maanantai 19. syyskuuta 2016

Dramaattisesti lyhentyneitä kynsiä ja kissannassuja

Minusta alkoi taas tuntua että kynnet ovat aivan liian pitkät. Ne tuntuvat raapivan, niiden kulmat repivät joka paikkaan ja pituus alkaa pelottaa siinä mielessä ettei satu ihan juuresta katkeamisia. Pituutta lähti ainakin puolisen senttiä per kynsi! Leikkaan ensin liian pois leikkureille, sitten lyhennän loput malliinsa kynsiviilalla.

Nyt on taas helppo olla ja voi hengittää normaalisti. Ei tarvitse pelätä katkeamisen puolesta. Olen myös huomannut että kun kynsissä on pituutta. niihin tulee myös liuskoittumaa. Minulla oli kahdessa kynnessä hyvin, hyvin minimaaliset liuskoittumat mutta ainakin mulla ne tekee heti sen että lakka lähtee lohkeilemaan niistä kohden. Sitten kynsi on paljas ja alttiimpi liuskoittumaan enemmän.

Äkkiä nämä kasvaa ja ei tämä paha pituus ole! Mutta näin lyhyille nakkisormille valitsen tänään nudelakkaa. Ehkäpä eniten pidän Essien nudelakoista. Hyvät, harmoniset sävyt  ja yleensä loistava levittyvyys suomisudilla. Mietin millä en ole lakannut tosi pitkään aikaan ja päädyin Spin The Bottleen. Hide And Go Chic oli kevään 2014 kokoelma ja kokonaisuutena kaunis. Spin The Bottle on kokoelman nudeja.

Essie spin the bottle nude nail polish

En muistanut Spin The Bottlen koostumusta. Kolmella kerroksella tämä loppujen lopuksi peittää, muistelin tämän olevan parempi. Mutta kyllä kaunis sävy antaa paljon anteeksi! Kerman värinen lakka jossa ihan aavistus persikkaa. Täydellinen lyhyiin nakkeihin joita en halua nyt korostaa tummilla tai kimaltavilla lakoilla. Pari päivää aina menee että totun näin lyhyiin.

creative shop 21 cesarsshop

Olen ostanut monta Creativen laattaa joten tänään leimasin niistä kissannassuja. Toivoin että näissä on paremmat eläinkuviot kuin Moyran laatassa. Ja kyllähän tässä on! Kuvio tuntuu leimaantuvan hyvin mutta muutama ohut viiva saattaa jäädä puuttumaan. Vika voi olla kyllä minussakin, pitää vaan kokeilla enemmän näitä Creativen laattoja. Olen kuitenkin ostanut näitä kuusi erilaista ja osassa on paksumpia ja ohuempia viivoja. Ehkä leimaan seuraavaksi The Walking Dead laatalla, se on kyllä kaikista hienoin!

Creative Shop 21

Olin ihan tyytyväinen näihin kissannassukynsiin. Huomasitteko että sudin muuten leimakynsiin valkeaa lakkaa kuivalla siveltimellä. Vähän pientä extraa.

P9030004.ORF

Lumene Nail Strengthener aluslakka / Lumene, saatu
Essie First Base aluslakka / CesarsShop, saatu
Essie Spin The Bottle / L´oreal Finland, saatu
Creative 21/ CesarsShop
Essie Good To Go päällyslakka / CesarsShop
MoYou London musta leimauslakka / CesarsShop

Meniks nää liian lyhyeksi? Mitä tykkäät kissannassuista ja nudelakasta lyhyillä kynsillä?

33 kommenttia:

  1. Just sopivat eikä liian lyhyet ollenkaan. Nätti nude. Harmi jos noin huonisti levittyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joskus nämä nudet temppuilee mutta nätti väri antaa anteeksi...

      Poista
  2. Somia kisukuvia leimauslaatassa ja kynsillä!
    Ole onnellinen, kun voit/pitää lyhentää kynsiä. Täällä sitä tuskaillaan liuskottuvien nysien kanssa. Noh, eipä kulu poistoainetta, eikä lakkaa. :D Lohduttaa ihan v*tusti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kokeillut CND Rescue RXx:ää ja Trind Nail Repairia? Voin sanoo että ilman niitä minäkin tuskailisin ;)

      Poista
    2. En ole. Olen noista monien kokemuksia lukenut, etteivät ole auttaneet - on vähän sitten jäänyt. Varmaan jossain vaiheessa pitäisi kokeilla, kun mikään muukaan ei auta... Yhyy.

      Poista
    3. Mun mielestä Rescueta on pienemmässä pullossa ainakin elevenissä, jos et raaski isoa ostaa. Mulla Rescue on pelastanut monta haavoittunutta kynttä. Nail repair taas auttoi saamaan kaikki liuskoittumat pois :) kannattaa kokeilla, minä olen lukenut pelkästään positiivista näistä :) ja se kynsiöljy...Lumenella on myös hyviä aluslakkoja joista saattaisi olla apua.

      Poista
  3. Ihanat kynnet kaikenkaikkiaan! Tuo Creative-laatta on kyllä hommattava, koska kisnat :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä, tämä on ihanin Creativen laatoista <3

      Poista
  4. Ei mennyt liian lyhyeksi. Tosi söpöt kisut ja tääkin laatta on kyllä viehättävä <3 kiva lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hyvä ettei ole liian lyhyet vaikka itsestä siltä tuntuu!

      Poista
  5. Kaunis lakkaus, on muuten just nätin pituiset kynnet nyt.

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään tuosta pituudesta; olisi kiva kun omatkin kynnet pysyisivät noin kauniisti tasamittaisina :) Kissukynnet on ihanat, tykkään tosi paljon lakkauksesta! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan ne lyhyet nätit mutta itsestä ne tuntuu oudoilta ja sormet näyttää nakkimakkaroilta :DD

      Poista
  7. Mä en ikinä huomaa, että olet lyhentänyt kynsiä :). Huomaan, kun ne alkaa olemaan pitkät mutta jostain syystä en ikinä tajua, että ne on lyhentyneet. Ihan mahtavat kisukynnet. Hyvä idis tuo kynsien töhriminen ennen leimaa. Tulee lisää ulottuvuutta kynsiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pakko on lyhentää ja sitten voivotella kun meni liikaa. Mutta kyllä ne kasvaa ja ei vaan voi pitää pitkiä koko ajan :)

      Poista
  8. Taitaa olla taas niin, että muiden silmään näyttää normaalilta ja omaan liian lyhyeltä. :) Musta nää on tosi kivat!

    VastaaPoista
  9. Ei ole liian lyhyet. Uusiutuva luonnonvara, ja sitä rataa. Itsellä on nyt suunnilleen samaa pituutta, kun kesäloman alkuun menin leikkaamaan kaikki pois. Hermo meni, kun mökillä hommissa koloin kynsiä ja tuli vähän lovea ja halkeamaa. Itsestä se aina tuntuu oudolta ja alastomalta alkuun, mutta ei kukaan muu mitään oikeasti huomaa:)

    Tuo valkoinen leimojen alla on kyllä kiva. Elävöittää lakkausta mukavasti.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitä kun tottuu tiettyyn pituuteen, tuntuu ihan alastomalta olla näin lyhyillä. Olisin varmaan ihan onneton jos ei olisi kynsiä ollenkaan. Hommia jos on, pituutta kyllä pitää ottaa pois ja helposti tulee kolhua ja lohkeiluja.

      Poista
  10. Tämä taitaa olla mun suosikki kaikista sun tekemistä lakkauksista! Just täydellinen pituus ja niin älyttömän sievät sävyt ja kuviot! Ihana 😘

    VastaaPoista
  11. Onpa suloinen lakkaus! ♥ Eikä tää pituus oo ollenkaan paha, edelleen näyttävät pitkiltä :)

    VastaaPoista
  12. Ihania kissanaamoja! Musta leimaja tuollainen vähän nudeenkin päin menevä pohja näyttää aina niin hyvältä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3