lauantai 10. syyskuuta 2016

Täydellisyyttä pullossa - Fool's Gold

Muistatteko kun himosin koko kesän jotain turkoosia lakkaa? Ensin mietin PiPon Salt Wateria mutta ei. Se oli jotenkin liian kalvakka ja epäilin tuleeko sitä sitten käytettyä. Sitten Essie Viva Antigua! joka osoittautui kuitenkin liian vihreäksi. Sitten silmiini osui Picture Polish Fool's Gold. Se on juuri siinä rajalla, onko se vihreä vai sinertävä turkoosi. Minusta juuri sellainen kiva rajamailla häilyvä väri.

Skittlette Nails Konad

P8020063.ORF

Picture Polish Fool´s Gold

Koostumus on silkkisen kauniisti levittyvä, pigmenttinen ja kahdella kerroksella peittävä. Kultainen glitter on kaunista ja luulen että sen takia lakan ostinkin. Se tekee lakasta erikoisen ja niin kauniin. 

Aluslakkana käytin Lumenen CC aluslakkaa. Antaa kynnelle nätin nudepinnan ja peittää pieniä virheitä. Your Nails But Better-lakka, sopii käytettäväksi ns. värilakkana.

Picture Polish Fool´s Gold

OPI Konad leimaus Picture Polish

Leimauksen tein Konadin laatasta m89. Konadit on vaan parhautta, ne toimivat aina eikä niiden kanssa tarvitse riidellä. Pidin kyllä tästä mustan ja turkoosin yhdistelmästä. Musta lakka on OPI Who Are You Calling Bossy?!?

Picture Polish Fool´s Gold CesarsShop


Omistatko Fool´s Goldia?

24 kommenttia:

 1. Pohdiskelin itsekin tämän ja Salt Waterin välillä, päätyen jälkimmäiseen. Mainitsemasi Essienkin lakka minulta löytyy, mutta nyt aloin pohdiskella, että pitäisiköhän sitä vielä tämäkin tilata... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tietysti :DD mulle riittää nyt tämä ja turkoosihimo on tyydytetty. Tämä on nimittäin tosi kaunis lakka!

   Poista
 2. Fools Gold on aivan upea. Ei kuulu vielä mun kokoelmiin, mutta ehkä joskus! Hienosti olet yhdistänyt tuohon leiman ja yhden mustan kynnen! Mun pitää heti matkia tällainen tyyli! =)

  VastaaPoista
 3. Ihanan simppeli lakkaus ja tuo FG on kyllä kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Kivat on! Ja Fool's Goldia ei meikäläiseltä löydy, vaikka sen sävy onkin ihan sievä ja turkoosit mullakin ainaisen tarkastelun alla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla on sellainen heikkous että jos lakassa on kultaista glitteriä niin... <3

   Poista
 5. Tosi onnistuneet kuvat fool's goldista, en oo aikaisemmin kuvien perusteella oikein osannut sanoa tykkäänkö vai en, mutta näissä kuvissa lakan kauneus kultahippuineen tulee niin hyvin esille, että... baibai money !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FG on kyllä kerrassaan upea lakka, kultahiput on parasta lakassa :)

   Poista
 6. Jooo, Fool's gold oli mun ekoja PiPo lakkoja, pitäiski kaivaa se taas esiin :)

  VastaaPoista
 7. Oooh <3 Aivan ihana lakka ja lakkaus! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3