sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kauneusmeikki uusilla Laveran meikeillä

Laveralle on ilmestynyt paljon kaikkea uutta, minä sain blogiini esiteltäväksi uusia meikkejä sekä kynsien hoitotuotteita. Tämän päivän meikissä käytin uusia meikkituotteita :) tein kauneusmeikin eli meikin joka on luonnollinen ja jossa tunnen oloni nätiksi. Yleensä tummissa meikeissä tunnen oloni näyttäväksi mutta tämä on sellainen luonnollisen kaunis, hehkuva meikki. Salaisuus piilee luonnollisissa, minulle sointuvissa sävyissä.

Nude Effect Make-Up Fluid

Nude Effect Make-Up Fluid
Uuden sukupolven meikkivoide, jonka höyhenenkevyt nestemäinen koostumus sulautuu ihoon välittömästi antaen heleän luonnollisen lopputuloksen. Löytyy neljää sävyä, minun sävyni on Ivory Light 01. Tuote on 30 ml vetoisessa pumppupullossa.
Meikkivoiteessa on Laveran tuttu kukkaistuoksu, tuote sisältää luonnon mineraaleja sekä manteliöljyä. 

Nude Effect Make-Up Fluid

Iholla ei ole minkäänlaisia korostustuotteita. Voitteko uskoa? Silmänalusilla on peiteainetta, iholla meikkivoide ja kevyt puuterointi. Hieman varjostusta ja poskipunaa.
Minä en ikinä itse ostaisi kevyttä meikkivoidetta joka antaa heleän lopputuloksen. Tätä kuvaa katsoessa mietin kyllä että onkohan se matta ja peittävä aina paras vaihtoehto...miten paljon raikkaampi ja ehkä nuorekkaampi iho on hehkuvassa meikissä? 

Nude Effect meikkivoide levittyi täysin ongelmitta Sigman kabukilla. Se peittää yllättävän hyvin ollakseen luonnollinen eli yleensä puolipeittävä. Pienet ihon virheet tasoittuivat ja punotus katosi. Iho näytti heleältä ja hyvältä. Olin todella yllättynyt siitä miten hyvä tämä meikkivoide oli. Jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien! Jos tykkäsit Lumenen Nude Perfection meikkivoiteesta niin takuulla tykkäät tästä. Samanlainen hieman ohut ja juokseva koostumus, mitä ensin kavahtaa mutta jonka huomaakin olevan unelmahelppo levittää.

Lavera huulipuna

Colour Intense huulipuna sävyssä Dainty Rose
Laveran tutut huulipunat saavat valikoimaansa kaksi uutta sävyä. Minulle lähetettiin Dainty Rose joka on ihan täydellinen mulle koska valitsen mieluummin nuden kuin värikkään punan. Laveran punien voidemainen koostumus on mieleeni, ruusun-, malvan- ja limenkukkauutteiden kukkaistuoksu on piristävä. Dainty Rosen sävy on huulilla mukavan luonnollinen, ainesta uudeksi lempparipunaksi? Ei liian pinkki mutta ei ihan huultenvärinenkään. Luonnollinen nudesävy.

Lavera huulipuna Dainty Rose

Mono luomiväri sävyssä Matt´n Blossom
Luomiväreihin tuli kaksi uutta sävyä, tämä luonnollinen vaaleanpunainen sävy sopii hyvin vihreisiin silmiini! Luomiväri on täydellinen meikittömään meikkiin. Plussaa luonnollisesta koostumuksesta joka sopii hyvin piilolinssien käyttäjille. Laveralta löytyy sekä matta- että helmiäissävyjä. Luomivärien helposti levittyvä koostumus sisältää runsaaasti luonnon mineraaleja, luomuöljyjä sekä luomukukkauutteita. Matt´n Blossom on vaaleanpunainen satiinimatta. Yllättävän hyvä pigmentti ja luonnollisen kaunis jälki. Tykkäsin! Käytin varjostuksessa astetta tummempaa mattaa harmaaseen taittavaa vaaleanpunaista NYX Warm Neutrals paletista. Kulmaluulla vaaleaa sävyä Warm Neutralsista.


Vihreiden silmien meikki

Lavera luomiväri

Meikissä käytin:
Lavera Nude Effect Make-Up Fluid Ivory Light*
NYX HD Concealer
Kubiss London kivipuuteri*
Pixi Eye Bright Primer*
Pixi Lash Line Ink Eyeliner*
Lavera Matt´n Blossom luomiväri*
NYX Warm Neutrals paletti
Max Factor Masterpiece Transform
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Auburn
MAC Mineralize Skinfinish Medium
MAC poskipuna Well Dressed
Lavera Dainty Rose huulipuna*

Oletko kokeillut näitä Laveran uutuuksia? 

Laveran tuotteita saat ostettua mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Tästä löydät kaikki jälleenmyyjät. 

Lavera meikkivoide n. 21,80 e
Lavera huulipunat n. 19,60 e
Laveran luomivärit n.15,50 e


Postaus sisältää mainoslinkkejä, *-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki, ei mullakaan kyllä tulis ekana mieleen valkata noin kevyttä meikkipohjaa mutta näyttää erittäin kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuli taas havaittua että pitäisi poiketa tutusta ja turvallisesta mattapohjasta...

      Poista
  2. Näyttääpä hyvältä ja tosi freesiltä! Tykkään juurikin tuollaisista juoksevista koostumuksista meikkivoiteissa, joten tämä taitaa mennä testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on koostumus kohdillaan! Vaikka on juoksevaa niin ehtii levittää eikä tämä jämähdä :)

      Poista
  3. Tuo luomivärisävy on niin ihana! On mulla tosi usein käytössä :) Ja meikkivoide on myös aivan huippu! Aiempiin Laveran meikkivoiteisiin en ole hirveästi ihastunut, mutta tuo uutuus on melkein täydellinen. Jos sävy olisi vielä pikkuisen vaaleampi, niin olisi täysi kymppi luonnonkosmetiikan meikkivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, paras tähänastisista luonnonkosmetiikan meikkivoiteista. Mulle sävy on sopiva kunhan pitää puuterinkin vaaleana, ainakin näin talvella :)

      Poista
  4. Oi toi huulipuna näyttää sulla tosi hyvältä. <3

    VastaaPoista
  5. Näytät kauniilta :) Tosi hyvin onnistunut raikas ja nätti meikki!

    VastaaPoista
  6. Vau, kylläpä sun iho näyttää hyvältä! Ja tuo huulipunan sävy on kyllä kans ihan just eikä melkein. Mulla ei ole Laverasta kokemusta muutoin kuin Livboxin mukana tulleen huulikiillon myötä. Ja tuo kyseinen huulikiilto on nykyisin ihan myös lempparikiilto! Koostumus, aplikaattori ja sävy on kaikki ihan nappiin. Täytyis ehdottomasti testailla muitakin Laveran meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mullakin on samainen kiilto käsilaukussa mukana, just yhtenä päivänä ihastelin miten kiva väri ja koostumus siinä on ;)

      Poista
  7. Hieno meikki, harmi kun Laveralla ei ole enää sitä tosi vaaleaa aurinkopuuteria,just tänään kiekon pohjia käytellessä tuli mieleen.

    VastaaPoista
  8. Tuota uutta Laveran meikkivoidetta pitää jossain kohtaa kokeilla, vaikuttaa todella hyvältä! Itse suosin nykyään kevyitä ja kuulaita meikkivoiteita, ne vaan miellyttää omassa nassussa eniten ja jos jostain syystä jotain raskaampaa ja peittävämpää käytän, niin yritän mahdollisimman ohuella kerroksella selvitä. Jotenkin ne paksut ja kovin peittävät meikkivoiteet tuntuu omasta mielestä omaa naamaa vanhentavilta. :-P

    Kaunis meikki, tykkään sävymaailmasta tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kuulostaa siltä että tykkäisit varmasti tästä meikkivoiteesta!

      Poista
  9. Toi meikkivoide näyttää upeelta sulla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3