sunnuntai 18. syyskuuta 2016

CND Craft Culture syyskokoelma

Sain muutaman lakan esiteltäväksi CND:n syyskokoelmasta Craft Couture. Olen tykännyt CND Vinylux kestolakkojen laadusta ja ihanista kokoelmista joten on mukava taas päästä kokeilemaan syksyn uutuuksia.

Craft Couture ammentaa inspiraatiota maanläheisten värien lämpimästä kauneudesta ja karusta epätäydellisyydestä. Artisaanitaiteen innoittama kokoelma esittelee täyteläisen, uniikin värimaailman joka peilaa materiaalien ja tekstuurien mutkatonta leikkiä. Kokoelmasta löydät poltettua oranssia, lämmintä syksynpunaista ja kulutettuja sinisiä, unohtamatta antiikkista kultaa.  

CND Weekly Polish

Mulle lähetettiin metallinhohtoinen punaoranssi Hand Fired ja antiikkikullan värinen Brass Button. Molemmissa on kyllä moitteeton metallikoostumus. Eivät jätä siveltimen raitoja ja kuivuvat erittäin nopeasti.
CND Vinylux kestolakkojen kanssa ei laiteta aluslakkaa vaan Vinylux-menetelmän omaava lakka kiinnittyy suoraan kynnelle. CND kestolakan kanssa käytetään omaa Weekly Top Coat päällyslakkaa joka kovettuu luonnonvalossa Prolight-teknologian ansiosta. 

CND Vinylux kestolakka

CND Vinylux menetelmä lupaakin 7 päivän pysyvyyden. Ihan niin pitkään lakka ei minulla ole pysynyt, mutta en toisaalta jaksakaan samaa lakkaa viikkoa, oli se sitten miten kiva tahansa. CND Vinylux kestolakat sopivatkin hyvin meille kotilakkailijoille, nämä eivät siis tarvitse uunia. Lakka kovettuu 8,5 minuutissa. Koostumus on 7-free eli ei sisällä tolueenia, kamferia, formaldehydeä, ftalaatteja ( DBP ), formaldehyderesiiniä, ksyleeniä tai butanolia ( MEK ). 

Creative laatat leimaus CND

CND Vinylux Weekly Top Coat

Palaan vielä sen verran näihin lakkaihanuuksiin että molemmat peittivät tosiaan kahdella helpolla kerroksella. Aion muuten kokeilla näitä myös leimauksessa. Vinylux Weekly Top Coatia kannattaa kokeilla myös normi kynsilakkojen kanssa, on paksua ja hyvin suojaavaa päällyslakkaa. Kiva kun se kuivuu nopeasti ( vähintään 8,5 minuutissa! ) ja jättää nätin pinnan.
Leimaukset on tehty Creativen laatalla 27. Kokeilin nyt ensikertaa näitä laattoja ja laadun puolesta voin suositella, ei mitään ongelmia leimauksessa. Kuva tarttui moitteetta, kuten jäljestä voi varmaan huomata. Kuvio on ylärivin keskimmäinen.

Creative stamping plate

CND Hand Fired Brass Button

Olen aina pitänyt CND kestolakkoja salonkilaatuisina ihan jo laadunkin puolesta. Olen kokeillut montaa eri sävyä ja koostumusta. Kaikista olen kyllä tykännyt enkä ole törmännyt tuskastuttavan hitaasti kuivuviin tai nopeasti kärjistä kuluviin yksilöihin.

Eikö olekin upeita, hehkuvia syksylakkoja? Vitsit mä rakastan näitä värejä, niin täydellistä putoavien lehtien ympäröimään syysilmaan!
Geeli-, kesto- ja kynsilakat? Mitä tykkäät näistä, tarvitsetko enemmän kestoa vai riittääkö normaali kynsilakka?

CND lakkoja voi ostaa kauneushoitoloista tai kynsisalongeista. CND Vinylux lakat maksavat 16,60 e.

Tiedustelut: Petra Wallenius 09 3157 9233 tai pwa@icgroup.fi
Facebook: CND Suomi
Instagram: @cndsuomi 


10 kommenttia:

 1. Onpas kauniit koristelut!

  VastaaPoista
 2. Hienot kynnet. Pidän näistä kahdesta enemmän Hand Fired -lakasta. Shimmerlakat kiehtovat pimeään vuodenaikaan.
  Ihan tavallisia lakkoja käytän. Hyvillä pohja-, väri- ja päälilakoilla olen saanut hyvää jälkeä ja kestoa, jos kynnet ovat muutoin hyvässä kunnossa.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen samaa mieltä, hyvät alus- ja päällyslakat kannattaa hankkia. Myös laadukkaat värilakat maksavat hieman enemmän mutta kyllä niillä on mukavampi lakata. Myös omien kynsien kunto vaikuttaa, normaalisti mulla pysyy lakat hyvin mutta jos on liuskoittumia niin niistä kohden lakka lähtee helposti pois :/

   Poista
 3. Ihanat höyhenet! Kaunis kuparinpunainen lakka, tos syksynen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka on niin kaunis ja höyhenet natsas hyvin lakkaukseen :)

   Poista
 4. Noi laatat on kivoja ja niin on tää lakkauskin, tosi kivat värit :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit kynnet. Ihanat syyssävyt noissa lakoissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3