torstai 22. syyskuuta 2016

Kynsi-raukka julman iskun kohteena

Minulle sattui pieni haaveri kun iskin kynteni auton oveen. Kuvauskäden etusormi lohkesi pahasti koko kärjen osalta :(((( kynsi on nyt niin hauras että hyvä kun pysyy kasassa. Olen ennenkin saanut nämä haaverit vahvistettua ja kasvatettua pois CND Rescue RXx:n avulla. Edes kynsiöljy tai Nail Repair ei tässä auta, Rescue RXx on ainut tuote joka päivittäin käytettynä vahvistaa kynttä niin paljon että murtuma kasvaa umpeen.

CND Rescue RXx

Kuten kuvasta huomaa, etusormen kynsi ei ole murtunut osiin vaan se pysyy koossa ja näyttää ehjältä. Tämä on CND Rescue RXx:n ansiota. Keratiini ja jojobaöljy pitävät kynnen joustavana eikä se halkea ainakaan kuivuuttaan. Käytän kynteen myös öljyä ja pidän siinä koko ajan moitteetonta lakkausta. Raportoin kyllä miten kynnen kanssa kävi! Rescue Rxx:ää saa elevenistä tälläisenä isona pullona tai halvempana pienenä pullona, jos haluat kokeilla toimiiko tämä sulla ;) se tosiaan auttaa moniin kynsiongelmiin kuten liuskoittumiseen, lohkeiluun tai murtumiin.

CND Rescue RXx

Koska nyt puhutaan kynsien huollosta, voisin kertoa muutamasta uudesta tuotteesta ja jakaa pari vinkkiä joiden avulla itse pidän kynteni kunnossa.

- Pidän kynteni hiukan lyhyempänä. Mutta joskus kohtalo on julma, tämäkin kynsi napsahti kolme päivää lyhyeksi leikkaamisen jälkeen. En tiedä varonko pitkiä niin paljon vai onko se vaan tuuripeliä. Tuntuu vaan että aina kun lyhennän, ne ovat alttiimmat kolhuille. 
Syksyllä ja ilmojen kylmetessä, yritän pitää kynteni lyhyempänä. Talvella pitää raapata auton ikkunoita useaan otteeseen, siinä on kynnet kovilla joka päivä. 

Lyhennän kynteni aina kynsileikkureilla ja yritän viilata kaikki samaan muotoon. Poistan lakat ja viilaan kynsiä lasiviilalla tai Konadin viiloilla joissa on eri vahvuuksia. Buffaan kynnen pinnan ja kärjet aina että ne ovat sileät eikä niissä ole liuskoittumia tai rokamia.

Trind Nail Repair

- Käytän aluslakkaa joka ehkäisee liuskoittumia. Vuosien etsinnän jälkeen sen löysin, aluslakan jonka kanssa kynnet eivät liuskoitu. Trind Nail Repair. Heti kun aloin tätä käyttää, kynsistä tuli silminnähden kirkkaammat ja vahvemmat. Liuskoittumat katosivat pois. Tämä on jäänyt vakituiseen käyttöön ja käytän sitä 2-3 kertaa viikossa. Jos kynnet ovat hauraat tai haavoittuneet, käytän tätä koko ajan heikoimmissa kynsissä. Muuten käytän jotain muuta aluslakkaa.

- Öljyän ja rasvaan. Sitä ei voi tehdä ikinä liikaa. Pyysin elevenistä testiin paljon kehutun Mario Badescun kynsinauhavoiteen. Tulen kertomaan tästä myöhemmin enemmän. Marion Cuticle Cream sisältää glyseriiniä ja salisyylihappoa ja se auttaa kosteutuksen ohella irottamaan kiinnikasvaneita kynsinauhoja kynnen pinnalta. Kuulostaa ihan mahtavalta tuotteelta! Ja on muuten tarjouksessa juuri nyt!

Mario Badescu Cuticle Cream eleven.fi

Marioa Badescu Cuticle Cream eleven.fi

- Käytän päivittäin käsivoidetta. elevenistä löytyy näitä ihania Crabtree & Evelynin käsivoiteita jotka ovat kauneimpia käsivoiteita "kokoelmassani". En tykkää rupumerkkien käsivoiteista vaan käytän mieluummin kaunista pakkausta ja laadukkaampaa käsivoidetta.
Itse meinasin ostaa Crabtree & Evelyn käsivoiteita joululahjoiksi, olenhan jo aloittanut joululahjojen hankinnan ;)

Crabtree & Evelyn eleven.fi

Vaikka minä rasvaan käsiäni talvella jokaikinen päivä ja käytän kynsiöljyä ( jota hieron myös käsiin ), käsissäni on koppuraisia kohtia, kynsien vieressä tikkuja ja kädet ovat inhottavan karheat. Aina pelkkä rasva ei auta vaan käsiä pitää myös kuoria! Crabtree & Evelynin Hand Recovery on kuoriva käsivoide. Tätä laitetaan kuiviin käsiin, hierotaan ja huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Nämä eivät sotke eikä näitä ole hankala käyttää. Ihan hetki menee ja sitten voit laittaa käsivoidetta perään. 
Minä ainakin huomaan eron, kädet tuoksuvat raikkaammilta ja karheus on tiessään. Kuorinta sisältää karitevoita ja se kosteuttaa itsessään jo pikkuisen. 

Jos tykkäät appelsiinin tuoksusta, kannattaa tutustua tähän Tarocco Orange käsivoiteeseen joka sisältää sisilialaista Taroccon veriappelsiiniuutetta, karitevoita ja macadamiapähkinän öljyä. Itse meinasin ostaa Crabtree & Evelyn käsivoiteita joululahjoiksi, olenhan jo aloittanut joululahjojen hankinnan ;)

Crabtree & Evelyn eleven.fi

Onko teille sattunut tälläisiä haavereita ja miten olette niistä selvinneet? Missä kunnossa kyntesi ovat tällä hetkellä, saitko näistä tuotevinkeistä apua?


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

23 kommenttia:

  1. Pako ostaa toi rxx rescue lakka. Taas repesi peukalonkynsi sivusta. Vaikka olen käyttänyt trindiä. 😯
    Mistä noita konadin viiloja muuten saa? Näyttää hyviltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( mullakin kävi ennen noin etusormelle. Konadin viilat on Cesarista, ovat hyviä. Pitää ostaa uusia kun nämä kuluvat enemmän.

      Poista
    2. Hankin elevenistä sen rescue lakan pikku kokeilu pirkin 8 eurolla 😊
      Ja vähän muutakin tietty 😂

      Poista
    3. Kerrohan sitten mitä tykkäsit :)

      Poista
  2. Voivoi, taas alkaa tuo vuodenaika kun mitkään hoitotoimenpiteet ei meinaa riittää :/ oon vielä niin laiska rasvaaja ettei tosikaan, joten talvi saisi omasta puolesta olla tulematta vaikka kokonaan, ainakin tuon kuivuuden osalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkaa päänahka ja kasvojen iho kuivua. Kynsistä puhumattakaan. Mulla on yöpöydällä Rescue ja pullo kynsiöljyä, olen nyt uskollisesti laittanut joka ilta...

      Poista
  3. En ole ostanut enää vuosiin mitään kuorintatuotteita, kun saman homman saa tehtyä sokerin avulla :)

    Kooskoöljy, oliiviöljy tai karitevoi ovat useimmiten sokerin kaverina, ja sillä sekoituksella hoitaa päästä varpaisiin pehmeän ihon. Joskus laitan mukaan eteeristä öljyä tipan luomaan erilaisen tuoksun. Liukkaan suihkulattian estää, kun käyttää suihkussa sokeri+suihkugeeli sekoitusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aika laiska tekemään itse...vaikka olisihan sen ihanaa hemmottelua :)

      Poista
  4. Sun kynsienhoito-ohjelma vaikuttaa tosi tehokkaalta! Minunkin pitäisi terästäytyä ja tehdä jotakin liuskottuville etu- ja keskisormien kynsille. Ne liuskottuu aina, muut ei. Ärsyttää! 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, mulla liuskoittuu oikean käden etu- ja keskisormi. Mutta Trindin avulla ne sai kuntoon ;) kun ne hoitorutiinit laittaa kuntoon niin ne tulee tehtyä :)

      Poista
  5. Mun piti ottaa geelit pois koulua varten ja ne on hirveassa kunnossa ja aivan nysat. Tein sitten IBX-hoidon ja laitoin paalle geelilakkauksen viikoksi, onneks koulua on vain kerran viikossa niin otan sit lakan pois paivaksi ja teen seuraavan IBX:n samalla. Toi Rescue Xxx kuulostaa myos mielenkiintoiselta.

    Mulla on muuten sama, etta kun kynsia lyhentaa niin niita alkaa kolhia entista pahemmin, ennenkuin siihen uuteen mittaan tottuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IBX hoidosta olen kuullut hyvää. Toivottavasti saat kynnet parempaan kuntoon jos joutuu ilman geelejä olemaan :) mulla on osa joululahjoista ostettu, kohta pitää varmaan rueta jo paketoimaan :DD eikös siihen jouluun ole jotain 90 päivää :)

      Poista
  6. PS. Mulla on melkein kaikki joululahjat jo hankittuna. :D

    VastaaPoista
  7. Täytynee tilata tuota CND:tä elevenistä, sen verran epätoivoinen on jo tilanne.
    Kiitos vinkistä! :)
    Edit. tilattu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro sitten onko siitä apua :) voi käyttää paljaalla kynnellä mutta se imeytyy aika pitkään. Jos meinaa kynnet lakata ;) itse käytän kynsien ollessa lakatut, laitan sinne kynnen alapuolelle.

      Poista
  8. Mä ostin Cesarsilta Rescuen ja voin kyllä todeta että se toimii, tosi hyvää litkua. Tosin välttäisin sen laittoa kynsinauhoille koska se keratiini saattaa kovettaa kynsinauhoja ja iskeä ennemmin Solar Oil tai muu kynsinauhaöljy nauhoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Kynsinauhoja se tosiaan kovettaa. Niille joku muu öljy sitten. Tai tuo voide ;)

      Poista
  9. No sattuma taas hyvään saumaan tämä postaus! Geelikynnet just poistettu ja kynnet niin hauraat,,että joka päivä joku napsahtaa. Keskiviikkona halkesi peukalonkynsi sivusta ja nyt onkin viilannut kynnet suht lyhyeksi, mutta karmeat ovat. Tehohoito menossa öljyn,voiteiden ja trindin avulla. Alanpas nyt tilailee CND:n.
    Kiitos!
    Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että vinkkini tulivat sopivaan saumaan! Parempaa vointia kynsille, hyvistä tuotteista on paljon apua :)

      Poista
    2. Nyt on on tilattu kynsinauhavoide, CND ja alus- ja päällyslakka, sinun vinkeistä koottuna , kiitti isosta avusta. Tuli jo ilmoitus, et tuotteet on jo matkalla, huippua!

      Poista
    3. Ihan mahtavaa jos minusta oli apua :) tule ihmeessä kertomaan oliko tuotteista apua :)

      Poista
  10. Tykkään kyllä tästä öljystä vaikkei se kynsiäni pelastakaan. Tän kanssa pystyn käyttämään Trindiäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ettei mene hukkaan :) tiiä vaikka se joskus yllättää ja avittaa!

      Poista

Kiitos kommentista <3