sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Väriä vaihtava tekstuurilakka!

Ostin pari lakkaa Ruby Wingin Carpe Denim kokoelmasta. Kokoelma on mun mieleeni koska se sisältää sinisiä, denimin värisiä lakkoja tekstuurikoostumuksella! Nämä ovat hiukan metallinhohtoisia ja kuivuessaan hiukan karheapintaisia.


Viimeisenä kynsille pääsi Relaxed Fit. Tämän itseasiassa sain vielä kaupan päälle jos tarkkoja ollaan. Relaxed Fit on deniminharmaa joka muuttuu violetimmaksi uv-valossa. Nimettömässä käytin Ruby Wingin In Your Dreamsia, joka on kaunis vaalea harmaa. Molemmat ovat huippuhyviä laadultaan, peittävät kahdella helpolla kerroksella. In Your Dreams ei raidoitu ollenkaan!

Ruby Wing

P8090078.ORF

P8080010.ORF

Melko yksinkertaiset mutta sitäkin kivemmat kynnet. En laittanut päällyslakkaa kuin nimettömään. Halusin vähän testata tekstuurin pysyvyyttä. Tekstuuri on karheaa mutta ei hirmu rouheaa. Se ei sisällä erillisiä glitterhippusia. Relaxed Fit pysyi kynsillä ihan moitteetta! Kärkikulumaa oli ihan hieman jos tiiraili tarkasti. Mutta ei sellaisia joita pitäisi paikata tai joista olisin huolissani. Minähän olen siis extratarkka kynsistäni ja kärkien suojauksesta. Kolmantena päivänä kyllästyin ja vaihdoin lakkauksen. Tämä olisi pysynyt pidempään, veikkaan että 4-5 päivänä olisi pitänyt paikata kärjet lisäämällä lakkaa. Aluslakkana käytin kahden euron Essencen Ridge Filleriä :D

P8080012.ORF

P8080024.ORF

Osa Rubyistä on Cesarilla alessa. Vanhemmissa on vähän kenkumpi koostumus mutta uudemmat ovat paljon parempia! Minusta tämä Carpe Denim kokoelma on kiva, ihanan värisiä lakkoja. Tämän takia tykkään syksykokoelmista ;)

P8090073.ORF

P8080025.ORF

kol

Ruby Wing lakat / CesarsShop, saatu 

Vieläkö farkkuvärit jaksavat viehättää?

6 kommenttia:

 1. Onpa todella nätit! ♥ Mulla ei ole yhtään väriä vaihtavaa lakkaa, pitäisikin tehdä asialle jotain :D

  VastaaPoista
 2. Ihana kun decalkii vaihtaa väriä, tosi nätti onkin. Tuo farkku väri on muuten hyvin todellinen, yleensä ne on liian tummia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kyllä ovat kivan värisiä :) tykkään denimlakoista!

   Poista

Kiitos kommentista <3