perjantai 18. marraskuuta 2016

Neutrogena Visibly Clear tuotteet

Neutrogenan tuotteet ovat minulle tuttuja jo vuosien takaa. Nyt sain niitä testattavaksi blogiini ja valitsin sellaisia tuotteita Neutrogenalta, joista ei ennestään ollut kokemuksia. Joskus minulla oli paljon huonompi iho ja silloin käytin mustapäitä torjuvia tuotteita. Hätätapauksiin minulla on mustapäitä torjuva kasvovesi ja onpa tämä verigreipin tuoksuinen Pink Grapefruit-tuotelinjakin vähän tuttu. Olen käyttänyt sarjan kosteuvoidetta mutta nyt pääsin testaamaan putsareita!

Neutrogena Pink Grapefruit

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash
Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön. Sopii rasvaiselle, normaalille ja sekaiholle. MicroClear-teknologiaa hyödyntävä puhdistusgeeli syväpuhdistaa ihon kuivattamatta sitä. 
Pidän tosi paljon tästä pumppupullosta. Äärettömän söpön ja kivan näköinen eikä ruiki minne sattuu. Puhdistusteho on hyvä muttei jaksa poistaa kaikkea vahvaa silmämeikkiä.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Cream Wash
Myös kuivalle ja herkälle iholle sopiva puhdistusvoide päivittäiseen käyttöön. Tekee ihosta puhtaan ja raikkaan tuntuisen. Poistaa ihohuokosiin kertynyttä rasvaa ja likaa sekä ennaltaehkäisee näppyjen ja mustapäiden muodostumista.
Voidemainen koostumus puhdistaa ihoa kuivattamatta. Greipin tuoksu saa ihon tuntumaan raikkaalta. Tämä sopii hyvin kaksoispuhdistuksen toiseen osaan. Kuten geeliputsari, tämäkin kaipaa vielä jälkeensä miselliveden poistamaan silmämeikin rippeet. 

Neutrogena Pink Grapefruit kokemuksia

Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment
Nopeasti kuivuva geeli vähentää näkyvästi näppyjä ja punoitusta jo 4 tunnissa ( kliinisesti todistettu ) vahingoittamatta ihoa. Olisinpa törmännyt tähän tuotteeseen silloin kun ihon kanssa oli ongelmia! Nythän ihoni on hyvässä kunnossa, siinä ei ole epäpuhtauksia. Mutta kokeilin tätä nenän mustapäihin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. Tuote on voimakkaan tuoksuinen ja tehokkaan tuntuinen. Viilentää hiukan ihoa ja silloin tällöin käytettynä nenän ympärys ja ihohuokoset näyttäisivät pysyvän kurissa.  
Patentoidun MicroClear-teknologian sisältävä koostumus vaikuttaa heti vähentäen näppyjen kokoa sekä punoitusta. Lisäksi se sisältää salisyylihappoa, joka auttaa avaamaan ihohuokosia. Sopii päivittäiseen käyttöön. Kannattaa kokeilla jos on epäpuhtaampi iho!

Neutrogena Lipcare SPF 20  
Nopea ja pitkävaikutteinen apu kuiville ja rohtuneille huulille. Näin talven tullen, olen heivannut Baby Lipsit odottamaan kesää ja otin heti käyttöön tämän tehokkaamman huulirasvan. Huomaakin heti että tätä ei tarvitse laittaa koko ajan vaan kosteutettu tunne huulilla pysyy. Hyvä talvella koska antaa pitkävaikutteisen suoja sääolosuhteita vastaan.

Oletko kokeillut Visibly Clear-sarjaa? Tai muita Neutrogenan tuotteita?

Tuotteet saatu blogin kautta. Neutrogenan löydät apteekista, hyvin varusteilluita päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. Hinnat vaihtelevat mutta Neutrogena liikkuu tuotteesta riippuen 6 - 8 euron välimaastossa :)

15 kommenttia:

  1. En oo koskaan kokeillut neutrogenaa. Toi geeliputasi kiehtoisi, mutta yritän olla hamstraamatta putsareita. Käytän ensin edelliset loppuun 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neutrogenalla on hyviä putsareita mm. se salisyylihappoa sisältävä oranssi geeliputsari :) hamstrasin itse sen kokeiluun vaikka minäkään en tarviisi yhden yhtä putelia lisää ;DD

      Poista
  2. Nuo Pink Grapefruit -tuotteet tuoksuvat aivan ihanalta! <3

    VastaaPoista
  3. Näitä en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta se oranssi geeliputsari on yksi mun hätäavuista, kun iho alkaa äksyilemään :)

    VastaaPoista
  4. Mä niin tykkäisin käyttää Neutrogenaa, mutta valitettavasti Suomessa myynti ja markkinointi on keskitetty rasvaisen ja sekaihon hoitoon. Joten jään odottamaan sitä päivää, kun Suomessa alettaisiin myymään kuivan ja ikääntyvän ihon tuotteita, koska sellaisia muualla on kuitenkin myynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, suoranaisia kuivan ja ikääntyvän ihon tuotteita ei suomessa ole. Cream Wash sopii kyllä myös kuivalle iholle, aavistuksen hellävaraisempi kuin tuo Facial Wash :)

      Poista
  5. Itselläni päivittäisessä käytössä puhdistusgeeli- ja voide. Olen tykännyt kovasti. Tuntuu ihanalta iholla, tekee ihosta pehmeän ja virkistää kivasti! Myös tuoksuvat ihanille! Ainut miinus tosiaankin, ettei kumpikaan puhdista vahvaa silmämeikkiä, eikä oikein edes pelkkää ripsiväriäkään kunnolla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten kyllä ihan täydellisiä ja auttavat jos iho on vähän epäpuhtaampi :)

      Poista
  6. Joskus livboxissa tuli tuosta greipistä se kasvovesi ja se oli ihana varsinki tuoksultaan

    Muutenki oon testaillu mitä livboxeissa tullu esim käsivoidetta ja jotain kuorintoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en saanut sitä kasvovettä mutta sen rasvan sain. Siinä on kyllä kiva koostumus mutta tuoksu alkoi tökkimään jos joka päivä käytti :D Sama, olen kokeillut ne boxissa tulleet ja monta hyvää tuotetta Neutrogenalta löytänyt sitä kautta.

      Poista
  7. Mua on houkuttanut näissä tuotteissa pirteä väri ja nimi Pink Grapefruit, joka kuulostaa herkulliselta. Mutta vielä Neutrogenan tuotteet ovat mulle aika tuntemattomia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on jo korkea aika testata! Nämä tuoksuvat hyvälle ja pakkaukset on nättejä. Jos kärsii epäpuhtaasta ihosta niin mustapää-sarja on tosi tehokasta :) löytyy myös kuorintoja ja naamiota.

      Poista

Kiitos kommentista <3