perjantai 11. marraskuuta 2016

Rock Nail Star Cyclone vinyylit

Mulla on ollut kokeilematta yksi Fabyn tekstuurilakka, hopeinen Meteor Shower. Ihastuttava hopea tekstuuri sokerilakka, tässä on vaaleanpunaista glitteriäkin. Ihana lakka, peittää parilla kerroksella. Mulla on tälle varmasti paljon käyttöä :)

Ostin joskus nuita Cyclone vinyylejä. Hauskan näköisiä, näissä on isoja ja pieniä pyörylöitä. Näitä kun käyttää, kantsii antaa päällä olevan lakan kuivaa kunnolla, näissä on niin paljon tuota irti revittävää kuviota joka menee helposti pieleen.

Rock Nail Star Cyclone CesarsShop

Lakkasin vinyylikynnet ensin Color Clubin hopealla hololla Harp On It. Päälle pikakuivattaja jonka annoin kuivua 10 minuuttia. Sitten asettelin vinyylit kynnelle ja painoin paikoilleen. Lakkasin kynnet Fabyn Soundcheck lakalla jota on siis muissakin kynsissä. Syvän violetti shimmerlakka, kahdella kerroksella peittävä. Pikkurillissä Meteor Shower.

Faby Meteor Shower

Rock Nail Star vinyls Cesarsshop

Color Club Harp On It / CesarsShop, saatu

Kauneutta.com Faby kynsilakka

Faby Nourish Base Coat / Kauneutta.com, saatu
Faby Top Coat / Kauneutta.com, saatu
Faby Meteor Shower / Kauneutta.com, saatu
Faby Soundcheck / Kauneutta.com, saatu

Oletko kokeillut näitä vinyylejä? Minusta nämä ovat jännät ja kynsistä tuli vaikka pikkujouluihin sopivat! Violetti ja hopea sopivat mahtavasti yhteen :)


Alekoodillani CHARMING saat -20% alennuksen kaikista Kauneutta.com verkkokaupan tuotteista. Koodi on voimassa jouluun asti. Kauneutta.comista saa mm.kuorintasukkia, kynsikoristeita, kynsilakkoja yms. yms. käykää tutustumassa ;)

10 kommenttia:

 1. Nätit. Kiitos selkeistä ohjeista 😊

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet ja Meteor shower on mieletön! Nimikin on ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pitäisi tutustua onko Fabyllä enemmän näitä tekstuurilakkoja...

   Poista
 3. Mä oon käyttänyt noita ka kävi just niin että nakkasin ne liian nopsaan kynnelle ja kyn otin irti niin lähti myös lakka sen alta. Maltti on valttia, muuten kyllä toimivat moitteetta. Kiva väriyhdistelmä ja muutenkin nätit lakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitää malttaa näiden kanssa. Lopputulos palkitsee! Kiitos :)

   Poista
 4. Kauniit kynnet! :) Olisi kiva nähdä sama versio kultaisena, koska violetin kanssa sopii hyvin myös kulta. Joskus sinulla on ollut erilaisia teemaviikkoja niin ehdotuksena sellainen, että teet saman lakkauksen/koristelun, mutta eri väreillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä idea, voisin toteuttaa jossain vaiheessa! Kulta ja violetti sopivat kyllä mainiosti yhteen :)

   Poista
 5. Ihanat tuli, nuo pyörylät on pelottavia , siis lakan kannalta =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3