tiistai 13. syyskuuta 2016

Kynsibloggaajan salaiset tunnustukset ( + arvonta )

Mun on pitänyt ikuisuus tehdä vähän tunnustuksia. Nyt huomasin samanlaisen jutun pyörivän monissa blogeissa joten innostuin tekemään nyt itsekin ne nolot kauneusbloggaajan tunnustukset ;) älkää pyörtykö.

- Sotken lähes aina tekemäni kynnet. Niissä on kissankarvoja, niissä on aina joku ruttu tai leimaus on levinnyt vähän. Muokkaan kuviani ja siistin niitä vähän. Jos lakkaus on mennyt vähänkään pieleen, se harmittaa minua. Pidän vain täydellisesti onnistuneista kynsistä.

P8280018.ORF

- Kehotan öljyämään kynnet joka päivä, mutta en itse tee niin. Minulla kyllä on yöpöydällä öljypullo jota ahkerasti käytän mutta tunnustan kyllä että seitsemästä viikonpäivästä saattaa jäädä joku välistä..

MAC meikkisivellin

- Löysin meikkipussista aplikaattorini. Tajusin etten ole pessyt niitä vuosiin...eli ollenkaan sinä aikana kun ollaan tässä asuttu. Muutettiin 2013 :D

- Jos joku näkisi minut livenä, ei varmasti uskoisi kauneusbloggaajaksi. En pukeudu muotivaatteisiin vaan urheiluvaatteet ovat lempivaatteeni. Panostan urheiluvaatteisiin mutta muuten ostan mielelläni kirpparilta. En käy merkkivaatekaupoissa ja käytän crocseja ihmisten ilmoilla. Vieläpä koiran pureksimia. Ne nimittäin ovat ihan normaali asuste maalla!  Räjähtänyt ulkomuotoni hävettää joskus itseäkin mutta olen työvaatteissa kaupungilla ja käyn niillä kaupassa. Ei mulla ole vaihtovaatteita mukana. 

kauneusblogi meikkiblogi kynsiblogi

- Olen vanulappu-pihtari. Eli yhdestä vanulapusta riittää vielä aamupuhdistukseen. Jos pyyhin illalla kasvot kasvovedellä johon ei jää juuri mitään, säästän sen vanulapun ja pyyhin puhtaalla osalla kasvot aamulla. Näitä vanulappuja jemmaan peilikaappiin mutta onpa niitä jäänyt jokunen pöydälle vieraiden tullessa...harmittaa kun vanulappuja menee niin paljon. Pelkän kynsilakan poistoon saan tuhlattua neljäkin vanulappua!

- Pihtaamisesta puheen ollen, käytän swatchtikut uudelleen :) jos niistä saa lakan poistettua tai lakattua päälle valkealla, siihen voi vielä swatchata. Ei sillä että ne kalliita olisivat mutta ne ovat aina loppu, kun niitä tarvitsee!

- Söin ennen kynsiäni ja revin kynsinauhat verille. Vieläkin järsin sormiani jos minua hermostuttaa. Kuka uskoisi että olen syönyt kynnet verille asti ja kynsinauhat oli niin revityt että hyvä etteivät tulehtuneet? Saatan vieläkin repiä jos hermostuttaa mutta yritän tosissani päästä siitä eroon. Sormenpäät ovat todella kipeät ja asetoni kirvelee jos olen itse repinyt riekaleita ihoon.

P8280024.ORF

- Haluaisin omistaa pienemmän kynsilakkakokoelman. Ei sillä etten rakastaisi kaikkia lakkojani mutta onhan niitä liikaa. En vaan osaa luopua mistään. Kyllä mä niitä käytän. Mutta kuinka ihanaa olisikaan jos kokoelma olisi vain Picture Polishia ja F.U.N Lacqueria? Pelkkää kimalluksen ilotulitusta!

- En osaa laittaa irtoripsiä. Enkä uskalla kokeilla kun olen varma että ne tippuvat poskille julkisilla paikoilla. Jonkun pitäisi opettaa tämä kädestä pitäen. Mutta missä mä niitä edes käyttäisin kun en käy ikinä missään? Kerran vuodessa pikkujouluissa? Ja sitten menisin irtoripset poskilla pikku kekkulissa?

Irtoripsistä puheenollen. Sain yhteistyökumppaniltani Kauneutta.comilta testiin tekokynsiä ja irtoripsiä. Mutta kun minä en niitä käytä, kynnet on omasta takaa ja ripsiä en osaa laittaa :)

Kauneutta.com irtoripset tekokynnet

Kauneutta.comissa on loistava valikoima Naturel-sarjan tuotteita. Kynsikoristeita, hoito- ja kuorintasukkia, irtoripsiä, clip-on pidennyksiä ja geelilakkoja. Osallistut arvontaan kertomalla mikä Naturel-sarjan tuotteista kiinnostaisi eniten Kauneutta.com sivuilta? Arvonnassa voit voittaa kuvan tekokynnet ja irtoripset. 

Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen. Jätä myös sähköpostiosoitteesi. Arvon palkinnon sunnuntaina 18.9.

39 kommenttia:

  1. Ihanat tunnustukset 😊
    Jätän arpaonnen toisille, sillä en minäkään käytä kumpiakaan. 😉

    VastaaPoista
  2. Arvonnan jätän väliin samoista syistä kuin mistä sinä pistät tuotteet eteenpäin :D Mutta hauska oli tämä haaste! Mäkin olen muuten aikanani ollut tosi paha kynsinauhojen repijä, ja yhä edelleen välillä sitä teen vaikkei pitäisikään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaikea tapa päästä eroon! Ja se on kumma miten sitä ei voi lopettaa vaan repii kynsinauhat verille asti :/

      Poista
  3. Ääh, kuin hauskoja! :) Kyllä toi "elä niinkuin opetat" - lause on täälläkin päässä niin epätotta, itse oikasee monista asioista, joita taas toisille muistuttaa.

    VastaaPoista
  4. :D inhimillisyys löytyy siis blogin takaa, mikä helpotus ettet sinäkään ole täydellinen :) <3 Arvontaan en osallistu sillä minäkään en osaa käyttää ripsiä enkä liioin irtokynsiä! :D

    VastaaPoista
  5. Kynsikoristeet ja irtoripset kiinnostaa! Minäkään en montaa kertaa ole irtoripsiä käyttänyt, ja kaverit ne mulle laittaa :D mutta koskaan ei ole lähtenyt irti rajummassakaan menossa, joten suosittelen kyllä kokeilemaan, jos kiinnostusta on (:
    S-posti: emmi.koponen@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Minä taas olen aina halunnut koittaa irtoripsiä. Ehkä tulis opeteltua niiden käyttöä, jos omistaisin niitä. Eikä mulla kosksan ole ollut tekokynsiäkään, joten niitäkin vois kokeilla, kun omat kynnet kuitenkin murtuu talvella. :)
    Osallistun siis arvontaan.
    naerppae@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana postaus, sinäkin siis olet vain ihminen! <3 Ja sieltä löytyi yhteisiä asioita!
    Crocsit, urheiluvaatteet, kotirötkylävaatteet, ei muotivaatteita (teen työt etänä kotoa) ja vanulappu-juttukin! :D
    Mutta hei, kynsien öljyäminen. Miten sitä voisikaan kynsiä öljytä joka ilta, jos on lakat aina kynsissä. Ei kai lakan päälle sentään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä laitan aina lakatun kynnen alapuolelle. Sieltä sitä valuu kynsinauhoille ja sitten kun laittaa vielä käsirasvaa, tulee oikea öljy + rasva muhitus :) joskus laitan öljyä ennen lakkaamista mutta ne pitää imeyttää kunnolla, niin ei aina ennätä :)
      Ehkä nämä tunnustukset ei niin pahoja ollut vaan ihan normaaleja asioita :) tosin siskoni sanoi ettei pääkaupunkiseudulla liikuta ihmisten ilmoilla crocsit jalassa :D

      Poista
  8. Näitä voisi testailla, koska kynsinauhani ovat aina kuivat: http://www.kauneutta.com/product_details.php?p=2580
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Minua kiinnostaa Naturel 5422 irtoripset :)
    julia_noora@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Omat kynteni ovat niin heikot, rumat ja katkeilevat että tekokynnet tai geelilakka olisivat tarpeen. Toisinaan käyn geelilakkauksessa ja nautin kun kynnet ovat kauniit ja kestävät. :)

    VastaaPoista
  11. Ihania tunnustuksia, toi vanulapun säästö herätti täällä kyllä pientä kauhistusta ja hihitystä. :D Arvonnan jätän tällä kertaa väliin, koska en käytä kumpiakaan. :)

    VastaaPoista
  12. Hauskoja tunnustuksia!
    Mä voin opettaa sulle irtoripsien laittamisen jos haluat :) Voit ottaa vaikka ne Naturelit mukaan, näyttää nimittäin tosi kivalta ripsimallilta kuvassa. Jos on hyvä liima, mikään ei tipu! Ja se on oikeesti helppoa :)
    Mä en irtokynsiä osaisi hyödyntää mitenkään, mutta irtoripsiarvontaan voisin osallistua ihan mielelläni 🌸

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä Naturelin ripset on varmasti oikein mainioita mutta kun ei vaan tule käytettyä. Ripsitupsuja muuten voisin ehkä uskaltaa laittaa :) saat kyllä joskus näyttää mielellään :) olis kiva!

      Poista
  13. http://www.kauneutta.com/product_details.php?p=2155 hyvin lähellä ripsiä joita itse suosin, mutta lähialueen kaupoista ei vain meinaa löytyä :D
    itse käytän ripsiä päivittäin :)

    VastaaPoista
  14. Itse olen opetellut laittamaan ripsiä leikkaamalla nauhat pienempiin osiin, sillä tavalla tällainen amatöörikin saa ne siististi. Olisi hauskaa kokeilla tämän merkin ripsiä! emmikv95@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Naturel-sarjasta kiinnostaa eniten kuorivat sukat :) Mukana arvonnassa ja itsekin vasta harjoittelen ripsien laittoa :)

    henna.jussila@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Kuorintasukat
    eekku80@netti.fi
    voiton osuessa lahjoitan ne veljen tytölle =)

    VastaaPoista
  17. Esimerkiksi NATUREL LED UV-UUNI GEELILAKOILLE, sillä haaveilen kynsistä, joita en ole koskaan omistanut. Voisin vihdoin rakentaa sellaiset tuon uunin avulla. somanyinspiration@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kuorintasukat ois mielenkiintoinen tuttavuus, kun en oo sellaisia kokeillut! En tosin oo testannut tekoripsiäkään, joten nekin kiinnostaa kyllä :D mikkila.anna@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Hauska postaus, naruoin ääneen :D Osallistun mieluusti arpajaisiin ja Naturelin tuotteista koskeilisin mielelläni ainakin paristokäyttöistä jalkaraspia. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Voisin irtiripsiä kokeilla :)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Noi kuvassasi olevat irtoripset kiinnostaa eniten =)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  22. No eihän nää nyt niin pahoja olleet! Geelisukat kiinnostaisi eniten. :)
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  23. Naturel 5422 irtoripset olisivat kivat tyttöystävälleni!
    johnkultapanda@yahoo.com

    VastaaPoista
  24. (Hmm... mikähän on vikana kun mä en saa kännykällä mobiiliversiossa kommentoitua yhteenkään bloggerin blogiin...?) Mua kiinnosrais kaikkein eniten irtoripset! Vaikka omistanki suht pitkät, paksut ja tummat ripset, jotka oikeella ripsarilla saa aika lähelle tekoripsiä, joksus vaan kaipais jotain lisää. Oon yrittäny normi kaupoista ettii hyvännäkösiä mutta mahollisimman halpoja kokeiluun, tuolla näytti oikein hyviltä eikä hinnallakaan oo pilattu! (Lottajaa@welho.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti osaa auttaa, mulla kommentointi mobiiliversioissa on toiminut. Jospa vika menisi pian ohi ja aina voi ottaa itse internet version tuosta alhaalta :)

      Poista
  25. Kiinnostaisi eniten nuo suihkurusketuksiin liittyvät tuotteet :)

    kintsu_k@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Kuinkas sattuikaan! Mulla on ollut juuri mielessä, että haluaisin kokeilla kynsiä. Kuuluu sarjaan "Mä en oo koskaan", joten osallistun mielelläni arvontaan.

    VastaaPoista
  27. Eniten kiinnostaisi geelilakat tai siveltimet :)
    idatraff@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Mulle sopiva arvonta, ripsiä oon pitkään halunnu kokeilla :)
    Lagexd@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Eniten kiinnostaisivat nuo kuvassa olevat irtoripset! :)

    emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Kynsikoristeet on lempparejani :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Irtoripset kiinnostavat =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3