tiistai 22. marraskuuta 2016

Seche Vive - Ei enää levinneitä leimauksia??

Ostin kokeiluun kehutun Seche Vive päällyslakan. Tämä maksoi 12 euroa Kicksissä. Tavallisesta Seche Vite pikakuivattajasta tämä eroaa niin että tämä ei ole pikakuivattaja vaan geelimäinen top coat. Tavallista Seche Viteä en ole vuosiin käyttänyt enkä muista miten se käyttäytyi. En voi siis suoraan vertailla mutta kertoa voin Seche Viven käyttäytymisestä.

Seche Vive top coat

Seche Vive on kauniissa sinisessä muovipullossa jossa on hopeinen korkki. Tämä hopeinen korkki tuntuu yleisesti olevan käytössä geeli top coateissa, hyvä juttu niin erottaa pullot toisistaan Helmerissä.

Seche Vive lupaa huikean kiillon, geelimäisen kiillon, hyvän pysyvyyden ja nopean kuivumisen. Tämä levitetään kuivan kynsilakan päälle. Monesti itse teen niin että laitan lakkojen päälle pikakuivattajan, leimat siihen ja kaiken päälle Seche Vive.

Seche Vive päällyslakka

Kaikkia varmasti kiinnostaa se kuumottava kysymys; levittääkö se leimauksen? Levittää, jos olet hätäinen. Laitoin Seche Viven suoraan tuoreiden leimojen päälle ja ne levisivät. Lakka on Zoya India ja leimat Ùberchic 1-02. Olin vähän pettynyt mutta syytin itseäni hätäilystä.

Zoya India

Ûberchic 4-02

Toiset kynnet tein maltillisemmin eli annoin leimojen kuivahtaa hetkisen. Lakka on Dance Legendin multichrome Sulley. Leimat Ùberchic 4-02. Leimauslakkana Color Club Long Live The Queen ( saatu ). Olen töpsöttänyt kynsille myös China Glazen Midnight Kiss lakkaa ja laittelin kaksia erilaisia timskuja. 

Dance Legend Sulley

Ùberchic 4-02

Color Club Long Live The Queen

Mikäs on tuomioni? Hyvä päällyslakka leimojen päälle. Mutta niin on moni muukin :) Essie Gel Setter ei sottaa leimoja kunhan senkin laittaa varovasti ja antaa leimojen kuivua. Kyllähän Glisten & Glow HK Girl sotkee leimat jos sen laittaa varomattomasti. Essie Good To Go levittää myös leimat. Makuasioista ei voi kiistellä, toinen toimii toiselle, toisella ei ollenkaan. Pääsääntö on antaa leimojen kuivahtaa hetken ja vasta sitten levittää paksu kerros päällyslakkaa ja varoa ettei koske siveltimellä lakkaa.

Tällä hetkellä itse käytän leimojen päälle Seche Viveä, HK Girliä ja Essie Gel Setteriä. Mukavaa kun on vaihtoehtoja :) Seche Viven en ole huomannut kutistavan ja se sopii hyvin erilaista koristeiden päälle. Esim. nämä timantit se kiinnitty tosi jämäkästi!

Oletko kokeillut Seche Viveä?

ps. CesarsShopiin on tullut Seche Vive täydennystä!

15 kommenttia:

 1. En oo kuullutkaan.
  Toi Dance legend on huikeen hieno 😍😍

  VastaaPoista
 2. Tykkään itsekin kaikista noista! Ja ihanat lakkaukset, varsinkin jälkimmäinen.

  VastaaPoista
 3. Jossain on meikäläinenkin onnistunut! Eli en ole koskaan saanut leimauksia leviämään, vaikka olen
  heti leimauksen jälkeen laittanut lakan päälle. :D
  Konadia tai jotain tavallista, on pysyneet paikoillaan. Ihme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kyllä mulla leviää leimat, etenkin jos on varomaton. Konadin päällyslakka on siitä hyvä että se ei ole ikinä levittänyt leimoja. Pitäis hankkia sitä taas :)

   Poista
 4. En tykännyt siitä alkuperäisestä yhtään, mulla on ollut keväästä asti käytössä Essien Gel Couturen Top Coat ja se on loistava kaikkien lakkojen päällä, joten voisin kyllä kokeilla tätä, sana Gel-vetoaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut Gel Couturen päällyslakkaa. Mutta jos geelipinnasta tykkää niin tämä on aika jeppis :)

   Poista
 5. Nyt on pakko kysyä, millä ihmeellä ja miten sinä saat töpöteltyä lakat noin nätisti? Minä kun yritän millä tahansa sienenpalalla, siitä jää aina nukkaa siihen lakan pintaan enkä varsinaisesti halua mitään meikkisieni/keittiösieni"glittereitä" lakkauksiini! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkisienellä, sillä millä levitetään meikkivoide. Kastelen ja puristan liiat vedet pois :)

   Poista
 6. Tarviipas jossain vaiheessa ostaa tämä kokeilluun :)

  VastaaPoista
 7. Jännä kyllä kun mä saan tosi huolettomasti levittää leimojen päälle tuota ilman leviämisiä, oli ne leimat sitten tuoreita tai ei. Essien Gel Setterillä saan taas tosi helposti leimat leviämään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on varmasti makuasioita ja en usko että ikinä löytyy päällyslakkaa joka ei levitä kellään leimoja :) edes HK Girl ei ole sellainen ;) nyt olen levittänyt Seche Viveä hiukka kuivuneiden leimojen päälle ja ei ole sotannut niitä.

   Poista

Kiitos kommentista <3