maanantai 5. syyskuuta 2016

Divaderme; tuuheammat kulmat ja pidemmät ripset

Jos olet lukenut blogiani yhtään pidempään, tiedät miten olen valittanut olemattomista kulmakarvoista ja näkymättömistä ripsistä. Olen kokeillut kuitumascaraa, ripsiä pidentävää ainetta ja vaikka mitä tuotteita kulmakarvoille. Osasta on ollut apua mutta yksikään ei ole jäänyt vakikäyttöön.

Sain testiin Divadermen tuotteita. Toinen on kulmakarvoja tuuheuttava tuote ja toinen arganöljyä sisältävä pidentävä ja tuuheuttava mascara. 


P8230001.ORF


P8230004.ORF

Divadermellä on myös kuitumascara joka on varmasti hyvä. Divaderme on minulle tuntematon merkki mutta ilmeisen suosittu luksusmerkki. Kehitetty Italiassa, tunnettu juurikin tälläisistä 2 in 1 tuotteista.

P8230011.ORF

Divaderme Brow Extender
Pieniä kuituja sisältävä aplikaattoripäinen kulmien tuuheuttaja. Saatavilla kolmessa eri sävyssä. Minulla Ash Blonde joka on vaalein. Minulla on kulmissa musta kestoväri jotta väriä olisi edes vähän. Laitan myös kulmakynää jolla hahmotan vähän muotoa mutta muuten meikkaan kulmat tällä. Annostele varovasti ettei kuidut tipu kulmaluulle. Paina ja aseta kulmakarvoja muotoonsa. Tämä tosiaan tuuheuttaa kuitujen avulla! Päivän aikana en huomannut että tämä mitenkään sottaisi tai kuidut tippuisivat pitkin kasvoja.

Divaderma brow extender

Sävynä Ash Blonde on minulle tarpeeksi tumma. Alla on Lumenen harmaanmustaa kulmakynää. Toisessa kulmassa on pelkkää kulmakynää, toisessa kulmakynä + Divaderma kulmien tuuheuttaja + kulmageeliä. Jos kuituja kuitenkin laittamisvaiheessa tippuu kulman alle, ne on helppo siistiä silmämeikinpoistoaineeseen kostutetulla topsilla. 

Mun mielestä Brow Extenderin paras puoli on luonnollinen jälki, eipä tuosta kulmasta huomaa että siinä on kuituhässäkkää. Luonnollisen tuuheat ripset, sopiva sävy ja mielettömän riittoisan tuntuinen tuote. Veikkaan että kestää todella pitkään, tätä ei siis todellakaan tarvitse paljoa kerrallaan. Tätä lähinnä painellaan kulmakarvoihin, ei hangata edestakaisin. Tosi kiva kokeilla tälläistä, ihan uusi tuote minulle. Jos kärsit harvoista karvoista niin kokeilun arvoinen tuote.

P8230015.ORF

Divaderme Fiber Wings Mascara
Tämä mascara lupaa heti ensilevityksellä hyvää. Se tekee ripsistä joustavat ja levittyy tasaisesti. Ei ole liian kosteaa vaan massa tuntuu juuri sopivalta. Pidentää mutta ei runsauta. Tekee spiraaliharjallaan hyvin siistit ripset ja kestää kerrostamista. Ei tuhraa päivän aikana. 

Kuvitelkaa tuosta mun silmästä raskas luomi pois, eikö vaan ole kivannäköistä jälkeä? Siistiä? Tosi mukava levittää koska ei sottaa, harja tuntuu juuri sopivalta mun silmien mallille. Ei tarvitse pelätä että tulee hämähäkkiripset, tämä ei paakkuunnu vaan levittyy nätisti. En ole käyttänyt tätä vielä kovin montaa kertaa ja ainahan ripsiväri paranee vanhetessaan. Vaikuttaa kuitenkin hyvältä, kyllä ripsiväreistä huomaa heti toimiiko se vai ei. Tämä tuntuu toimivan mutta ehkä jäin vähän kaipaamaan sitä runsautta? 

Toiselle silmän muodolle tämä on varmasti passeli. Kun edelleen ajatellaan että silmän päälle ei laskeudu luomi vaan siinä on vapaata tilaa. Tälläinen siisti, pidentävä ripsiväri näyttää kauniilta ja luonnolliselta. Mietin myös tämän kokoa, kestääkö tämä kovin pitkään. Tämän harja ja kompakti pakkaus antavat mielikuvan pienemmästä ripsarikoosta. Mutta kyllä tämä on 9 ml kuten isot Yves Rocherin tai IsaDoran ripsivärit.

Divaderma Fiber wings mascara

P8270028.ORF

P8230006.ORF

Divaderme tuotteet löydät idHairin nettikaupasta. Kulmatuote ja mascara maksavat 35 euroa kappale.

Oliko nämä kellekään tuttuja tuotteita? Oletko kokeillut jotain vastaavaa kulmia tuuheuttavaa tuotetta? 

10 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia juttuja. Isadoralla on kuituja sisältävä kulmageeli. Se oli ihan ok.
    Ripset näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo IsaDora mennyt ohi. Voisi tutustua siihenkin :) kiitos, kerrankin ripsiväri jolla saa pituutta :D

      Poista
  2. Wau! Varsinkin toi ripsari näyttää superhyvälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Löydän aika harvoin oikeasti loistavia, pidentäviä ripsivärejä. Yleensä ovat "ihan hyviä" joten kiva löytää oikeasti pidentävä :)

      Poista
  3. Huomaa kyllä että nää tekee minkä lupaa, hienot!

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää :) Itseasiassa myös Essencen kulmageelissä on seassa kuituja, joskin hyvin vähän. Tykkään kuitenkin. Itsellä nyt muutenkin on siinä mallissa kulmat, että pärjään pelkällä värillisellä kulmageelillä ensimmäistä kertaa elämässäni ilman mitään muita kulmatuotteita kun nyt vihdoin sain kasvatusprojektin loppuun asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sulla onkin aivan ihanat kulmat, vitsit että kadehdin! Itse joutuu piirtämään alusta loppuun joten kaipaa myös sitä tuuhennusta, ettei olisi niin piirretyn näköinen ;)

      Poista
  5. Kummankaan aplikaattori ei näytä kovin lupaavalta, mutta jälki on kyllä pätevän näköistä! Wau! Itselleni ennestään täysin tuntematon merkki.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatimattomat pakkaukset mutta sisältö kultaa ❤️ just tänä aamuna ihastelin tätä ripsaria, tekee niin hyvää jälkeä ja pitää taivutukset :)

      Poista

Kiitos kommentista <3