perjantai 16. syyskuuta 2016

Syksyn rakkauslakkaukset

Ihanaa kun on syksy ja syksylakat! Tätä hihkun jokaikisessä kynsipostauksessa, anteeksi jo etukäteen. Syksy on lempivuodenaikani, on mukavaa kun ei ole ällökuuma ja ei tarvitse kantaa vettä kesäkukille selkä vääränä. Vesisateesta en tykkää mutta ehkä mä nyt kestän!

OPI LAMB Rock Nail Star Stiletto nail vinyls

P8240009.ORF

Syksy on lempilakkojen kulta-aikaa. Joka syksy kaivan esille OPI German-Icure By OPIn sekä Every Month Is Oktoberfestin. Ne ovat dupeja mutta ei haittaa omistaa molempia, mikäs siinä lakan ollessa näinkin makea. Tässä lakkauksessa käytin German-Icurea, L.A.M.B.ia ja Rock Nail Starin Stiletto vinyylejä.

Aluslakkana kaksi kerrosta Color Clubin kynttä hoitavaa GRO2 Oxygen aluslakkaa. Tästä olen tykännyt, hyvä pinta johon värilakka tarraa hyvin. Suojaa hyvin kynttä ja auttaa sitä vahvistumaan vitamiinien ja happiteknologian ansiosta. Päällyslakkana geelimäisen pinnan antava Plush Coat joka näyttää superkiiltävältä tumman lakan päällä.

German-Icure BY OPI

Hyvin yksinkertaiset tehdä mutta eivät todellakaan vaatimattomat. Rakastan näitä värejä yhdessä, eikä ole ensimmäinen syksy kun yhdistän tätä värimaailmaa. Nämä stilettikynnet eivät ole oma ideani vaan niitä olen nähnyt IG:ssä sekä blogeissa. On jäänyt mieleen herkullisena manikyyrinä, jonka halusin tehdä heti ilmojen kylmetessä ja lehtien tippuessa maahan. Stilettivinyylit on siitä kivat että ne sopivat kaiken pituisille ja muotoisille kynsille.

Rock Nail Star Color Club Plush Top Coat GRO2 Oxygen

Rock Nail Star vinyylit / CesarsShop, saatu
Color Club alus- ja päällyslakat / CesarsShop, saatu

Onko teillä jotain tiettyä lakkaa, minkä kaivat esiin syksyn saapuessa? 


24 kommenttia:

 1. Ihanat lakkaukset. Onhan mulla muutamia, jotka pääsevät syksyllä käyttöön. Yksi niistä on Zoyan Storm. Aika paljon kaivan juurikin sellaisia mutaisia, likaisen vihreitä ja viininpunaisia tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulle viininpunainen ja erilaiset tummanpunaiset on erityisen rakkaita syyslakkoja :)

   Poista
 2. Huikean päheät! Ja nuo sävyt on puhdasta syksyä :) Hieno lakkaus taas kerran.

  VastaaPoista
 3. Upeat! Kumpikin lakka on mun lemppareita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä tykkään kanssa näistä, on tullut käytettyä useamman kerran <3

   Poista
 4. Every month is a Oktober fest lokakuussa tietenkin!
  Upea lakkaus, ihan mieletön!

  VastaaPoista
 5. Nämä on kyllä aiiivan ihanat <3 Värit tosiaan sointuu yhteen ja niiden käyttö näin syksyisin on erittäin perusteltua. Kynsiyhteisö nyökyttelee :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot ja jotenkin tutun näköiset! =) Todella kaunis tuo ruskea!

  VastaaPoista
 7. Mun kaks lempilakkaa samassa lakkauksessa <3 todella upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä nämä on minunkin lemppareita. Niin syksyisiä :)

   Poista
 8. Tosi ihana lakkaus! :) Syksy on ihana vuodenaika. Mutta siinä oon eri mieltä, että Oktoberfest ja Germanicure ois dupeja; Germanicure on punertavampi (punaviinimäisempi) ja Oktoberfest taittaa violettiin luumuun, näin ainakin mulla pullossa, tikulla ja kynnellä :) Voin siis hyvillä mielin omistaa molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Molempia en ole tikuttanut, pullossa vaan vertaillut. Voi olla etteivät nyt ihan prikulleen dupeja ole..mutta en erota niitä keskenään ennenkuin etiketistä katson :) ihania lakkoja ovat :)

   Poista
 9. Mmmh <3 Näitä katsellessa tekee mieli kääriytyä neuleeseen ja villasukkiin, ihanan syksyiset! Ja tosiaan erittäin elegantit, mä niin rakastan tällaisia lakkauksia ♥♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3