vinkkaamat tuotteeni ;)



Miltä paletti vaikutti, oletko hankkinut näitä Limited Edition kuosisia meikkejä?

26 kommenttia:

  1. Onpa kiva paletti, kelpais mullekin! :)

    VastaaPoista
  2. Sika magee toi paletti! 😍 ja meikit. Huh kuinka hieno tuo sininen. Black friday pitää hyödyntää jouluostoksia ajatellen 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D kyllä kantsii hyödyntää. Itsellä ei ihmeempiä mielessä ole, kun kaikki joulululahjat on jo hankittu mutta...saattaahan sitä jotain keksiä ;)

      Poista
  3. Vaikka olen niin vanha, etten osaisi käyttää vastaavia värejä, niin jokin kumma vimma on himoita kuitenkin itselleni tälläisiä limited edition paletteja. On niin kaunis ja upea meikki! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanha...mitä sinä höpötät! Ihan hyvin pystyy käyttämään jos vaan osaa kantaa värit ja tyyliin sopii :) tiiä minkänäköinen minä olen "vanhana" :D

      Poista
  4. MUS:illa taitaa olla kyllä yhdet tän hetken rouheimmat ja näyttävimmät pakkaukset, todella suuri muutos siitä mustasta tähän. Upea meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi paljon hienommat pakkaukset kuin vaikkapa MACilla mitä ennen keräilin ;) kiitos <3

      Poista
  5. Todella hienot meikit jälleen. Kannattakos näitä kosmetiikka-alennuksia kytätä heti black fridayna vai vasta cyber mondayna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ainakin elevenin tarjoukset alkaa perjantaina käsittääkseni, maanantaista ei ole hajua. Mutta kannattaa seurailla :)

      Poista
  6. Tuo sininen meikki on erityisen ihana! :)
    -Eija

    VastaaPoista
  7. On kyllä upea rasia ja paletin sävyt on niin just sua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina <3 tämä paletti on täyttä rakkautta <3

      Poista
  8. Ihan älyttömän upeita meikkejä oot saanut aikaiseksi! Tosi kauniita!
    Mä oon katsellut sillä silmällä tulevan joulun LE-palettia Golden Trio, siinä on sellaisia murrettuja tummia sävyjä ja vaalea kulta. Mut en tiiä, raaskinko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla ammattilaisen kehuja <3 apua, olenkohan nähnyt siitä paletista kuvia? Se on varmasti ihana mutta saas nähdä raaskiiko sitä :D

      Poista
  9. No ihan on hitokseen hieno meikki ja paletti! <3 nii ja nassu!

    VastaaPoista
  10. Nää on niin hienoja, tekis mieli sivellintä, mutta tää palettikin on ihana, mahtavaa jälkeä näyttää tekevän (:

    VastaaPoista
  11. Niin ihana! <3 Ja meikit myös. :)
    Toivottavasti näitä olisi sunnuntaina tarjolla. Melkein pakko hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en ole varma onko mutta elevenissä ainakin on. Jos ei MUSiltä löydy :)

      Poista

Kiitos kommentista <3