torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukuun suosikit ja inhokit

Aika listata joulukuun suosikit. En ole ennen listannut inhokkeja mutta nyt mukana on muutama tuote joista haluaisin vähän jutustella. Tässä kuussa kaikki suosikit ovatkin meikkejä ja inhokit ihonhoitotuotteita.

Lumene True Mystic Volume mascara

Lumene True Mystic Volume ripsiväri
Lumenen Mystic mascarasta olen kuullut niin paljon hyvää etten uskonut sen olevan huono. Mistään muusta Lumenen ripsiväristä en oikein ikinä ole tykännyt, ainut ok ollut ollut Blueberry ripsari. Mysticin pakkauksessa leiskuvat revontulet, pidän pakkauksesta tosi paljon!
Mysticin Mystic Wand -harja on aika iso ja tähden mallinen mutta se ei sotke. Sillä saa levitettyä väriä aina sopivan määrän jokaiseen ripseen. Sillä voi laittaa enemmän ulkonurkkiin tai kerrostaa enemmän volyymia haettaessa. Vahamainen koostumus ei kuiva liian nopeasti joten tämän kanssa ehtii työskennellä. Raskasluominen saa tällä luomien yli ylettyvät ripset. Tuuheat ja pidemmät, ei ollenkaan klimppiset. Minua ärsyttää raskaissa luomissa että vaikka ripsiväri on kiva, se ei näy koska luomi laskeutuu kokonaan ripsien päälle. Mutta Mystic on pitkästä aikaa ripsiväri joka erottuu ja näkyy.

Parasta Mysticissä on ollut se että se käyttäytyi malliikkaasti heti ensikäytöstä lähtien. Yleensä ripsareiden kanssa saa tahkota ja odottaa viikkoja milloin se alkaa toimia...Mystic toimi heti ja joka käytöllä olen ollut tosi tyytyväinen. Saas nähdä miten pitkään tämä kestää, kaverini kertoi tämän kuivahtaneen aika äkkiä. Kokeillaan! On kyllä varmaa että ostan uuden kun tämä loppuu. 

Mystic käytössä mm. tässä meikissä.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Auburn

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade sävy Auburn
Mulla on ennestään sävy Chocolate mutta se on mulle hippusen liian tumma. Sillä tulee helposti överit ja tätä ei saa pyyhittyä pois jos menee liikaa. Ostin tämän Auburnin koska toivoin sen sopivan hyvin punaisen tukan kanssa. Se onkin ihan täydellinen ja kun ostin kunnollinen kulmasiveltimen ( Make Up Store 704 ) on kulmien piirtely aamulla vaivatonta. Vahamainen väri levittyy vaivatta ja hyvällä siveltimellä sitä saa hieman häivyteltyä. Auburnin kanssa ei ole tainnut kertaakaan tulla ylilyöntejä vaan väri taittuu mahtavasti punaisen tukan ja minkävärisen meikin kanssa vaan :)

Auburn käytössä mm. näissä meikeissä.

Avon silmämeikinpohjustaja

Tämä ei ole varsinainen suosikki mutta saa pisteet hyvästä yrityksestä! Avon silmämeikinpohjustaja, jota ihastelin Jonnan postauksessa. Ihana Jonna yllättikin minut totaalisesti ja lähetti tuotteet minulle pikkujoululahjana! Kiitokset vielä, oli mielenkiintoista testata!
Avonin silmämeikinpohjustaja on kivassa lasipurkissa ja se on koostumukseltaan hiukan tahmeaa. Silti se on hyvin levittyvää ja peittävää. Olen laittanut aina hyvän kerroksen, antanut hetkisen kuivahtaa ja laittanut päälle voidemaisen luomivärin. Olin tätä kohtaan aika skeptinen koska minulla on valmiiksi rasvaiset luomet. Olen löytänyt suosikkeja mm. UDPP, Smashboxin pohjustajat, MAC ja Too Faced. Muitakin kokeillut mutta kaikki eivät toimi niin hyvin.

Avonin pohjustajaa suosittelen sinulle jolla ei ole niin raskaat ja rasvaiset luomet. Minullahan koko luomipussi laskeutuu silmämeikin päälle joten Avonkaan ei pysy iltaan asti. Se pysyy n. 12 tuntia ja sitten luomiväri viiruttuu silmän sisänurkasta. Mutta erittäin hyvä yritys ja kuten totesin, kannattaa kokeilla koska toisen mallisilla luomilla tämä saattaa toimia paljon paremmin :)

Himalaya Herbals

Ja sitten niihin inhokkeihin. Vaikka en varsinaisesta näitä inhoa, ne eivät vaan toimi minulla vaikka kovasti niin haluaisin.

Himalaya Herbalsin Aloe Vera Face Wash tuli minulle blogin kautta. Olen aiemmin kokeillut merkin geelivoidetta ja tykännyt siitä kovasti. Muutenkin merkistä on kuultu lähinnä positiivista ja itselle on jäänyt mieleen että voisi kokeilla merkkiä enemmänkin. 
Aloe Vera puhdistusaine sisältää aloe veraa ja kurkkua. Se on saippuaton ja 100% kasvivaikutteinen.
Mutta valitettavasti tämä on kuin saippuaa. Koostumus, haju ja suuhun menevä maku. Meikit se kyllä pesee ja jättää ihon mukavan tuntuisaksi mutta käyttökokemus ei ole mukava. Yleensä pidän kurkkua ja aloe veraa sisältävistä tuotteista mutta nyt ei napannut. Ehkä joku muu pitää tästä enemmän :) tämä sopii normaalille ja kuivalle iholle.

Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel on tykätty voide. Mutta miksi se ei toimi minulla? Olen käyttänyt tätä aiemmin ja silloinkaan en tykännyt. En muista käytinkö sen irvistellen loppuun vai annoinko jollekin. Itse en ole tätä ostanut joten LivBoxista varmaan tullut ja taisin yhden voittaa Marikan arvonnassa. 
Tämä on aivan ihanan tuntuista, runsasta ja ihoa rauhoittavaa geelivoidetta. Tämä sopii aamulla tai illalla käytettäväksi. Mutta tämä rullaa meikin alla. En voi laittaa aamulla. Otin sitten tämän yövoiteeksi mutta tämä rullaa seuraavana aamuna meikatessa. Jopa kulmakarvoista ja luomivärejä häivyttäessä silmän lähettyviltä. Ihan naurettavaa!
Voide on ihana ja haluaisin käyttää mutta miksi tämä ei yksinkertaisesti toimi ihollani? Harmittaa.

Oliko tuttuja tuotteita? Tai sellaisia joita voisit kokeilla?

26 kommenttia:

  1. Ei ollut itselleni tuttuja tuotteita, mutta silmämeikinpohjustajat kiinnostaa aina ja Avonia olisi kiva kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla ei ole rasvaisia ja roikkuvia luomia niin suosittelen :)

      Poista
  2. Tuo Avonin silmämeikinpohjustaja on tuttu ja oon vinkannut siitä blogin Hyvää halvalla -osiossakin :) Mun luomilla toimii hyvin ja olen tykännyt. Ja Lumenen ripsaria laitoin tänäänkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti toimii, 12 tunnin kesto näillä roikkuvilla rasvaluomeilla on jo hyvä!

      Poista
  3. Tuota Avonin pohjustaa ehdottomasti tahtoisin joskus itsekin testata, niin paljon siitä olen kehuja kuullut. :)

    Tuo Himalaya Herbalsin putsari ei myöskään itselläni noussut suosikiksi, ehkä kaikista eniten voimakas tuoksu oli se minkä vuoksi en sitä parin testikerran jälkeen enää mielinyt käyttöön. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi, Himalayan tuotteet vaikuttaa muuten toimivilta :) annoin tämän porukoille, luulen että siellä käyttävät vaikka käsien pesuun kun on mustia käsiä omaavia miehiä :)

      Poista
  4. En ole kokeillut näistä mitään.
    Mulla on ollut koko syksyn huonojen ripsivärien putki, kokeilin neljä uutta enkä tykännyt yhdestäkään. Ehkä seuraavaksi tuo Lumenen testiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kokeilet niin kerro mitä tykkäät. Mä kokeilen seuraavana sen IsaDoran pinkin. Mutta Mysticia on ostettava myös lisää :)

      Poista
  5. Mikään ei kyllä ole sen pahempi turn off voiteella kuin se, jos se rullaa meikin alla. Itsellä lähtee saman tien romukoppaan, joskus koitan yövoiteena käytellä loppuun. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yritin käyttää yövoiteena mutta se rullasi vielä seuraavana aamuna meikkiä tehdessä! Ja kokeilin monta kertaa :// miksi, en ymmärrä...muuten niin ihana voide, olisn tykkäillyt!

      Poista
  6. Lumenen ripsari lähti testiin heti !

    VastaaPoista
  7. Himalayan saippuamainen tuoksu ei ollut munkaan mieleen, mutta muuten olen tykännyt. Meikki lähtee eikä ihoa kiristä :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on itseasiassa tuo Avonin pohjustaja luomilla tällä hetkellä :D Toimii ihan kohtalaisesti, mutta tosiaan rasvaisemmilla luomilla tarvii kyllä jonkun vähän tehokkaamman primerin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuota voi käyttää kaksoispohjustajan toisena osana, hyvänvärinen kun käy kaikki meikkien alle :)

      Poista
  9. Mä huomasin saman Lumenen geelivoiteen kanssa, jäi ikävä kyllä käyttämättä vaikka Lumenen tuotteista tykkäänkin. Toi ripsari on ollut ostoslistalla, kunhan saisin vanhoja ripsareita käytettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "kiva" kuulla että vika ei ole minussa vaan rullailee muillakin. Mistähän ikinä sitten johtuukin...

      Poista
  10. Mullakin joidenkin meikkivoiteiden alla rullaa tuo lumene, mutta esim. Kiksin matte primeria ja Ysl fusion ink meikkivoidetta niin ei rullaa! Tai jos teen pelkän mineraalipohjan niin ei rullaa :) olen todennut että geelimäiset voiteet vaan rullaa koska niistä puuttuu se öljy mutta muuten hyvä lumene voide! Taitaa vaan olla poistuva tuote joten harmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilinkohan minä tuota mineraalipohjan alla ollenkaan...olishan se siinä voinut toimia. Äidille kyllä ehdin jo tuon antaa :)

      Poista
  11. Mä en oo aiemmin tykännyt Lumenen ripsareista lainkaan. Tai siis en vaan kokenut saavani niistä omiin ripsiini juuri mitään ekstraa. Tykästyin tuohon Mysticiin myös heti mutta valitettavasti mullakin se kuivahti todella nopeasti. Siis todella nopeasti, ihan parissa viikossa. Oon tykännyt käyttää Lancomen eri Hypnoseja mutta niissä on vähän sama vika, että kuivahtavat melko nopsaan. Tosin vasta parin kuukauden jälkeen! Että jäi kyllä taas tämä Lumene yhteen kokeiluun. :( Harmi, kun haluaisin tykätä ja ostaa suomalaista mutta kun ei toimi, niin en arjessa jaksa taistella. Hö.

    Mrs Viola

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :/ pitää katsoa kuinka äkkiä tämä Mystic kuivahtaa. Muutoin olen kyllä siitä tykännyt. Nythän siitä on vedenkestävä ja Curl versiot, jos ne sattuisi miellyttämään enemmän?

      Poista
  12. Sama Lumenen rullausongelma täälläkin ja rullaa jopa mineraalimeikin alla ja siihen ei kovin moni tökötti pysty :D Käytin yövoiteena pois, kun pyyhin jämät kuitenkin aamulla misellivedellä pois. Toimi siinä hyvin kun lukitsi seerumit kalvon alle jemmaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kyllä pyyhin kasvot aamulla kasvovdellä mutta ilmeisesti se ei riittänyt...

      Poista
  13. Mä ostin tuon Lumenen ripsarin silloin kuin ilmestyi, mutta en tykännyt. Mä tarvitsen vedenkestävän ripsarin jotta mun ripset pysyis edes vähän kaarella. Tällä ei pysynyt. Nyt harkitsen sitä vedenkestävän version ostoa, mutta vieläkin harmittaa kun käytin vain kerran sitä edellistä ja meni pari kymppiä ihan hukkaan :D Laitappa tänne bloginkin puolelle sitten päivitystä että kuivahtiko tuo sun ripsari nopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä laitan, jonkun kuun Loppuneet-postauksesta löytyy sitten :) höh, on se kyllä harmi jos rahat menee hukkaan. Mulla tämä pitää taivutukset ihan hyvin mutta mulla ei yleensä ole kovin taipuisat ripset kun ovat niin lyhyet, nyyh :/

      Poista

Kiitos kommentista <3