lauantai 17. syyskuuta 2016

Earth Tones - minun syysmeikkini

Syksyn huomaa tulleen siitä että meikkaajat "pakotetaan" syysmeikkien pariin. Kaikki kirkkaat värit on unohdettu ja kauden meikkikokoelmat henkivät tummaa, viinipunaista ja murrettuja värejä. Sehän sopii minulle!
Koska minulla on punainen tukka, koen harmoniset tummat sävyt paremmin pukeviksi. Kokonaisuus meikissä ei riitele liikaa tukan kanssa kun vaatetus on yleensä mustaa. Kirkkaissa väreissä on aina se katseetkääntävä fiilis jos meikki ja hiukset on hyvin kirkkaan väriset. En halua enää korostaa itseäni enemmän väreillä.

P9040019.ORF

Yksi vakiomeikkini syksyllä on Diorin viisikko Earth Tones. Tiedän niin takuuvarmasti että muutkin kaivavat sen esille! Mili, joko olet meikannut Earth Tonesilla? En muista miltä vuodelta tämä on mutta jonkun syksyn lookista se on. Diorin viisikoissa on hyvin harvoin punaista. Tästä löytyy kolme normaalia ruskeaa, yksi sammaleenvihreä ja tämä ihana punaruskea. Kaikki värit ovat satiinimattaa ja niissä on loistava laatu. Jotenkin kaipaan juuri tälläisiä Diorin viisikoita. En tiedä maksaisinko tästä 70 euroa, jonkun 50 e ilmeisesti olen ihan kiltisti maksanut. Viisikko hulluuteni on laantumassa, järjetön hinta sen saa aikaan :/

P9040005.ORF

P9040002.ORF

Pari sanaa muista meikeistä joita tässä nassussa käytin. Marjo kyseli mielipidettä NYX Matte Finish meikinkiinnityssuihkeesta. Minusta tämä on vallan mainio hintaansa nähden. Kiinnittää meikin ja tekee mattapintaisesta meikistä hieman elävämmän näköisen. Hyvällä tavalla eloisa, ei missään nimessä kiiltävän tai hehkuvan mitä itse syysmeikissä kavahdan. Jos ei halua ostaa hirmu kallista meikinkiinnityssuihketta mutta ei mitään huonoakaan, tämä on todella loistava! Kasvot pysyvät kiillottomina normaalia pidempään, ihan jonnekin iltapäivään asti.

Meikkipohjana käytän Neutrogenan CC-voidetta. Suosittelen levittämään sen ehdottomasti meikkimunalla, sillä se levittyy ongelmitta. En kuitenkaan ikinä käytä CC-voiteita yksinään vaan laitan päälle puuterin. Joskus se voi olla kevyempää mutta nyt syksyllä voi olla peittävämpää. Naama ei niin hikoa päivän aikaan ja meikki pysyy parempana. Mun on monesti pitänyt kirjoittaa enemmän Bellápierren mineraalipuuterista. Olen tainnut sitä ohimennen mainita mutta kehutaanpa vielä!

Bellápierren Mineral Foundation on kiinteässä muodossa oleva mineraalimeikkipuuteri. Se peittää huisin hyvin, yksi peittävävimpiä puutereitani. Se ei ärsytä ihoa ja sopii myös akneiholle koska on puhdasta mineraalimeikkiä. Tämä peittää täysin, riippuen siitä miten kerrostat. Tällä saa siis täysin_peittävä_mattaihon joka sitä hakee. Itse haen ja olen hakenut sitä ihon ollessa huonommillaan. Tätä voi levittää kevyesti vipalla tai kabukilla ja sitten kerrostaa kun halutaan lisää peittävyttää. On luonnollinen iholla. Täyden kympin tuote!

Poskipuna Ellos Makiash sarjan Pale Pink, nätti luonnollinen pinkki sopii ympäri vuoden. Huulilla IsaDoran Matte Lips Vintage Pink. Näin syysmeikkini on valmis. Silmät ovat taas ärtyneet ja niiden alapuolelle saati sisärajaukseen ei ole meikkituotteilla mitään asiaa. Siksi monesti jätän alaluomen ja sisärajauksen tekemättä, silmät alkavat heti valua vettä ja silmissä on ärsytyksen tunne.

P9040015.ORF
Käytetyt tuotteet:

Ihomeikki
Neutrogena CC-voide Light, saatu LivBoxissa
Bellápierre Mineral Foundation Ivory / Kauneutta.com, saatu
Makias Blush Pale Pink
NYX Matte Finish meikinkiinnityssuihke / Pretty.fi

Silmät
MAC Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base
Bellápierre Makeup Base / Kauneutta.com, saatu
Dior Earth Tones
Maybelline ruskea rajauskynä
IsaDora Volume Lash Styler, saatu
Clarins kulmapaletti, saatu

Huulet
IsaDora Twist-Up Matte Lips 70 Vintage Pink, saatu

P9040035.ORF

Kaivatko Earth Tonesin tai jonkun muun vakkari syysmeikin esille tähän aikaan vuodesta?


Postaus sisältää mainoslinkin. 

10 kommenttia:

  1. Mä taidan käyttää aina tuollaisia syysmeikkien värejä. Syksy on mun väristä aikaa. =) Jotenkin silmään otti tuo sun huulipunan sävy! Se kirkastaa jotenkin tummillä väreillä tehtyä silmämeikkiä. Todella kivan näköinen, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) pinkki huulimeikki hieman riitelee tukan kanssa mutta tasapainottaa silmämeikkiä. Kokonaisuus oli kuitenkin kiva :)

      Poista
  2. =D En ole vielä mutta laitoin sen eilen meikkipöydälle oottamaan! Ihana paletti onkin kuten taas näimme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD taisit lukea ajatuksiani. Se on niin ihana paletti, yksi parhaita viisikoita <3

      Poista
  3. Voi ku nättiä 😍😍 meikki ja sinä

    VastaaPoista
  4. Ihanan raikas meikki murretuista syksyisistä sävyistä huolimatta!
    Mä muistan tuon Diorin viisikon, kuolasin sitä kun se tuli kauppoihin mutta en ostanut. Siihen aikaan vieroksuin vielä vihreää ja punaista silmämeikissä 😂 Mutta vuosi taisi olla 2008 ja lookin kasvona oli Jessica Stam, jos en ihan väärin muista. Tai ainakin se oli niihin aikoihin usein Diorin naamana 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi muuten olla 2008 tai hyvin lähellä sitä. Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän palettiin, tällä saa harmonisen kaunista jälkeä ja niin täydellistä syksyyn :)

      Poista
  5. Earth Tones näyttää upealta. Onkohan sitä vielä saatavilla..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on :) varmaan jostain huuto.netistä voi bongailla, oliskohan eBayssä?

      Poista

Kiitos kommentista <3