perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyskuun kosmetiikkaostokset

Syyskuussa podin hieman huonoa omatuntoa elokuun holtittomasta tuhlaamisesta. Kun sain syyskuun palkan, teki taas mieli riehaantua ja ostella jotain kivaa. Mutta yritin nyt hillitä itseäni kun on tulossa remonttia kotiin, enkä tiedä paljonko se tulee maksamaan. Myös joulu on tulossa ja pitäisi ehkä vähän ostaa jo joulahjojakin? Katsotaan miten hyvin itsehillintä onnistui :D

Vihaan keltaisia hampaitani ja nyt ostin palkkapäivänä tämän sikahintaisen hammastahanan, onko se niin hyvin valkaiseva kuin moni väittää? Tämän pitäisi olla paras Yotuelin tahnoista, kokemuksia kellään?? Yotuel hammastahna 16 e. 

Yotuel hammastahna

Muutama Creativen laatta on jäänyt himottamaan ja koska näissä on loistava laatu, sallin itseni hieman tuhlata. Cesarista Creativen leimauslaattoja 29 e.

Creative Cesarsshop

Entinen hiuslakka loppui joten tarpeeseen Simin hiuslakka. Ja ei mitenkään tarpeellista tai no leimauslakka...Cesarista Picture Polish Bordeaux ja MoYou Londonin musta leimauslakka. Nämä kaikki 35 e. 

SIM hiuskiinne

Kampaajalta Crestolin värinaamio, Facebookin kynsikirpparilta Uberchicin laatta, nämä 15 euroa.

P9160005.ORF

Dermosilin tilaus, näistä menee osa joululahjoiksi. Yöksi laitettava kuoriva seerumi ja toinen meikkipussi jää itselle. n. 20 euroa. 

P9220004.ORF

Cesarista tuli vielä tilattua Picture Polish Sisters ja Rock Nail Starin kynsivinyylejä. Muutama kirppariostos eli MAC pressattu pigmentti Moon Is Blue ja Sensain huulipuna ja muuta pikku sälää. 35 euroa.

Rock Nail Star Cyclone Picture Polish Sisters MAC Moon Is Blue

Kuopion Matkukseen aukesi eilen Kicks. Siellä on KAIKKI -20% lauantaihin saakka joten MENIN SEKAISIN. Olen haaveillut tosi pitkään Anastasia Beverly Hillsin Dip brow Pomadesta Auburn sävyssä. Ostin sen sekä Smashboxin silmämeikinpohjustajan sekä Make Up Storen kulmasiveltimen 704. Olen ostoksista ihan kiluissani :D ja 54 euroa köyhempi.

Make Up Store Brow Angle Brush 704 Smashbox silmämeikinpohjustaja KICKS Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Auburn

Tässä kuussa yritin hillitä itseäni. Yritin tosissani olla ostamatta kaikkea turhaa hetken huumassa. Alkukuun olin ihan kiltisti ja ostin lähinnä tarpeellista mutta loppukuu...meni reisille!

Kuukauden kosmisostot 204 euroa

Mitä ajatuksia se herättää? Ostolakon paikka vai sallitussa määrin edelleen?

42 kommenttia:

  1. Ihan sallittua! 😆
    Mun ostolakkoa on helpottanut kun emotion muutti remontin tieltä pois ruokakaupan vierestä. Nyt ei tule heräteostoksia tehtyä.. tai no kyllähän mä elevenistä tilasin ja 3plus1 pääovillä piipahdin. Loppu summa aika sama sun kanssa 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kylällä on vaan Rimmeliä :D mutta iso kirkko on liian lähellä ja nettikaupat ovat vieläkin petollisempia ;)

      Poista
    2. Hei
      Nyt vasta huomasin tuon Benefitin eyelinerin! Arviota siitä kiitos. Olen pyöritellyt sitä parikin kertaa käsissäni, mutta en ole viitsinyt ostaa kun ei tiedä kuinka hyvin pysyy kun on hankalat luomet.

      Poista
    3. Minä kerron. Olen kyllä lukenut ettei se ole kovin hyvä :D

      Poista
  2. Mun korvaan kuulostaa ihan sika isolle summalle pistää 200e kuussa kosmetiikkaa. Tuskin tuo summa on joka kuukautiset meno ja jos siihen on itsellään varaa, niin anna mennä, sun rahoja ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on iso summa, myönnän itsekin. Liian iso. Toisaalta nyt tuli hyödynnettyä tuo Kicksin ale...se nostaa summaa isommaksi. Joka kuukausi ei ole varaa tälläiseen tuhlailuun :)

      Poista
  3. Saahan sitä välillä riehaantua ;) Ja hei, tuo Yotuelin tahna on todellakin paras ja tehokkain valkaisevista hammastahnoista! Mun ylivoimainen suosikkitahna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon että se toimisi mulla, ei ainakaan vielä ole kovin näkyvää tulosta :/ tosin en pese kolmea kertaa vaan kaksi.

      Poista
  4. Dermosilin kuoriva yöseerumi kuulostaa jännältä, joten siitä olisi kiva kuulla kokemuksia :)

    VastaaPoista
  5. Voi sitä joskus riehaantua. Itsellä menee n. 150€/kk kosmetiikkaan, mutta en saa sillä summalla tällaista määrää tuotteita. :D

    VastaaPoista
  6. Mulle olisi ostolakon paikka, mutta ei silti musta mitenkään älytön summa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olisi kanssa mutta tiedän etten siihen pysty :D

      Poista
  7. Eikös sitä töitä tehdä juurikin sen takia, että saa välillä itseään hieman hemmotella ;D

    VastaaPoista
  8. Hei! Ethän huuhtele suuta vedellä tuon hammastahnan käytön jälkeen? :) Ja toinen vinkki; vaikka valmistaja väittää sen sopivan päivittäiseen käyttöön, kannattaa käyttää vain parin viikon kuureissa. Peroksidipitoisten tuotteiden pitkäaikaisella käytöllä voi olla haittavaikutuksia sekä suuhun, hampaisiin että mahalaukkuunkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, huuhtelen ja käytän vielä suuvettä :D niin ei siis saa tehdä? Pitää lopettaa se ja käyttää vaan kuureittain...en halua mitään haittavaikutuksia :/

      Poista
    2. Ei kannata tehdä :D huuhtelet vaikuttavat aineet siten pois. Lisäksi, suuveden käyttö on turhaa ellei hammaslääkäri/suuhygienisti ole sen käyttöä erikseen määrännyt :) terkuin tuleva ammattilainen

      Poista
    3. Kiitoksia! Yritän nyt tosissani muistaa olla huuhtelematta. Tiedän että suuvesi ei ole pakollista mutta jotenkin kaipaa sen raikastuksen suuhun :)

      Poista
  9. Uu, tosi mielenkiintoisen oloisia juttuja! Aika hyvä määrä tavaraa kyllä tuolla summalla. Itsellä meni tää kuu kyllä taas ihan metsään näiden ostosten kanssa - piti muka yrittää rajoittaa ja yllättäen vedinkin ihan överit. Aika vakavasti harkitsen, että kehtaanko niistä edes kirjottaa mitään :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehtaat kyllä! Kiva huomata että muillakin karkaa käsistä, etten ole ainut joka muka rajoittaa ostoksiaan ;)

      Poista
  10. Tuosta Yotuelista: Itselläni se ei ole vaikuttanut mitään muuhun kuin lompakkoon, aika kovan hintainen. vaikuttavan ainen pitäisi antaa vaikuttaa ainakin puoli tuntia, muuten se ei tehoa. Ohjeissa ei mainita mistään tästä.

    Menin joillakin messuilla Yotuelin tiskille kyselemään aiheesta ja vastaus oli, ettei sitä saakaan huuhdella pois! Voisivat sitten mainita siitä pakkauksessa myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän nyt olla huuhtelematta sitä pois. Tosi harmi kuulla jos ei toimikaan, tätä on niin ylistetty ja kehuttu. Kokeilen nyt tämän yhden tuubin ja mietin valkaiseeko tarpeeksi :)

      Poista
  11. Ihan vaan vinkkinä: jos haluat olla törsäämättä kosmetiikkaa sisältävään joulukalenteriin, blogissani on todella iso sellainen (on miltei metri kanttiinsa!) arvottavana. Näitä ei saa Suomesta:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2016/09/heads-up-etukateisvaroitus.html

    Kannattaa osallistua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä :) en ole ikinä ostanut kosmiskalentereita, ehkä siksi kune n halua mitään turhaa :) Yves Rocherin kalenterin voisin ostaa jos sellainen olisi :)

      Poista
  12. No aikuiset ihmiset saa tehdä omilla rahoillaan mitä haluaa:) Myytkö myös jotain kamaa (esim noita laattoja) joskus eteenpäin vai jemmaatko vaan? Ihan yleisestä mielenkiinnosta kyselen kun tuntuu, että sun tulee niitä hankittua aika paljon joskus. Tai sit olen vaan kiinnittänyt juuri niihin huomiota, kun itse en oikein ole päässyt sinuiksi leimaamisen kanssa. Kateellisena vaan katselen muiden hienoja aikaansaannoksia.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyn kyllä. Pistin kiertoon ne kaikki Moyran laatatkin mitkä kesällä ostin. Vähän harmitti että tilasin ne enkä Ubereita. Kun nyt aion tilata kuitenkin ne Uberit :D oikeastaan turhia meikkejä en osta tai ei ainakaan ole tullut hutiostoja. Lakkoja ostan harkiten mutta joskus tulee huteja, nekin myyn samantien pois.
      En siis jemmaa käyttökelpoista kierrätettävää tavaraa. Lahjoitan myös aika paljon kavereille jos joku niistä ilahtuu :)

      Poista
  13. Mulla meni hitusen enemmänkin.. Ja tiedän, että lokakuussakin menee koska on messut ja Tukholman reissu.. No ehkä marras- ja joulukuu sniiduillaan sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi en itse reissaile ;) pelottaa ajatuskin kun siellä sitä saa rahaa palamaan...

      Poista
  14. Apua, Matkuksen reissut on aina kalliita ja mie oon ostolakossa mutta pakkohän toi Kicks on käydä katsomassa. 3+1 päivät sentään ohitin kun lupasin itselleni että I Love Me messuilla saa ostella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ehdottomasti :) I Love Me-messuilta täytyykin ostaa, ei saa lähteä kotiin tyhjin käsin ;)

      Poista
  15. Aika hurja summa mutta toki ihan sallittua =)
    Täyty joskus itekki tehä listaa paljon menee veikkaan että jää alle 20e kk ku paljoa ei tuu osteltua mutta jotain pientä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On näitä ihan mielenkiintoinen seurata. Joskus tuntuu ettei kamalasti ostele mutta totuus on toinen. Veikkaan kuitenkin että talvella meikkiostoksiin menevä summa on pienempi koska silloin on taloudessa suuremmat menot, menee rahat niihin :D

      Poista
  16. Hyviä ostoksia! Mua kiinnostaa ehkä eniten Anastasian Dip Brow Auburn, miltä sävy näyttää sun kulmissa. Olen vilkuillut sitä mutta en oo raaskinut hankkia tuohon punaiseen tukkaan. Ennestään löytyy Taupe, sitä käytin talvella. Eihän se nyt enää sovikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Chocolate mutta se on hiukan liian tumma. Auburn on aivan mahtava, pitää ottaa sillä meikkikuvia :) se kyllä näyttää hyvältä, luonnollisemmalta mutta ei se ihan punainen ole ;)

      Poista
  17. Syyskuun kosmet, ei passaa miettiä. PPn uutuudet, 3+1, Kicks, Ninezerolacquer halloween lakat, Essencen uudet....

    VastaaPoista
  18. Mä taas siirryin käyttämään Yotuelia (mulla on se halvempi Pharma), kun se on ainoa mikä oikeasti valkaisee hampaita. Meinasin ostaa tän kalliimman mutta budjetti ei antanut periksi. Yotuel on ainoa tahna minkä kanssa joku on oikeasti tullut kysymään miten oon saanut hampaat niin vaaleiksi. Ja mä tykkään siitä, ettei ne vaahtoa eikä kirvele suussa niin kuin Pepsodentit.

    Mun kosmetiikkaostokset lokakuulle on varmaan aikas olemattomat, kun on muutto ja muutenkin yksin asuminen on niin pirun paljon kalliimpaa. Mulle ei taida jäädä kuin tuo pari sataa käyttörahaa ruokaan ja taloustavaroihin, joten voi olla vähän hiljaista ostosrintamalla tästä eteenpäin. Mutta aikansa kutakin :). Kiva kuitenkin lueskella muiden ostopostauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä hyvältä...ehkä annan tälle mahdollisuuden. Mä luin tästä kalliimmasta että tämä on ainut näistä valkaiseva mutta hyvä jos ne halvemmatkin toimii. Luulisi näin kalliin hammastahnan tekevän mitä lupaa.
      Yksin asuminen on kalliimpaa. Mutta saa tehdä itse mitä haluaa eikä tarvii siivota muitten sotkuja :) ja sulla on niin mahtavat kokoelmat että niistä on iloa pitkään :)

      Poista
  19. Minulla on kokemuksia Yotuelin useammastakin tahnasta, ja tykkään kovasti. Minun haasteeni suuni kanssa on aftaherkkyys, joten tavallisia tahnoja en voi käyttää kauaa. Siksi käytän välillä tavallista, välillä joko Yotuelin tahnaa tai suolahammastahnaa. Se täytyy muistaa, ettei valkaisevat hammastahnat valkaise hammasluutasi hohtavan Ameriikan bling bling valkoiseksi, vaan poistaa esim. punaviinin, cokiksen, kahvin j ateen sekä nikotiinin värjäymät ja sitä kautta "valkaisee" hampaasi. Eli toisin sanoen puhdistaa paremmin, kuin ilman valkaisua olevat tahnat. Yotuelin plussaa on myös se, että se ei vaahtoa ja sitä kautta siis aftoja ei synny niin helpolla. Käytä sekä että tavallista ja valkaisevaa, eli ei pysyvästi koko aikaa valkaisevia. Pidä vaikka kuuriluontoisena tai kuten minulla, ensin puhdistava kuuri ja ylläpitona vaikka pari kertaa viikossa yotuelilla. Yotuelin kanssa tehokkuus näkyy, kun harjaat kolmesti päivässä hampaat ja 3 minuuttia kerrallaan. Kahdesti ei riitä! Itseasiassa keski-Euroopassakin hampaat pestään kolmesti, joten hämmästyttävää, ettei se ole Suomessa kuin kahdesti muka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä kuullut että kukaan pesisi kolmesti päivässä :) mä pesen kahdesti ja hammasharja taitaa antaa merkin just kolmen minuutin kohdalla. Pitää nyt käyttää tätä ja katsoa toimiiko se. Mulla on vaan niin kamalan keltaiset hampaat ja en pysty käyttämään huulipunia enää kun vaan korostavat keltaisuutta. Haluaisin valkaisevan tahnan, en tiedä onko kirkastuksesta mitään apua jos itse hampaat on keltaiset.
      Ristiriitaista...toisilla toimii, toisilla ei. Kokeillaan nyt tämä yksi tuubi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3