keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Sleek Force Of Nature

Miten minulla on voinut mennä ohi tälläinen ihanuus...viime syksyn Force Of Nature paletti! Pidän kovasti Sleekin paleteista, niissä on kekseliäitä ja yhteensointuvia väriyhdistelmiä. Ne ovat myös edullisia siihen nähden miten hyvää pigmenttiä saa 12 värin paletissa.

Force Of Naturessa viehättivät violetit ja vihreä joka osoittautui oikeastaan petrooliksi. Ruskeita tarvitaan aina ja nämäkin ruskeat osoittautuivat kivan muuntautumiskykyisiksi violettien kavereina. Ja mikä parasta, paletti on matta. Ei shimmeriä, ei glitteriä. Pelkkää ihanaa mattaa. Mitä olen pari meikkiä tehnyt, paletin pigmenttisyys on juuri sopivaa. Mattavärit eivät ole liian vaikeita häivyttää eikä taasen liian kuivia tai kalkkisia. Loistavaa!

sleek force of nature

Olen tosiaan tehnyt tällä vain pari meikkiä, tavallaan tutustunut palettiin. Tässä ensimmäisessä käytin violettia ja petroolia. Violetit Lightning ja Cloudburst luomella, petrooli Borealis alaluomella sekä ulkonurkassa. Paletin vaalein sävy Moonbeam on täydellinen häivyttelyyn, hyvä ettei tarvitse etsiä häivytyssävyä erikseen. Olen käyttänyt alaluomella myös Yves Rocherin rajauskynää Bleu Volubilis

P8270018.ORF

P8270028.ORF

Tämän toisen meikin tein luumuilla ja ruskeilla. Ihan silmän sisänurkassa ja häivyttelyssä Moonbeam. Luomella Whirlwind, ulkonurkassa sekä alaluomella luumu Sunset. Varjostin Mist sävyll. Rajauksena Yves Rocher Prune Pivoine.

smoky eye fall makeup

smoky eyes

sleek makeup

smoky eyes yves rocher eyeliner

Kulmat ja ripset Divadermat joista kerroin tässä. Sleek Force Of Nature paletti ostettu Pretty.fi:stä. Swatchit paletista löytyy tästä blogista, itse en pitkine kynsine oikein kykene swatcheja tekemään ;)

Mitä piditte tästä syksyisestä paletista jolla saa tehtyä ihania smokymeikkejä?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

23 kommenttia:

  1. Pakko saada tämä jostain käsiin... lähtiskö lontooseen vain sleekin tähden? 😂 onko tuolla pretty.fi:llä postimaksut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2,90 e on postarit tälle :) mä otin kans sen NYXin suihkeen jolloin postarit oli isommat.

      Poista
  2. Eihän sulla ole pretty storeen mitään alekoodia? 😉

    VastaaPoista
  3. Ihanat värit ja kiva kun on mattavärejä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että tulen käyttämään paljon tätä palettia :)

      Poista
  4. Kaunis on tämäkin Sleekin paletti :) Minä tilasin juuri Prettyltä uuden LE-paletin nimeltään Goodnight Sweetheart. En ole vielä ehtinyt meikkaamaan, kun eilen vasta tuli, mutta ne sävyt! UPEITA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh miten upealta se näyttääkään <3 varmasti ihana!!

      Poista
  5. Mä oon odotellut milloin postaat tästä :) Onpa kiva paletti! Sleekin paletit ovat pääsääntöisesti tosi hyviä :) Pikkurahalla paljon vaihtoehtoja. Tuossa on nätit värit, tosi syksyinen kokonaisuus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, minustakin laatu on kyllä loistava hintaan nähden. Tykkään kerätä näitä värikkäämpiä paletteja, olen huomannut että niitä tulee käytettyä enemmän. Just sellaisia joissa on paljon eri värivariaatio vaihtoehtoja :)

      Poista
  6. Kaunis paletti ja ihania meikkejä olet tehnyt. <3

    VastaaPoista
  7. Eikäää... Siis mulla on ollu ihan kamalia Sleek-himoja kun en ole hetkeen ostanut mitään. En kyllä nimenomaan tätä ole katsellut, mutta nyt on pakko saada tämäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta tämä on ihana ja laadukas :) voin kyllä suositella jos värit ja mattalaatu nappaa :)

      Poista
  8. Ihana paletti! <3 Kuolaan myös sitä Sleekin uutta Nordic Skies-palettia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sleekiltä on näköjään tulossa useampi kiva paletti <3 onneksi ostin nyt tämän, toivottavasti en sorru muihinkin :D

      Poista
  9. Kaunis paletti ja meikit. Ainoastaan tuo kirkas liila toinen ylävasemmasta hieman epäilyttää kirkkaudellaan. Huomaa, etten ole hetkeen värejä käyttänyt.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole kamalan kirkas, sitä saa hyvin säädeltyä miten voimakkaasti se luomelle tulee :) tässä paletissa on tosiaan noita neutraalimpeja jos sellaisia kaipaa. Kannattaa myös tsekata Nooran mainitsema Goodnight Sweetheart jos kirkkaat värit pelottavat ;)

      Poista
  10. Just tulin Essencen paketti prettystä (:
    Toooooosi hieno on tuo ,aivan upea jälkeä tekee,täytyy laittaa muistiin. Sleekiltä voisi kokeilla myös contour pakettia kunhan mun MUR loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatko sä ikinä meikkejä loppuun? Minä hyvin harvoin :D Huomasin kyllä ihastuttavat ostoksesi <3 upeita syysmeikkejä!

      Poista
  11. Kiva tuo violetin ja petroolin yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  12. Kaikki tollaiset pohjustustuotteet kyllä loppuu, muttei värimeikit! Paitti pari poskipunaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3