torstai 15. syyskuuta 2016

Mitomo kangasnaamiot; Etanauute & Mehiläismyrkky

Nyt on jännää testattavaa! Rakastan kangasnaamioita ja olenkin käyttänyt niitä jos jonkinlaista. Nyt sain testiin Kauneutta.comista Mitomon kangasnaamioita. Onko nämä tuttuja teille? Minä en ollut ikinä kuullut näistä. Nämä Japanissa valmistetut naamiot myydään yksittäispaketeissa ja yhden naamion hinta on 3,90 e. Naamio on kertakäyttöinen ja sitä pidetään kasvoilla 20 - 30 minuuttia. Loppu naamio hierotaan ihon. Nämä molemmat naamiot sopivat kaikille ihotyypeille.

Mitomo kangasnaamio Kauneutta.com

Pidän kangasnaamioista koska minulle ne ovat ylellistä kotona tehtävää, rentouttavaa kasvohoitoa. Olen kokeillut Kuopiossa kahta eri kosmetologia. Varmaan olisi aihetta käydä ja jossain vaiheessa yritin ottaa sen säännölliseksi asiaksi, ihan kuten kampaajankin. Oli vaan hankala löytää kivaa kosmetologia. Toinen ei miellyttänyt, toinen nosti hinnat niin korkealle ettei ollut enää varaa käydä. En myöskään saanut kummastakaan sitä oikeaa fiilistä niin se sitten jäi.
Siksi olen tehnyt itse kasvohoitoja kangasnaamioilla ja ottanut ihan tavaksi kaksi kertaa viikossa kuorinta & naamio. Kangasnaamiot saavat ihon niin ihanan tuntuisaksi että niistä tulee se paras tunne.

P8230023.ORF

Mitomo kasvonaamio etanauute &  EGF
Minä olen aina halunnut kokeilla jotain etanatuotetta ihonhoidossa :) Etanauute sisältää ihoa hoitavia ja uudistavia luonnollisia komponentteja. EGF on epidermaalinen kasvutekijä, joka tukee uusien solujen tuotantoa ja vaurioituneiden solujen elvytystä.
Etananaamio on hyvin tahmaista paketista otettaessa, pakostakin on etanan lima mielessä ;) naamio asettui hyvin kasvoille ja puolen tunnin vaikutusaika hujahti hetkessä. Kasvot ovat hyvin kosteutetun tuntuiset mutta parhaan tuloksen huomaa aamulla. Iho on hyvin kirkastunut, elinvoimainen ja terveämmän näköinen kuin normaalisti.

mitomo kangasnaamio Kauneutta.com

Mitomo kasvonaamio kulta & mehiläismyrkky
Kulta edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kirkastaa ihoa. Mehiläismyrkky on erittäin suosittua itämaisessa lääketieteessä, se stimuloi kehon kollageeni- ja elastiinituotantoa sekä kosteuuttaa ja kohottaa ihoa. 
Tämä naamio kihelmöi hieman kasvoilla mutta tunne ei ollut epämiellyttävä eikä siihen sitten kiinnittänyt enempää huomiota. Ihanan virkistäviä nämä on ja varmasti tekevät hyvää iholle. En osaa kertoa eroavaisuuksia näiden kahden naamion välillä, molemmat tuntuivat sopivan minun iholleni ja aamulla iho olivat kirkkaamman ja paremman näköinen kuin yleensä. 

Oliko nämä tuttuja tuotteita kellekään? Oletko käyttänyt etanauutetta tai mehiläismyrkkyä ihonhoidossa?

34 kommenttia:

  1. Mua ällöttää ajatella etananlimaa naamassa. Enkä kyllä koskaan ollut kuullut ampiaisenmyrkkynaamiosta kääks! 😱

    VastaaPoista
  2. Näitä kyseisiä en ole testannut, mutta monia muita kyllä ja nykyisin ovatkin melkeinpä viikoittain käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muitakin kangasnaamioita ja kyllä niitä on kiva aina välillä käyttää :) tuntuu ettei tavallisella naamiolla saa aikaan samaa tunnetta iholle.

      Poista
  3. Minua mietityttää ko. tuotteiden valmistuksen eettisyys, siis että ovatko eläimet menettäneet henkensä näiden tuotannossa jne. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän en osaa kyllä vastata. Veikkaisin nyt kuitenkin että näitä uutteita saadaan muulla tapaa kuin eläimiä tappamalla :)

      Poista
    2. Itse olen käyttänyt vain Helixium seerumia. Se tosin on luonnonkosmetiikkaa ja ainakin valmistaja kertoo, että

      "Helixiumin Etelä-Ranskan Lyonissa sijaitsevassa luomukasvattamossa etanoiden ravinto on luomua. Etanauute kerätään hellävaraisesti käsin, vahingoittamatta etanoita. Niiden luonnollista elämänrytmiä, kuten talvihorrosaikaa kunnioitetaan. Näin kerätty etanaseerumi on erittäin korkealaatuista ja ravitsevaa."

      Japanista sen sijaan en osaa sanoa. Tosin jos jotain on pääteltävissä tuotantoeläinten oloista Aasiassa noin niin kuin yleisellä tasolla, niin eipä niissä hirveästi hurraamista ole.
      -Tiia

      Poista
    3. Se on kyllä kurjaa mitä tuolla maailmalla tapahtuu ://

      Poista
  4. Mulla on tätä samaa sarjaa vielä pelottavampi,ostettu laivalta, sisältää istukkaa... :D En ole vielä uskaltanut laittaa kasvoille, vaikka käärmemyrkyt ja etanalimat on menneet helposti kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt menin minäkin sanattomaksi O_o

      Poista
    2. Istukkaa on yllättävän monissakin esimerkiksi kasvovoiteissa ja aivan tunnetuissa merkeissäkin :) tästähän nousi joskus taannoin hirvea haloo usa:ssa kun erään tunnetun merkin voide sisälsi placentaa (yleensä lehmän) ja näin ollen sen voiteen käyttö aiheuttaisi ihmisille hullunlehmän tautia.. pääasiallinen tarkoitus istukalla taitaa olla sitoa ja säilyttää kosteutta.. mutta eettisempiäkin ainesosia siihen tarkoitukseen on :)

      Poista
    3. Taas ollaan vähän viisaampia :)

      Poista
    4. Kokeilin itse eilen illalla ensimmäisen kerran tätä etananaamiota. Mikään muu naamio ei ole koskaan tehnyt ihoani niin upean tuntuiseksi. Erityisesti tänä aamuna eron kyllä huomasi. Iho oli kiinteämpi ja heleämpi ja meikkaaminen on huomattavan paljon helpompaa.

      Itsekin vähän epäilin tuon istukkanaamion kokeilua, mutta nyt kun luin tätä blogikirjoitusta ja katsoin kuvaasi etananaamion ainesosista, niin huomasin, että sielläkin lukee "placental protein". Placenta=istukka... Että ehkä nyt uskallan kuitenkin kokeilla sitäkin naamiota :)

      Aion tilata mylook.fi -nettisivuilta kaikki nämä eri naamiot, koska siellä on nyt alennus. Nämä Mitomon naamiot ovat 1,44 (tosin postikulut tulee vielä päälle). Tämä on ehdottomasti halvin hinta, mitä löysin!

      Poista
    5. Nää oli kyllä huippunaamioita! Pitäisi itsekin tilata lisää, kiitos kokemuksesi jakamisesta :)

      Poista
  5. Kuopiossa asuessani tykkäsin käydä Yves Rocherilla ihonpuhdistuksessa, minusta henkilökunta vaikutti asiantuntevalta ja hinnat olivat sopivat. Harmi, että taisivat lopettaa sieltä kokonaan toimipisteen, niin en voi suositella sinulle enää sitä paikkaa... :)

    Nykyään teen ihonpuhdistuksen itse kotona. Tilasin kotiini erilaisia mustapäärautoja ja ennen niiden käyttöä teen höyrypuhdistuksen. Lopuksi vielä kasvonaamio ja muutama suklaapala suuhun (hups).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ole enää YR:n liikettä eikä hoitolaa :/ ai suklaapala kuuluu hoitoon, tämä mulla onkin jäänyt kokeilematta :)

      Poista
    2. Ai hoitolakin lopetti? Myyjä väitti silloin liikkeen ollessa sulkemassa että hoitopuoli jää.

      Poista
    3. Nyt en ole varma. Mulle se myyjä sanoi että nämä YR:t lähtee pois. Onkohan se hoitola sitten vielä siellä, pitäisi käydä kurkkaamassa jos huomenna muistan...

      Poista
    4. Ei lue ainakaan YR:n hoitolaa vaan joku muu kauneushoitola..

      Poista
  6. Mä sain testiin Benton etananaamion, joka oli aivan ihanan kosteuttava. Tilasin sitten Ebaystä pari etananaamiota lisää, koska ihastuin sen verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuntuu että ostan näitä lisää jossain vaiheessa :)

      Poista
  7. Samanlaiset ostin laivalta. Tai ainakin tuon amppariversion, toisen sisällöstä en ole ihan varma. Odottelen josko pääsen vanhempien tykönä käymään, ajateltiin äidin kanssa pelotella iskää naamiot naamalla. :D

    http://mennentullen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen pelotellut kissaa ja koiraa näillä :) katsovat aina vähän pitkillä...

      Poista
  8. En ole näitä aikaisemmin kokeillut, mutta muita japanilaisia liinanaamioita kylläkin. Kuuluvat erityisesti loppusyksyn ja talven ihonhoitooni, kun antavat lisäkosteutusta talven kuivattamalle iholle. Kiva, kun näitä liinanaamioita alkaa saamaan Suomesta kohtuuhinnalla, kun ne ovat kuitenkin kertakäyttöisiä. Itse käytän liinanaamioita välillä myös öisin sekä kaulalle ja dekolteelle loput kosteutukset. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa muuten hyvä idea, lopun naamion olisi voinut käyttää vaikka kaulalla! Se kuitenkin tuntuu vielä kostealta kun sen heittää roskiin :) kyllä nämä liinanaamiot on talven heiniä, ihana vähän hemmotella itseä ja normaalista kuivempaa ihoa :)

      Poista
    2. Nämä ovat sellaisia viimeisetkin kosteutukset talteen kikkoja;). En muista, mistä sain aikoinaan idean käyttää näitä myös kaulalla ja dekolteella, mutta viime aikoina olen kiinnittänyt huomioita siihen, että myyjien sivuilla kehotetaan käyttämään liinanaamioita tuolla tavoin.
      t. TQ

      Poista
    3. Pitää kokeilla seuraavan kerran :)

      Poista
  9. Nuo Mitomon naamiot on kyllä ihania, vaikkakin hieman hankalasti paikallaan pysyviä :D

    VastaaPoista
  10. En oo milloinkaan käyttänyt edes kangas naamiota, saatika sitten etanaa tai hemiläismyrkkyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kannattaa aloittaa kokeilu...vaikka siitä istukasta :D

      Poista

Kiitos kommentista <3