tiistai 20. syyskuuta 2016

Kuinka pelastetaan pieleen mennyt manikyyri

Ensin olin että Nail Fail, sitten olin että wau!! Olen monesti kertonut etten enää kamalasti välitä pinkeistä lakoista. En ainakaan sellaisista possunpinkeistä mutta tälläiset kyllä menee. Ja on niin hieno lakkakin että pitäisi lakata tälläisillä useammin!

lyhyet kynnet koristelu manikyyri french manicure nail vinyls

Essien kromipinkki The Lace Is On. Wau mikä lakka, miten en ole tällä taas lakannut aikoihin? Ehkä en ole vaan muistanut miten hieno tämä on! Duochrome pinkki-kulta, hyvin krominen ja metallinen kynsillä. Tämä lakka on ilmestynyt syksyn 2013 kokoelmassa For The Twill Of It. En jotenkin muista tätä kokoelmaa yhtään kokonaisuudessaan, muutama herkkupala kokoelmassa kuitenkin on jotka edelleen ovat kokoelmassani.

essie the lace is on

The Lace In Onissa viehättää hieman poikkeava pinkki finish ja kultaiset pikkuglitterit seassa. Nyt kun kynnet ovat näin lyhyet, muistin että hei, voisi tehdä ranskiksen! Se näyttää kivalta lyhyissä kynsissä, liian pitkissä vähän karulta. Käytin ranskis-vinyylejä ja kahta kerrosta The Lace Is Onia.
Vinyylejä irrottaessa ne veivät vähän lakkaa mukanaan, ärsyttää kun en osaa tätä vinyylihommaa tai sitten nämä vinyylit ovat jaskoja. Muistan myös kironneeni viimeksikin tätä hommaa. Lakkauksen rajasta tuli suttuinen ja sitähän minä en voi sietää.

pink french manicure

Olin jo poistamassa lakkoja mutta päätin että yritän pelastaa ne glitterillä. Mietin mikä glitter sopisi hyvin pinkin kanssa ja päädyin China Glazen Glitter Me This...lakkaan. Siinä on kirkkaalla pohjalla kultaisia ja hennon vaaleanpunaisia glittereitä. Kaunis lakka.
Tuputin glitteriä vanupuikolla. Tuli kyllä kivat! Meinasin mennä pilaamaan kynnet kukka siirtokuvilla mutta onneksi tajusin stopata sen homman ajoissa. Näistä kynsistä tulin nimittäin älyttömän kivat. Ulkona pinkki lakka hohtaa niin hienosti!

Aluslakkana Lumene Nail Strengthener jonka päällä kerros Essencen Pro White Effect aluslakkaa. Se kirkastaa hieman kynnen pintaa, näinollen mahdollinen keltaisuus kynnellä häivyttyy hieman pois. Ei näytä kivalta jos näissäkään kynsissä paistaisi keltainen kynsipeti läpi. Päällyslakkana Essie Good To Go joka on todella hyvä pikakuivattaja. 

Lumene Essie China Glaze

Minkä sävyisistä pinkeistä sinä pidät eniten? Saako olla näin sähäkkä vai pitääkö olla hempeämpää?

28 kommenttia:

  1. Ääh nää on niin ihanat 😍
    Mäkin haluun ton essien 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tää on ihana, luulisi olevan vielä hyvinkin saatavilla :)

      Poista
  2. Tosi kauniit ranskikset. Taidan tykätä vähän joka sortin oinkeistä :) Ennen muinoin en pitänyt oikeastaan mistään punaisista lakoista mutta nyt on taas toisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minäkään en muuten ennen pitänyt punaisista mutta nykyään kyllä :)

      Poista
  3. Oi että, nää on kyllä ihanat! :)

    VastaaPoista
  4. Mullekki tollaset kynnet! Ärsyttää, kun omat kynnet ei pysy kovin pitkänä, että saisi muotoiltua pois tuon pyöreyden. Ranskis on niin kiva tuollaisissa kynsissä, kuin sinulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä saan tän muodon niin että leikkaan kynnet leikkureilla tasaisiksi ja sitten viilaan sormenpäät "suoriksi". Mutta jos joku kynsi esim. oikea peukalo on lyhyt niin ei siihen oikein saa muuta muotoa kuin pyöreän.

      Poista
  5. Pinkit on itselle ihan liian tyttömäiset. Taannoin tein (kun oli vielä kynnet, prkl) ja otin samana iltana pois - ei niin ei.
    Taas muuten naurahdin yhden lauseesi kohdalla "Wau mikä lakka, miten en ole tällä taas lakannut aikoihin?". No miksiköhän, neitosella on satoja kynsilakkoja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitä lakkoja kyllä liikaa mutta kun ne kaikki on ihania <3 onneksi ne säilyvät eivätkä mene vuosiin pilalle. Yritän kyllä harkita nykyään ostoksia enemmän...huom. yritän :) pinkki ei ole mullekaan ihan lempiväri enää mutat välillä kyllä piristävä!

      Poista
  6. Nätti ranskis :) Jännää miten mä en miellä tätä pinkiksi, vaan aniliiniksi, no piti ihan googlettaa et mitä Kuukkeli asiasta sanoo, ja tulin siihen tulokseen et aniliini taitaa olla yksi pinkin sävy :D Mä pidän pinkistä siis sellaisesta vaaleammasta, mutta kirkkaasta muuten, mut en kynsillä enkä vaatteissa. En vain tunne oloani siinä kotoisaksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) mulle tulee aniliinista mieleen aniliininpunainen. Pinkin sävyjä on niin monia ja ihmiset näkee ne eri tavoin. En minäkään taida omistaa kuin pari pinkkiä vaatetta. Muuten kyllä meikissä tykkään, välillä ( harvoin ) kynsissä...joskus oli sellainen pinkkikausi niin varmaan tuli yliannostus :)

      Poista
  7. Ei nämä munkaan mielestä ole Nail Fail! Ihanat ovat vaikka juurikin tämä sävy ei ole mun mieleen, mutta silti se on nätti ♥

    VastaaPoista
  8. Kyllä saa olla sähäkkä! Toki itse kyllä tykkään tosi hempeistäkin pinkeistä :) Mut nää kynnet on ihan täydelliset, hyvä pelastus! ♥♥

    VastaaPoista
  9. Wau todellakin:). En ihan heti olisi tuota pinkiksi mieltänyt minäkään. Muistan, kun syksyllä 2013 Essiellä ja OPI:lla oli samankaltaisia lakkoja kokoelmissaan. Juurikin tämä esittelemäsi sekä For The Twill Of It. Hankin OPI:lta vastaavat. Sillä pinkillä (tai luulin sen olevan magenta;)) olen tykännyt syksyisin lakata.
    Oma lemppari pinkkini oli pitkään Isadoran Power Pink. Pidin siitä hieman taukoa, joten täytyisi tehdä uusinta tarkastelu, mikä pinkki miellyttää eniten. Muutoin saa olla kaikenlaisia pinkkejä, hempeää ja värikästä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin hankin sen Peace, Love & Opin :D se oli ihanan värinen syksy kynsilakkamaailmassa :)
      Mahtava Power Pink, ihan nimensä veroinen!

      Poista
    2. Arvasin, että tiedät mistä lakasta puhun;). Voisinkin pitkästä aikaa lakata sillä. :)
      t. TQ

      Poista
    3. Minäkin voisin :D se on kyllä syksylakka ❤️

      Poista
  10. Mulla on tää lakka , heti pöydälle jonoon (: ihana ranskis.

    VastaaPoista
  11. Uuteen postaukseen ei anna kommentoida):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin vähän ihmetellyt miksi siihen tulee niin vähän kommentteja. Jotkut on kyllä tulleet läpi, tiedä sitten mikä taas tökkii. Blogger <3

      Poista

Kiitos kommentista <3