perjantai 2. syyskuuta 2016

Sõsar - Virolaista mutaa, turvetta ja hunajaa

Laveraa, Nurmea ja Born To Biota edustava NHS on ryhtynyt maahantuomaan virolaista Sõsar merkkiä. Sõsar on kolmen nuoren naisen perustama merkki ja tarkoittaa viroksi siskoa, mikä edustaa rakkautta ja huolenpitoa toisiamme ja pohjoista luontoa kohtaan. Tuotteiden ainesosat on tarkoituksella valittu vain Virosta sen koskemattoman luonnon takia, joka antaa parhaat raaka-aineet tuotteille. Tuotteissa yhdistyy muinainen viisaus kasveista ja niiden hoitavista vaikutuksista sekä nykypäivän tietämys. Sõsar tuotteet ovat 100% puhdasta luonnonkosmetiikkaa, käsintehtyjä eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja. 

sosar

Sõsarin tuotteissa on kolme pääraaka-ainetta; muta, turve ja hunaja. Sarjoissa ei ole montaa tuotetta, lähinnä naamioita, huulivoidetta ja saippuaa. Minulle lähetettiin kokeiltavaksi Wild Man mutanaamio. Tämä on ns. miesten linjasta. 

luonnonkosmetiikka

Muta on ollut tärkeä osa perinnehoidoissa pohjoismaissa, kuten Norjassa, Ruotsissa ja Virossa. Sitä on käytetty jo vuosisatoja terveydellisiin ja kosmettisiin käyttötarkoituksiin. Sõsar-tuotteissa käytetty muta on kaivettu Itämeren syvistä mineraaliesiintymistä. Kuten tutkijat ovat osoittaneet; mudan täydellinen tasapaino tekee ihosta terveen ja kauniin näköisen.

Mudan kosmeettiset ominaisuudet:

- Palauttaa ihon luonnollinen tasapaino
- Kosteuttaa iho pidentäen sen rakennetta ja eloisuutta
- Poistaa ihosta tehokkaasti haitallisia aineita
- Ei tuki huokosia, iho näyttää puhtaammalta ja nuoremmalta
- Jättää ihon sillkisen pehmeäksi
- Elävöittää ihoa
- Lisää ihon kirkkautta ja terveyttä.

ihonhoito

Wild Man mutanaamio syväpuhdistaa, ravitsee ja kosteuttaa. Se vilkastuttaa luonnollista aineenvaihduntaa ja ravitsee parranajon tai ankarien sääolosuhteiden aiheuttamaa kuivaa ja karheaa ihoa. Naamio jättää ihon terveen tuntuisaksi ja puhtaaksi. Sopii myös villeille naisille ;) tätä levitetään paksu kerros iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. 

Naamion ei saa antaa kuivua. Paras tulos saadaan kylvyssä tai saunassa. Naamio tuoksuu ihan mudalle, tuoksua hätkähtää ensin mutta siihen tottuu. Tämä on kuin lapsuuden mutalällyleikit, naamiota on ihana lätkiä kasvoille. Se tuntuu iholla viileältä, rauhoittavalta. Naamion poiston jälkeen ihoa tuntui hieman kirvelevän mutta sen kerrotaan olevan normaalia. Ihoni vaati kosteuttamista naamion jälkeen mutta se ei punoittanut ja kirvely unohtui hetken päässtä. Aamulla iho oli pehmeä ja puhdistettu. Kyllähän tämä mutanaamio jää säännölliseen käyttöön, ihana tällä on leikkiä. Naamio säilyteään viileässä ja pimeässä, itse laitoin makuuhuoneen kaappiin. En säilyttäisi missään kylppärin kosteudessa.

INCI: Peloid, Mentha piperita flower water.

kasvonaamio

Sõsar tuotteita voit ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Tässä lista kaikista jälleenmyyjistä. Olipa yllätys että tuotteita löytyy ihan Keskiseltä tai sitten Hobby hallista :D

Ovatko Sõsarin tuotteet tuttuja sinulle? Miltä tälläinen ihka oikea, mudalta tuntuva ja tuoksuva kauneusnaamio kuulostaa?

Naaamio saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä 😊
  Mulla oli argital merkkistä savinaamiota joskus. Sekin oli ihan oikeaa savea. Aivan eri tehot kuin jossain "muka" savinaamiossa 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tämä on ihan eri luokkaa kuin "muka" savinaamiot. Kuin lätkisi oikeaa mutaa kasvoille :D

   Poista
 2. Nimenä on tuttu, mutta itse en ole vielä päässyt testaamaan. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta nuo tuotteet, pitää joskus hankkia kokeiluun :)

  VastaaPoista
 3. Tavallaan kiehtoo, tavallaan etukäteen jo vähän ällöttää se haju :D Ja mä oon laiska käyttämään naamioita, ei ehkä tulisi tätäkään käytettyä. Mutta kieltämättä aika veikeän näköinen kasvoille levitettynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se pari kertaa viikossa tapahtuva naamiointi on parasta rentoutusta :) rasvoittuvan ihon omaavana muta-/savi-/turvenaamiot on parhaita. Ja tällä vasta olikin hauska lälliä :D

   Poista
 4. Vitsit mikä ihanuus! Mun bloglovin' jotensakin tökkii eikä sinne taas tuu kaikkien postauksia, mietin jo että eikö muka oikeesti oo tullut pariin päivään mut onhan täällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on. Mulla se näyttää feedissä päivitykset mutta ei blogin kohdalta klikattuna. Bloglovin <3

   Poista

Kiitos kommentista <3