keskiviikko 28. syyskuuta 2016

I ❤️ paksu siipirajaus

Nyt on menty monta päivää kynsijutuilla joten postaan välillä meikkihömppäilyä :)

Olen löytänyt uudestaan vuosikausia meikissäni tunnusmerkiksi muodostuneen asian. Mustan paksun siipirajauksen. Se näyttää aina hyvältä, se harvoin menee pieleen ja jos menee, ei se haittaa! Se ei voi olla ikinä liian paksu, kun se ei kuitenkaan näy silmäluomien ollessa rentona.

Paksu eyeliner rajaus

Meikkasin yhden kokonaisen viikon putkeen samalla tavalla. Mietin että pitäiskö se kuvata blogiinkin kun tästä näytän niin paljon tykkäävän :) mulla on ollut jo vuosia kaksi suosikkia rajausten tekoon. Lumenen Blueberry eyeliner ja Yves Rocherin tussieyeliner. Kumpikin on dipattavaa mallia ja molemmissa on terävä tussikärki. En pidä ohuesta ja lötköstä rajaustussista esim. Lumenen Mystic on liian ohut ja kuivakka makuuni vaikka on sillekin hetkensä.

Lumene Blueberry Yves Rocher eyeliner

eyeliner

Lisäksi nämä molemmat pysyvät eivätkä ikinä sottaa raskaalle yläluomelle viirua päivän mittaan. Siksi ostan näitä samoja kun niihin voi luottaa.

Ostin Make Up Storen Jungle Fever paletin Kuopion Matkuksen MUS bloggaajamiitistä. Normihintahan tälle on 99 e. En ikinä raaskisi maksaa moista summaa vaikka varmasti se sen arvoinen on. Tämä oli alessa juhlavuoden kunniaksi, maksoin oliko 42 e. Tykkään paletin eläinkuosista, laadukkaasta rasiasta ja avaussysteemistä. Paletti on myös kierrätettävä, kolmen napin setin saa pois ja tilalle vaikka yksittäisen MUS neliönapin. 

MUS Jungle Fever Matkus Kuopio Make Up Store

Make Up Store Jungle Fever

Meikissä käytin vasemman alakulman kultakuparia jota varjostin viimeisen rivin mattaoranssilla. Teen tosi usein tällä paletilla 2-3 väriä sisältävää meikkiä. Just hyvä kun paletissa on valmiiksi mietityt värit, sen kun sudit vaan ;)

Pigmentiltään tämä hakkaa MACin ihan mennen tullen, laadukkaita mattavärejä on nimittäin hankala löytää ammattilaisten merkeiltäkään.
Tästä paletista olen tykännyt koska siinä on mattavärejä, monta värimaailmaa ja helposti häivyttyvät värit. Tällä saa ihan nudea työmeikkiä. vähän väriä tai sitten tosi tummaa smokya. Yhdessä triossa on aina asteet tummasta vaaleaan ja tummin sävy on aina matta ja sopii häivyttelyyn. 

Löytyykö sieltä paksujen kissarajausten ystäviä?

22 kommenttia:

  1. Heh löytyy joo mutta taidot ei ihan oo kohdillaan 😂
    Tykkään eniten avonin rajaustussista. Se ei sottaa yhtään 👌 ja usko pois oon kokeillut monia 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, olis kiva tilata joskus taas Avonilta jotain. Mutta ei ole myyjiä lähipiirissä..

      Poista
  2. Hitsi kun osaisi tuon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjoitusta vaan, vankka käsi ja hyvä rajaustussi ;)

      Poista
  3. Aivan saakutin ihana tää paletti kyllä on. Mitkä värit! Toi silmämeikki on myös mulle erittäin mieleinen, voitko tulla tekemään mulle ton, kitoooos! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinhan mä tehdä :D mutta rajauksia en osaa muille laittaa ;)

      Poista
  4. Todella kaunis meikki. Täytyy sanoa, että reilulla neljälläkympillä toi paletti on jo löytö, sen verran monta sävyä löytyy, mutta en mäkään melkein satasta tosta maksais. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä oli kyllä niin mahtava löytö <3 ehkä jos en omistaisi yhtään luomiväriä ja yhden paletin hankkisin niin sitten satku ei ole paha ollenkaan ;)

      Poista
  5. Lindexin eyeliner on todellinen yllättäjä! Pakkauksessa ei mainita, että olisi vedenkestävä, mutta silti se rajaus vaan napottaa kuin tatti luomilla, vaikka miten rasvottuisi päivän mittaan. Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava juttu! En ole kokeillut mutta hyvältä kuulostaa!

      Poista
  6. Toi MUSin paletti on kyllä todella kaunis! Mun lempieyeliner on IsaDoran Glossy Eyeliner Waterproof (40 Chrome Black). Siinä on samanlainen tussipää kuin noissa sun mainitsemissa :) Hassusti IsaDoran nimi on Glossy, mutta se kuivuu kyllä ihan mataksi :) Ja pysyy kuin tauti! Voisit tykätä myös siitä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa siltä että varmasti tykkäisin :) voisi kokeilla jossain vaiheessa!

      Poista
  7. Minä! Minä rakastan siipimäisiä rajauksia, ohuita ja paksuja, hillittyjä ja sellaisia överidramaattisia! :) Tämä meikki on todella kaunis! Ja kommentteja kun lukee, saa vinkkejä eyeliner-ostoksiin, en ole kokeillut Avonia enkä Lindexin tussia, pitää joskus testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä olet kyllä siipirajaus-taituri :) itse en ikinä oppinut dipattavia rajausaineita enkä siveltimellä laittamista. Tämä tussiliner on mulle helpompi ;)

      Poista
  8. Mää tykkään todella paksuista rajauksista ja siihen vielä irtoripset ja punahuulet 💋

    VastaaPoista
  9. Mmmh, upea silmämeikki! Ja ai että mikä paletti, lievää kuolausta kyllä aiheuttaa tuommoinen :D

    VastaaPoista
  10. Ihanan syksyinen look! Itse tulee kyllä ihan liian harvoin tehtyä siipirajausta, töihin ei oikein jaksa perusmeikkiä kummemmin panostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä tykkään laittautua meikkaamalla, joskus vähän enemmän. Se piristää itseä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3