perjantai 11. marraskuuta 2016

Marraskuun 2016 LivBox ( korkkarit kattoon )

LivBox kämmi viime kuussa tosi pahasti ja mulla on edelleen vähän huono kuva siitä. Eipä mennyt tämäkään kuu paremmin, boxi ei tullut kun on luvattu vaan seisoi turhaan monta päivää lajittelussa. EN TYKKÄÄ. Tämä pakettiautomaatti syysteemi on aivan peestä, se entinen systeemi sentään toimi. Joudun nykyään hakemaan boxin 100 km päästä. Vähän siis kiikun kaakun jaksanko tätä ärsytystä kuukaudesta toiseen. Parempi siis että tämä boxi on hyvä. Pahempaa nurkumista tästä ei ole kuulunutkaan vaan kaikki olleet ihan tyytyväisiä.

Katsotaan se boxi niin nähdään olenko minä tyytyväinen :)

Marraskuun LivBox

Sosar Sacred Forest Peat Mask
Sosarin turvenaamio on huippu, kirjoittelin siitä tässä. Hirmu kiva että boxiin on valittu Sosarin tuote, tämä turvenaamio tasapainottaa ihon talineritystä. Se auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä sekä syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä menee siskolle joululahjaksi, hän käyttää luonnonkosmetiikkaa. Mulla on tämä itsellä täysikokoisena käytössä niin en tarvitse tätä. 
46,90 e / 150 ml. Näytekoko 30 ml.

Lumene VALO Bright Eyes All-In-One Heleyttävä & Korjaava silmänympärysvoide
Jee uutta Lumenea! Kevyt, hoitava ja hajusteeton silmänympärysvoide joka kosteuttaa ja virkistää ihoa. Poistaa tummuutta ja turvotusta saaden silmänympärysihon näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Pohjoista lakkaa ja C-vitamiinia sisältävä voide sopii käytettäväksi aamuin illoin. Menee heti käyttöön kunhan entiset loppuu. 24,90 e/ 15 ml. Täysikokoinen tuote.

SCHWARZKOPF GOT2B Glued Blasting Freeze hiuskiinne
Äärimmäinen kiinnitys ja pito, raikas tuoksu. Kiva saada käsilaukkuun hiuskiinne, tulee käytettyä. En ole kokeillut tätä merkkiä ennen. 5,90 e / 300 ml. Näytekoko 100 ml.

Dermosil huulikiilto Carnival Pink
Raikas, huoliteltu ilme. Hieman tummempi vaaleanpunainen kiilto joka ei jätä huulia tahmeiksi. En kyllä innostu tästä, katsotaan jos saisi lykättyä jollekin. 3,90 e / 13 ml. 

Korres White Tea puhdistusgeeli
Kauraproteiinia ja valkoista teetä sisältävä puhdistusgeeli. Korresin tuotteet on kyllä ollut ihan hyviä mutta ehkä tästäkin olisi voinut olla isompi koko. 24,50 e / 200 ml. Näytekoko 16 ml.

Marraskuun 2016 LivBox

Mitä te tykkäsitte boxista? Mulla on vähän njääh fiilis. Sosar ja Lumene oli parhaat, Korres myös ihan kiva. 3 näytekokoa ja 2 täysikokoista tuotetta. Kenzon hajuvesinäyte tulee käytettyä, Atkinsin patukka ei. Niistä tulee järkyttävät mahakivut, en pysty syömään. Vähän jäi tyhjä fiilis. Johtuu varmasti aika paljon tuosta toimitusvaikeuksista ja LivBoxin yleisestä kämminnästä. Ei ollut niin hyvä boxi kuin mitä moni hehkutti. Harmi.

20 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin kokonaisuutena tuota boxista, vaikka siellä tuttujakin tuotteita oli :)
    Harmillista ettei postin kanssa ole sujunut :/ Itselläni LivBox saapuu postin lähipisteellä, minkä olen toimivaksi kokenut - pakettiautomaatti olisi itselläni hieman hankalammin saavutettavissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua vähän harmittaa että kiristettiin pakettiautomaatin käyttäjiksi. Hidastettiin maksikirjeen toimitusta joka olisi mulle paras vaihtoehto. Posti kun kulkee tänne hitaammin kuin kaupunkiin. No nämä on näitä, toiselle toinen vaihtoehto on parempi :)

      Poista
  2. Njääh fiilis minullakin. Sosar on oikeastaan ainoa todella kiinnostava tuote. Lumene ihan jees, mutta sitä saa joka paikasta jos kiinnostaa. Huulirasva taas on sellainen tuote että pitää olla tosi spesiaali että jaksaisin innostua. Jemmoista löytyy jo tuoksuvaa, sävytettyä, luomua ja vaiks mitä ennestään niin yksi lisää ei sinänsä säväytä. Korres ihan kiva, mut ei riitä kovin moneen käyttökertaan.
    Periaatteessa ihan ok boksi, mutta kun taustalla on näitä kämmimisiä ja toimitusongelmia, niin olisin odottanut tältä boksilta jotain ekstraa. Siinä kyllä vähän petyin, saas nähdä mikä on tämän boksin tulevaisuus.

    -Saijis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se just, toimituksen ja kämmien suhteen fiilikset ei ollut korkealla. Odotin jotain hyvitysboxia mutta valjuksi jäi. Sosar ja Lumene on parhaat, tuo turvenaamio on tosi hyvä. Mutta kaikki vähän sellaisia että kaupasta saa jos kiinnostaa...

      Poista
  3. Minä tykkäsin. Oli todella kiva saada boksillinen tuotteita, joista osa lähti käyttöön heti (Sosar ja Lumene) ja loputkin ovat kiinnostavia. Ennen kaikkea missään tuotteessa ei ollut ainesosia, joille olen allerginen (joo, on riski tilata ylläriboksia, jos on kosmetiikka-allergioita). Minulle boksi oli täysin nappi. Ei ehkä huippu, mutta ehdottomasti tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Kyllä minäkin tykkäsin mutta tuntuu että jotain tosi spessua jäi puuttumaan. Voi olla että koska mulla on tuo Sosar entuudestaan, se ei niin yllättänyt. Vaikka hyvä tuote siis on :)

      Poista
  4. Mä oisin todennäköisesti tykännyt tästä boksista enemmän kuin edellisistä. Päätin kuitenkin lopettaa tilauksen silloin pari boksia sitten, eikä kyllä kieltämättä ole kaduttanut. Harmi, sillä parhaimmillaan boksi on tosi mukava piristys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kun ne boxit aina olisi kivoja :) mulla on vielä pisteitä ilmaiseen mutta näillä näkymin en jatka tilausta.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Ehkä vähän mutta tuo toimittamisen vaikeus kyllä ärsyttää...

      Poista
  6. Olin myös ihan tyytyväinen vaik tosin kaikkea en ite käytä

    VastaaPoista
  7. Määräaikaisen tilauksen viimeinen boxi oli tämä. Kolmesta boxista yhteen (syyskuun) olin suht tyytyväinen, kaksi muuta pettymyksiä. Liian paljon näytteitä ja nuo täysikokoisetkaan eivät nyt mitenkään säväyttäneet. Paljon melua tyhjästä -fiilis tästä Livbox-hommasta jäi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kaipaisin ehkä vähän uusia ja tuntemattomia merkkejä. Sosar kyllä on sellainen mutta muut sellaisia että saa kaupasta. Toki hyviä merkkejä mutta jotenkin se yllätyksellisyys boxista puuttuu...

      Poista
  8. Melko lailla kaikki tuotteet tulevat käyttöön, mutta edelliskuun katastrofaalisen pettymysboksin jälkeen olisin odottanut sitä WOW-fiilistä, kun parannusta ja tsemppaamista luvattiin. Hihkumiset ovat muutenkin olleet harvassa viimeisen vuoden aikana, kun vertaa Livboxin alkuaikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on ollut kiva että Lumenea on ollut nyt paljon. Mutta aika paljon kiertää samat merkit, vähän toivoisi vaihtelua ja jotain erikoisempia merkkejä mukaan. Katsotaan jatkanko itse enää tilaamista :)

      Poista
  9. Sosarin naamio oli kiva saada kokeiluun. Katselin sitä kauneusmessuilla, mutta jätin ostamatta. Myös Lumenen tuote hyvä ja käytännöllinen. Muut tuotteet eivät edes jääneet mieleen. Odotin, että tässä boksissa olisi ollut vielä yksi täysikokoinen tuote lisää poistamaan viime kuun pettymystä.
    Tämä vuosi on ollut vaisu LivBoxin osalta. Joulukuun boksimainoksessa kerrottiin, että luvassa on tuote merkiltä, joita ei Suomesta vielä saa. Odotan mielenkiinnolla ensi kuun boksia. Uudet tuttavuudet olisivat juuri sitä, mitä LivBoxilta juuri nyt kaipaisin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odottelen joulukuun boxia. Toivottavasti se uusi tuttavuus olisi joku mielenkiintoinen. Lumenen meikkituote kiinnostaa, toivottavasti olisi joku muu kuin glow-tuote. Mulla ne kuluu niin hitaasti ja en tarvitse uusia :)
      Sosarin naamio on huippu! Ei kannata antaa kuivua vaan vähän kastella sumutepullolla :) puhdistaa ihon tosi hyvin!

      Poista
  10. Mäkin ilahduin Sosarista, Korresista ja Lumenesta. Ihan hyvä boksi. Mutta täytyy sanoa, että nyt kun oon kaksi kuukautta tilannut Lookfantasticin boksia niin onhan se ihan eri tasolla! Ja maksan siitä itseasiassa nyt vähemmän kuin mitä maksoin Livboxista (tää marraskuun boksi jäi mulla toistaiseksi viimeiseksi), en tiedä miten tuo punnan kurssi nyt menee tällä hetkellä, mutta maksan nyt tuosta LF-boksista 13,95/kk! Todellakin hintansa väärti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Sitä Jolieboxia himottelen itse mutta en raaski kun se on nyt vähän liikaa mun budjetille. LivBox on kipurajoilla, mistään kauneusboxista en ehkä enempää raaskisi maksaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3