torstai 24. marraskuuta 2016

Muir Muir On The Wall

OPI Muir Muir On The Wall on minulle sellainen pakollinen syksylakka. Enkä ikinä ehdi lakata sillä syksyllä, nytkin tämä talvi taas yllätti mutta siinäpähän yllätti! Jos minä haluan tehdä syksykynnet niin minähän teen! Vaikka keskellä talvea :D edit. Siis mitä talvea sittenkään, vettä vaan sataa :///

San Francisco kokoelman duochrome lakka hehkuu punakuparia ja kultaa. Mitenkään voimakas efekti ei ole kyseessä mutta lakka on jotenkin savuinen ja mystinen. Olen aina pitänyt tästä lakasta koska koostumuskin on hyvä. Ensimmäinen kerros tuntuu siltä että apua, tämä ei peitä, mutta toinen kerros maalaa kynnen täysin tasaväriseksi. 

OPI Muir Muir On The Wall

Kokeilin aluslakkana Essencen Mega Last Base Coatia. Sain pr-toimistolta tosi ison läjän Essencen tuotteita. Mullahan ei Essencen kynsituotteita kamalasti ole ja nyt sattui vielä kaikki sellaisia joita mulla ei ollut ennestään. Mega Last aluslakka suojaa kynttä värjäytymiseltä sekä antaa värilakalle parempaa pysyvyyttä. Hyvin mielelläni testailen, tiiä vaikka päihittää Essien First Basen ;) aluslakkana yksi kerros Essie Millionailsia sekä yksi kerros Mega Lastia.

Leimadecal

Muir Muiria kaksi kerrosta. Onneksi kuivaa nopeasti joten en tarvinnut pikakuivattajaa. Leimadecalien alla sekä kaikissa kynsissä päällyslakkana myöskin uusi Essence minulle, Better Than Gel Nails Top Coat. Tämä on geeli päällyslakka, antaa siis geelimäisen pinnan ja upean kiillon. Mitä pidätte päällyslakan jäljestä? Kuivuu tosi nopeasti ainakin. Mutta decalien kanssa pelatessa huomasin että tämä nappaa siveltimen kultaista leimauslakkaa. ELI ole tämän kanssa varovainen, älä käytä ainakaan punaisen lakan kanssa. Pullo on musta joten et edes pullon läpi näe jos imaisee jotain väriä siveltimeen ja sivellin värjää koko geeli top coatin :/

Essence Base Coat aluslakka

Leimadecalit Ùberchicin laatasta 4-01, leimauslakka kultainen Color Club 24°below. Decalien värittelyssä Kubiss London 80 ja CND Vinylux Hand Fired. 

Leimadecal

Hyvin mieluisat kynnet! Toisaalta mietin olisiko pitänyt tehdä leimadecalit joka kynnelle, mutta njääh. Muir Muir olisi peittynyt liikaa ja toisaalta, decalien värittely on aika rasittavaa puuhaa enkä tiedä riittääkö kärsivällisyyten siihen että jokaisesta leimadecalista tulisi täydellinen :D

Kubiss London

Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
Kubiss London 80 / Kauneutta.com, saatu
CND Vinylux Hand Fired / saatu
Essence Mega Last aluslakka / saatu
Essence Better Than Gel Nails / saatu

Kaikki postauksen kynsilakat saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

 1. No nyt on upeat kynnet! Siis taas. :)
  Muir Muir on kyllä niin upea lakka, ihan sormet syhyää sillä lakkaamista. Jospa kohta pääsisi takaisin lakkausrutiineihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onko kynsissä tapahtunut edistystä?

   Poista
  2. Ei ainakaan yhtään ole vielä mennyt poikki. Pidän koko ajan lakkausta kynsissä (joka tosin ei pysy vaikka mitä tekisi). Pari koloa tullut osumista, mutta vielä selvitty viilaamisella.

   Poista
  3. Kiva kuulla, pidetään peukkuja <3

   Poista
 2. Nyt on kyllä erityisen kauniit kynnet! <3 Voisin napata kaikki nuo lakat! Syksyiset sävyt iskee muhunkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Nämä kaikki lakat natsas niin hyvin yhteen :)

   Poista
 3. Aivan ihanat koristelut nuo sun decalit! Ja Muir Muir sopii hyvin alukseksi. :)

  VastaaPoista
 4. No nää on aivan älyttömän upeat!

  VastaaPoista
 5. Ihana yhdistelmä, tosi kauniit ja mieleiset :)

  VastaaPoista
 6. Kynnet kuin taideteos 😍 Aivan upeat lakkaukset!

  VastaaPoista
 7. Nythän se syksy vasta tosiaan tulikin , plaah! Mutta upeat kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3