maanantai 12. syyskuuta 2016

Kimono-överit

Minun piti ensin tehdä hieman yksinkertaisemmat kynnet. Mutta kun on kyse minusta, homma karkasi taas käsistä. Mieluummin kimono-överit kuin vajarit, vai kuinka?

beach nails

Essie Go Go Geisha kokoelman swatcheissani herätin ajatusta Kimono-overin yhdistämisestä kultaan. Mulla on uusia Fabyn lakkoja joiden joukossa kultainen tikkuglitter. Tiedän että moni inhoaa tikkuglittereitä eli säärikarvalakkoja mutta itsehän niistä tykkään :) tämä kultainen on niin kaunis! Ehkäpä saatte näistä kynsistä uuden idean tikkuglitterin käyttöön?

essie go go geisha collection

essie kimono-over nail art

Lakkasin kynsille kaksi kerrosta Essien Kimono-Over lakkaa. Se on kaunis tumma violetti, peittää jo yhdellä kerroksella. Kuivuu erittäin nopeasti. Pitkiin kynsiin laitan kuitenkin kaksi kerrosta. Sitten water spotted tekniikalla ( tutorial tässä ) roiskeita kynsiin. 

Suojaan sormenpäät Glisten & Glown lateksilla jotta pääsen helpommalla puhdistuksen kanssa. Roiskeissa käytän valkokultaista sekä valkeaa lakkaa. Pakko todeta että pidän kyllä tästä tekniikasta. Mielestäni osaan sen hyvin, paremmin kuin vesimarmoroinnin. Ja nämä onnistuu aina!

essie kimono over kynsiniitit kynsitimantit

beach nail art decorations

Roiskeiden päälle lakkasin ohuesti Fabyn kultaista tikkuglitterlakkaa Season´s Greeting Shirley. Sitten laitan yksi kynsi kerrallaan paksun tipan pikakuivattajaa haluamaani kohtaan, siihen päälle erilaisia koristeita; simpikoita, tähtiä ja kultaisia timantteja. Kaiken päälle paaaaksu kerros pikakuivattajaa. Jos pidän kynsiä useamman päivän, niin lisään päällyslakkaa päivittäin. Mulla kyllä pysyy koristeet hyvin mutta jos koet että irtoilevat, paina ne märkään lakkaan kiinni ja lisää aina päällyslakkaa.

kynsitimantit

inm out the door

Essie Kimono-Over / L´oreal Finland, saatu
Essie Jiggle Hi Jiggle Low / L´oreal Finland, saatu
Korres White / saatu
Faby Season´s Greetings Shirley / Kauneutta.com, saatu
Glisten & Glow CTRL - ALT- DEL lateksisuoja / CesarsShop, saatu
Inm Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop
Essence Ridge Filler aluslakka

Faby Season´s greeting shirley Kauneutta.com

Mitä pidät kimono-övereistäni? Tai säärikarvalakoista? 

Itse rakastin näitä kynsiä niin paljon että pidin niitä neljä päivää! Koristeet olivat jo himmenneet, yksi tähti tippunut mutta kärjissä ei ollut kulumaa. 

34 kommenttia:

  1. Aivan sika ihanat 😍
    En kyllä tykkää karvalakoista mutta tässä ne ei haittaa 😊

    VastaaPoista
  2. Mun makuun ei oo kyl yhtään liian överit! :D ♡

    VastaaPoista
  3. Ihana lopputulos, just sopivan överit :)

    VastaaPoista
  4. No huh! Överit on, mutta silti niin törkeen mageet! Tosin tikkuhileille en syty, mutta ei ne onneksi tuosta niin kovin hyvin erotu ;)

    VastaaPoista
  5. Kynsissä mulle joko överit tai vajarit, välimallit ei kelpaa. :-D Eli on hienot!
    Ja noi karvalakat on jotenkin kivoja, kun eroaa niin normiglitteristä. Muistatko ehkä yhden Lumenen talvilakan, jossa oli kirkkaalla pohjalla hopeista hologlitteriä, juuri tommosta tikkumallista? Se on ollut ehkä yks ihanimmista ikinä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni :) kyllä mulla on nyt hämärä muistikuva...se oli nätti lakka!

      Poista
  6. Tosi kivat ja ihana tuo auringossa otettu, eka kuva kynsistä! <3
    Tikku-glitter ei yleensä säväytä mua mutta näissä koristeluissa se toimii hyvin.

    VastaaPoista
  7. No on kyllä ihan sairaan makeet överit!

    VastaaPoista
  8. Vähän meni sitten överiksi:) Lopputulos on aivan loistava! Kovasti ainakin omaan mieleeni, vaikka kulta ei kyllä sovi mun iholle yhtään. Tikkuhileet menettelee, jos ovat kiiltäviä, holoja tmv. "Tavallisen värisenä" niistä tulee helposti juurikin roskainen säärikarva efekti.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) sinäpä sen sanoit, tavallisena ne näyttävät roskaisilta mutta kimaltavana juhlavilta :)

      Poista
  9. No tosiaankin ennemmin överit kun vajarit! Nää on niin mageet! ♥ Itsekin kun tykkään tikkuglittereistä (miksi kaikki vihaa niitä? :D) niin kyllä tää kokonaisuus on täysin bueno ;)

    VastaaPoista
  10. Neljännen kerran tuijottelen näitä tänään, ihan ÄLYTTÖMÄN HIENOT!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  11. Tosi ihanat :) Vaikken kauheasti noista karvalakoista tykkää, niin tähän lakkaukseen ne sopii hirmu hyvin!

    VastaaPoista
  12. Hienot, varsinkin toinen kuva ylhäältä. Minulle tulee valkoisesta lakasta mieleen merivaahto. Tärkeintä, että kantaja pitää kynsistään. :)
    Tämä Playing Koi -lakkakin kuivuu hämmästyttävän nopeasti. :) On kyllä erilainen ja hieno, kun siihen ensin tottui. Ei ollut samanlaista kokoelmassa. Olisi kiva nähdä syksyinen liukuvärjäys Playing Koi:lla.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Nostanpa Playing Koin tuohon pöydälle odottamaan inspiraatiota :) se on kyllä kokoelman vetonaula, kaikista ihanin oranssi <3

      Poista

Kiitos kommentista <3