torstai 1. syyskuuta 2016

NCLA - Out Of This World

CesarsShop aloitti maahantuonnin luksuslakkamerkille NCLA. Onko merkki tuttu ennestään? Mulle ei. Olen saattanut ohimennen kuulla/nähdä mutta ei ole sen kummemmin jäänyt mieleen.
NCLA on vegaaninen ja eläinkokeeton 5/7-free merkki. Sain valita yhden lakan esiteltäväksi teille ja minun valintani oli Out Of This World. 

Out Of This World on violetti hologrammilakka. Mutta kuulkaa, ei millainen tahansa hololakka. Tämän holotus on nimittäin ihan tajunnanräjäyttävää. Nämä eivät todellakaan näytä niin hienoilta Cesarin sivuilla, kuin mitä ne oikeasti ovat. Katsokaa nyt!!

ncla cesarsshop

Avasin tämän kirjeestä ja olin sillee että joo, kivaltahan se näyttää. Sitten lakka oli pöydällä jonkun päivän kunnes rupesin tutkimaan sitä lamppujen valossa. WAU! Mikä uskomaton holotus! Se kimaltaa kaikissa sateenkaaren väreissä tuhansilla microglittereillään. 

Holotus on jännää aaltoilevaa, en ole i-k-i-n-ä nähnyt vastaavaa missään hololakassa. Ihan uskomaton, täysin uniikki lakka. Ennenkuin olin tällä edes lakannut, olin nostanut sen yhdeksi upeimmaksi lakaksi kokoelmassani.

P8300037.ORF

P8300036.ORF

P8300031.ORF

NCLA holographic nail polish

Minun lakassani on 7-free koostumus. Mahdollisimman myrkyttömän koostumuksen takia lakka ei tuoksu kynsilakalle. Siinä on vieno tuoksu mutta ei sellainen raskas ja nenään käyvä. 7-free lakkojahan ei monella merkillä ole joten hyvä NCLA...

P8290026.ORF

P8290034.ORF

Out Of This World on sinipohjainen violetti. Se on täynnä scattered holotusta joka erottuu sievästi luonnonvalossakin. Lakan harja on iso, ehkä hieman suurempi kuin Essien suomisivellin. Ei ole niin pyöreä vaan hieman neliskanttisempi. Sudissa on paljon harjaksia joten lakkaaminen tällä on superhelppoa. Lakka ei valu kynsinauhoille koska on pigmenttistä ja melko paksua. 

Koostumus on hieman jännä, se levittyy jähmeästi mutta se juuri tekee lakkaamisesta helppoa. Aluslakkana Essie First Base. Korkki on iso mutta siitä oli helppo pitää kiinni lakatessa. Pullossa ja korkissa on myös sitä luksuksen tuntua, kyllä tällä mielellään lakkasi. Tämän holotus on hieman samantyyppistä kuin Glisten & Glown holoissa. Sellaista että se erottuu huonevalossakin. Pidän Color Clubin Halo Hues ja A England holoista mutta ne ovat tasavärisiä ilman aurinkoa joten siksi hieman tylsempiä.


P8290023.ORF

En hirveästi sheikannut pulloa, en tiedä olisiko vaan pitänyt ravistaa enemmän. Mutta ei mulla ollut mitään ongelmia lakkaamisen kanssa, paksusta kerroksesta huolimatta lakka kuivuu nopeasti. Ja mieluummin aina paksumpi kuin ohuempi lakka jota on tuskallinen kerrostaa. Melkeinpä yksi kerros peittää mutta mulla on tapana laittaa aina kaksi. 

Päällyslakkana INM Out The Door pikakuivattaja. Koristeet nimettömässä Milv decalit ja Swarovskin kristalli. Tämä lakka ansaitsee vain kultaa, siksi hienot ja kalliit koristeetkin ;)

Lakka pyysi kynsillä kolmisen päivää. Kolmantena päivänä alkoi olla kärkikulumaa, kuten kaikissa hololakoissa yleensä. Jotkut pysyvät päivän, jotkut kuluvat toisena tai kolmantena päivänä. 

P8290037.ORF

P8290039.ORF

Nail Couture Los Angeles eli NCLA on luksusmerkki jota suosivat julkkikset. Madonna, Beyoncé, Paris Hilton ja Kylie Jenner...tässä muutamia NCLA faneja mainitakseni. Merkillä on tosi paljon ihania kokoelmia, erilaisia koostumuksia ja efektejä. Tekisi mieli kokeilla enemmänkin, ainakin nämä holot on himotuksen arvoisia. Tämä lakka oli täyden kympin lakka, todella uniikki ja upea hologrammi.

Näin alussa suomessa on saatavilla 10 myydyintä väriä sekä Mermaid kokoelma. Cesarissa on NCLA nudea, holoa sekä erilaisia glittereitä. Jos käytte paikan päällä niin suosittelen tutustumaan. Mitä paremmin merkki myy, sitä enemmän saataisiin suomeen valikoimaa. Olisi kiva nähdä tältä merkiltä enemmänkin, aika kivan näköisiä lakkoja on, mitä NCLA:n omilta sivuilta katselin. Toivottavasti valikoima laajenee, itse himoitsen jotain tummia sävyjä.

hologram nail polish cesarsshop ncla

NCLA lakat tutustumistarjouksessa CesarsShopissa -20 % alella. 

Essie First Base aluslakka / CesarsShop, saatu
Milv tarrat / CesarsShop
Swarovskin kristallit / CesarsShop, saatu
INM Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop

P8290007.ORF

No, miltäs hän näyttää? Oletko kokeillut NCLA lakkoja?

Linkatut tuotteet saatu, paitsi Milvit ja INM ostettu itse.

22 kommenttia:

 1. Upea lakka ja mitä muitakin sävyjä olen katsellut niin nuo holot kyllä vievät sydämeni <3 Hintaa noilla vain on sen verran, että se onneksi iskee hieman jarruja pohjaan :D
  Nimimerkillä korkkaamattomia lakkapulloja löytyy kotoa ja vinopino! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kannattaa hyödyntää tutustumistarjous :) nämä ovat sen arvoisia ❤️

   Poista
 2. Ooh, upean näköinen! Kuvissakin tuo holo näyttää niin mielettömältä ♥♥ NCLA:sta olen kuullut, mutta en ole testannut... Nyt kyllä tekisi mieli! :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole tottu, mutta lakka on kyllä upea!

  VastaaPoista
 4. Upea lakka, toki pyörittelin näitä Cesarsilla käydessä mutta koska olen hitaasti lämpeävää tyyppiä, en heti ihastunut näihin tai saanut mitään seko ostos kohtausta :D Upeita kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen taas päinvastaista sorttia, saan kohtauksia hyvin helposti :D

   Poista
 5. Holotus :D Mulle ihan uus kynsitermi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on :D en tiedä onko itse kehittelemäni vai käyttääkö sitä muutkin :)

   Poista
 6. On kyllä helekatin upea sävy!!! Sun kynnetkii on niin ihanan tasaiset ja nätit:)

  VastaaPoista
 7. En ole kokeillut, mutta olen kyllä törmännyt merkkiin netin syövereissä. Näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3