perjantai 4. marraskuuta 2016

Minilakkojen kirous - R.I.P OPI Solitaire

Voihan pylleröinen. Kävin läpi lakkojani ja niin vaan muutama mini-OPI on heittänyt lusikan nurkkaan :/ kyllähän minä olen näistä huolen pitänyt, pitänyt ylösalaisin ja sekoitellut usein. Mutta nämä ovat herkkiä jämähtämään, menevät pilalle nopeammin kuin isot OPIt. Ja hiekkalakat, ne jähmettyvät nopeammin. Onneksi Emotionsista on avaamaton varakappale, nimittäin sekin oli mennyt paksuksi!

OPI Liquid Sand Solitaire

En mä rupea näitä ohentamaan, muutenkin minilakat on sellaisia ettei niillä montaa kertaa lakkaa. En pidä pienestä pullosta enkä minisudista, sillä on vähän kelju lakata.

Mutta on vaan tämä Solitaire nätti lakka. Saatoin sen haudan lepoon lakkaamalla vielä sen viimeisen kerran, loputkin rippeet pullosta kaivellen. Tämä tuli kynsille turhan paksusti mutta näyttää se silti kivalta. Yleensä en lakkaa tämän värisillä mutta tässä on sitä jotain. Kuin kimmeltävä lumihanka, nietokset ja paukkuva pakkanen. HYI. Ei vielä!!

OPi Liquid Sand Solitaire

Solitairea kynsillä kaksi kerrosta. Solitaire on muuten yksi lemppari Bond tyttöjäni. Niin kaunis Jane Seymor. Elä ja anna toisten kuolla on yksi parhaita Bondeja.

Menkää nyt ja tarkastakaa OPi Liquid Sand lakkanne! Vieläkö ne ovat hengissä vai vetelevät viimeisiään?

24 kommenttia:

  1. Käskystä! 😊
    Kaunis solitaire. Mulla kans tämä joten ehkä vedän viikonloppuna kynsille. 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Solitaire kyllä sopii tähän talviseen säähän :)

      Poista
  2. Solitaire on upea, onneks sitä on iso pullo.
    Mariah Careyn mini pullot olivat viime talvena vielä kunnossa , nyt pitäisi tarkistaa. Alicen lakathan meni pilalle tosi nopeeta, rip Mad Hatter ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mad Hatter taisi isonakin olla sen näköinen että tuskin enää hengissä olisi :)

      Poista
    2. Mariah it on kunnossa, mutta yksi tavan Chinan lakka oli vajunnut itsestään, toinen China jo tekee saman.

      Poista
    3. Mullahan se yksi uusi DaLe teki niin :(((

      Poista
  3. Mulla on onneksi iso pullo Solitairea. Tosin en juurikaan käytä valkoisia lakkoja, mutta kuten sanoit, se on täydellinen talvilakka. Ois kiva, jos Opi tekis vähän isompia minilakkoja, koska ne pienet ei oikeasti riitä mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niillä kyllä hirmu montaa kertaa lakkaa, etenkin jos on pitkät kynnet :)

      Poista
  4. Tuo Solitare on kyllä tosi kaunis lakka! Minipulloja sen sijaan vihaan, valmistajasta riippumatta. Varsinkin mavalan ovat ykkösinhokkejani. Pullo, korkki ja suti ovat kaikki hankalan kokoisia/mallisia. Lakka ei riitä mihinkään tai ainakaan loppua ei pysty enää käyttämään.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sekoittelin eilen Mavalan lakkojani. Vähän pelkään niiden puolesta kun moni on sanonut että korkki jumii ja lakkaa ei saa käytettyä :/

      Poista
  5. Säntäsin tarkastamaan ennen kuin olin lukenut postauksen loppuun :D. Mulla on OPI:n hiekkalakoista vain Can´t let go. Varapullokin on, kun tykkään siitä niin paljon. Se avattu yksilö olikin aika paksua, joten ohensin heti. Olispa mulla tuo Solitaire. Aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tästä postauksesta oli apua :) Solitaire on minusta kauneimpia hiekkalakkoja <3

      Poista
  6. Kaunis lakka ja sopii hyvin tähän säähän :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on pari OPIn hiekkalakkaa miniversiona... Ainakin toinen alkaa olemaan jo aika paksua kamaa, joten se on varmaan heitettävä pian pois :/ Solitaire on kyllä kaunis :)

    VastaaPoista
  8. Rip ♥♥ Aivan ihana lakka, pitäisköhän mun tääkin hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tätä varmasti jostain eBaystä vielä saisi :)

      Poista
  9. Voi ei :/ Mä vihaan niitä OPIn minipulloja yli kaiken! Niin hankalia sen pikkusen sudin takia ja kuivahtaa pulloon ihan liian nopeasti. Kävin itse just viikko sitten läpi kaikki lakat ja ainakin toistaseks missään ei ollut mitään vikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä vähän huonoja. Mutta toisaalta hyviä jos ei raaski ostaa isoja pulloa jotain "ehkä kivaa"-väriä :)

      Poista
  10. Minipullot on kauheita! Mullakin on niitä muutama, en oo tsekkaillut niiden kuntoa pitkään aikaan, joten oletan että taitavat olla toivottoman paksuuntuneita. Onneks tän Solitairen hankin aikanaan isossa koossa. Tää on hurjan kaunis lakka ja sopii ihan täydellisesti lumiseen pakkaspäivään (vaikka inhoankin kylmää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solitaire on kyllä sellainen talvikauden lakka, ei sitä kesällä tullut käytettyä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3