lauantai 24. syyskuuta 2016

Lifestyle Lauantai - V*ttu kun ärsyttää osa 2

Viimeaikoina on taas ärsyttänyt niin paljon että pakko päästä purkautumaan asiasta!

Se kun ihmiset ei laita sitä v*tun kapulaa ostosten perään kassahihnalla! Viimeksi sain maksettavaksi toisen kortsut ja olin punaisena että öööö nämä ei ole mun :DD Minä en laita kapulaa edellisen ostosten perään, olen niin jäärä. Vain omien ostosten perään.

Miksi kassatäti ei voi pysäyttää sitä hihnaa vaan rytistää minun ostokseni? Miksi niitä jogurtteja ja rahkoja ei voi pakata pikkupussiin? 

P8220012.ORF

Apteekit. Ei mene kuin sekunti kun täti tulee "voinko auttaa". En tykkää kun haluan etsiä itse tarvitsemani. Viimeksi pyysin apua maitohappobakteerien kanssa. Kassalla hinta olikin sitten puolet kalliimpi kuin hyllyssä kun se tarjous oli vain avainasiakkaille. Kävin sitten itse etsimässä sen halvimman sieltä. Muutenkin ärsyttää aina se kalleimman tuotteen tuputtaminen, minä haluan halvimman! Tässäkin tapauksessa olisi vaan aikaa säästetty kun itse olisin sanonut että "katselen vain". Olen se ärsyttävä "katselen vain" -asiakas :)

P8220008.ORF

Vanulappujen pakkaukset jotka eivät aukene siitä repäisykohdasta. Lopputulos on se että revin ne auki saksilla ja vanulaput tursuavat sitten liian isosta reiästä pöydälle. 

Besserwisserit. Toisten ruokakuvien kommentointi. Asioissa viisastelu. 
En tiedä, itse olen sellainen ettei tulisi mieleenkään kommentoida toisten Instagram tai Facebook kuvia! Miksi sanoisin mitään toisten syömisistä? Ei se ole minun asiani. Ja toiselle tulisi vain paha mieli. 


P9190027.ORF

Siksi ihmettelen miksi minun ruokakuviani kommentoidaan. Joko siinä on liian vähän tai liian paljon. Täysin väärää ja vähintään tappavaa jos sitä menee syömään. En minäkään kommentoi näille ihmisille jotka noudattavat gluteenitonta tai vhh:ta että miksi sitten viikonloppuna olutta/siideriä ja kebabia? 
Miksi sunnuntait on heille sallittuja herkkupäiviä mutta mulle ei? Ihmettelen vaan! Miksi ei voi vaan pitää suutansa kiinni koska minäkin pidän enkä loukkaa ihmisiä tahallani? Kuulin myöskin etten ole ainut jolle kyseiset henkilöt näin kommentoivat. Ihmettelen vaan kellä on aikaa raivota Instassa ruokavalioista ja arvostella toisten syömisiä? Jos ärsyttää, älä seuraa. Hyvin yksinkertaista!

Ärrimurrii. Mikäs sinua v*tuttaa tänään?

43 kommenttia:

 1. Tällä viikolla oli just artikkeli siitä, että kenen vastuulla on kapulan laittaminen! Ja se on sen vastuulla joka tulee seuraavaksi! Olin ihan hämmästynyt hahah, koska olen itsekin pari kertaa ilmaissut mielipiteeni kun edellinen asiakas ei ole laittanut kapulaa ja tällasena lyhyempänä ihmisenä en aina ylety sit siihen kapulaan kun on edeliset asiakkaat edessä jne. Ehkä sääntö vois olla niin, että se joka ylettyy kapulaan laittaa sen (eli yleensä ne edelliset asiakkaat ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luin sen artikkelin jostain :) mutta olen edelleen sitä mieltä että jokainen laittaa sen omien ostostensa perään. Oli kassalla muita jäljessä tai. Se etummainen kun siihen ylettyykin, joskus hihnalla on niin paljo tavaraa etten ylety sieltä hihnan päästä sinne kassatädin luo ottamaan kapulaa :)

   Poista
  2. mulla pyörii työpäivän jälkeen mielessä miljoona asiaa että jos joskus unohdan laittaa kapulan niin voi voi. kyllä se seuraavakin asiakas voi huolehtia sen verran että laittaa sen, ei siihen mene ku sekunti aikaa. tai sitte kitisette ja vingutte ku tulee jonkun muun kortsut ostettavaksi.

   samoin ihmettelen miten vaikeaa voi olla sanoa kaupassa tai siellä apteekissa "kiitos, en tarvitse apua"? tai jos hirveästi vituttaa eikä jaksa olla kohtelias, niin senkun sanotte töykeästi. silloin ette varmasti saa palvelua.

   itseäni vituttaa pienistä asioista tai ihan pelkästä tyhjästä valittajat.

   Poista
  3. No minustakin jokainen laittaa omien ostosten perään ellei halua maksaa seuraavankin ostoksia!

   Poista
  4. Mä en laita kapulaa edellisen asiakkaan ostosten perään koska kyse on periaatteesta, sen laittaminen ei kuulu minulle. Omien ostosten perään kyllä laitan :)

   Poista
 2. Huomenta! Ei oikein mikään. Muutaman tunnin unilla klo 06 töihin. Eikä siltikään:)
  Mutta eipä mua enää nykyään taida monikaan asia muutenkaan ärsyttää. Olen varmaan liian laiska ja välinpitämätön. Tarpeeksi kauan kun tekee asiakaspalvelutyötä, niin joko palaa totaalisen loppuun tai lakkaa välittämästä (Työni toki hoidan superystävällisesti ja asiallisesti, mutta ei mua oikeasti liikuta). Ihmisten tyhmyys on rajaton joka tapauksessa, eniten vihaisia ovat aina ne, jotka ovat itse sössineet ja mikään ei aiheuta niin paljon mielipahaa, kuin ilmainen kama (oikeasti!).

  Mutta kiitos humoristisesta postauksesta. En ole ikinä tullut ajatelleeksikaan, että välikapulan laittaminen on jonkun velvollisuus:) Jotenkin laitan sen aina automaattisesti, jos käden ulottuvilla on.

  Erikoisliikkeiden kuuluu palvella. Mä tykkään, että edes jossain on nykyään myyjiä, jotka auttavat! Alko ja apteekit ovat ihan kärkikastia ja molemmissa asiakas usein tarviikin apua. Tosin ainakin meillä päin saa kyllä olla ihan rauhassa, jos sanoo, että ei kiitos. Mutta tuo on kyllä totta, että apteekissa tarjoavat aina sitä kalleinta. Tai sen valmistajan tuotteita, joita heidän on pakko markkinoida ja joilla on parhaat hyllypaikat (eli joka maksaa eniten). Ei mulle tosin ole kyllä ikinä kieltäydytty halvempaakaan vaihtoehtoa esittelemästä, jos pyytää.

  Mä en tiedä, miksi ihmiset jakaisivat kuvia tmv, jos eivät haluaisi niitä kommentoitavan? Tosin jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin kannattaisi kyllä olla ihan hiljaa. Fanaattisuus ja tuputtaminen on kaikilla elämän osa-alueilla (oli se sitten ruokavalio tai uskonto tmv) kyllä todella tahditonta, eikä kerro mun mielestä kovinkaan suuresta älykkyydestä.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamalaa, yritähän jaksaa töissä. Mä nukuin noin 9 tuntia, ennen kuutta tuli Hippu kainaloon herättämään :)

   Minäkin kohtaan töissä monenlaista asiakasta. Mukava yritän olla ja jutella. Jos valittavat niin vien vaan viestin eteenpäin tai jos se kohdistuu minuun, en ainakaan jäkätä vastaan :)

   Kyllähän se Alkon kyykkyviini on tuttu ilmaisu, radiosta lähinnä. Itse en siellä asioi. Mutta olen huomannut kaupassakin että ne halvimmat tuotteet piilotellaan ja laitetaan asiakkaat kyykkäämään, itsekin kyykin eilen maustehyllyllä :)

   Minä olen sellainen IG käyttäjä että painan vaan sydäntä jos tykkään. Välillä kommentoin. Toki mulle saa kommentoida mutta suoranainen v*ttuilu on eri asia. Jos ei tykätä muista mun kuvista, ei ikinä kommentoida mutta vain ruokakuviin V*ttuillaan. Puhun samoista ihmisistä, en yleisesti mun kaikista seuraajista :) sen ottaa henkilökohtaisesti. Tuputtaminen on ärsyttävää, etenkään jos ei asioista tiedetä.

   Mukavaa työpäivää ja toivottavasti siellä ei mikään ärsytä!

   Poista
  2. Mä luulen että niistä parhaista hyllypaikoista joutuu ihan tosissaan maksamaan, liikkeessä kuin liikkeessä. Tosin silti jouduin tota kyykkyviini termiä miettimään ennen kuin aukesi:D Käynköhän vähän hitaalla? Alkossa on kyllä ihan superhyvä palvelu!

   Epäsäännöllisessä kolmivuorossa on se etu, että kauppaan voi mennä esim arkena päivällä. Mulla on aikaa harhailla siellä ja etsiä, vertailla ja lukea tuotesisältöjä. Moni kiireessä asioiva taas vihaa ruokakaupassa käymistä.

   Toi on kyllä todella kurjaa. Miksi etsiä jonkun tekemisistä tahallaan jotain tappelun aihetta ja mennä pätemään?! Tottakai sen ottaa henkilökohtaisesti. Ja aika vaikea mun ainakin on nähdä sitä mitenkään muuten tarkoitetunkaan...
   -Tiia

   Poista
  3. Minä pystyn myös käymään kaupassa keskellä päivää. Ja yksin, ei ole mies mukana. Minäkin haahuilen, vertailen hintoja ja kyykin alahyllyjä ;)

   Poista
 3. No en edes viitsi avautuu 😂
  Lapsettomat tärkeilijät kun kyseessä joku teiniin kiittyvä ongelma. Mur
  Hitto mä nauroin noit kortsui 😂
  Hauskaa lauantaita 😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin siitä :) teineistä ei ole kokemusta mutta ärsyttävistä, autotallissa asuvista miehistä kyllä :)
   Mukavaa lauantaita <3

   Poista
 4. No liikenteessä on jatkuvasti ärstytyksen aiheita. Mutta toisaalta en itsekään ole täydellinen. Toisaalta vaikka ei osaisi sääntöjä, niin vois sitä silti ihmiset ajatella muita kuin itseään siellä liikenteessä. Esim koiranulkoiluttajat ja lapset valtaavat usein koko kevyen liikenteen väylän, niin ettet pääse ohi. Jotkut kävelevät jopa yksin niin, ettei kummaltakaan puolelta pääse ohi. Toiset pyöräilijät eivät monestikaan näytä suuntamerkkiä, niin että joudut hidastamaan / pysähtymään, ettei tule kolaria. Onneksi aamulla meen niin aikaisin töihin, että muita ei paljon ole liikkeellä vielä, mutta takaisin tullessa sitten verenpaine nousee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siks minäkin lähden viideltä ajamaan koska myöhemmin on liikennettä. Pääsee sitten päivälläkin pois ennen ruuhkia :) hermot menee matelijoihin ja perässä roikkujiin. Kaupungissa ärsyttää jatkuva liikennevaloissa pysähtyminen.
   Pikku kylän parhaita puolia on ettei kadulla ole paljoa liikennettä. Hippu on nimittäin välillä ärsyttävä laidasta laitaan-seilaaja :)

   Poista
  2. Aamulla koiranulkoiluttajat käyttäytyvät fiksusti (ja melkein kaikilla on hyvät heijastimet), iltapäivällä ei. Ehkä se on se pimeys, mikä tekee varovaiseksi :D.

   Poista
  3. Me käytetään valoja ja noloja taikaviittoja :) pilkkopimeää maantietä kun välillä kävellään :)

   Poista
 5. Kassakapula-asia on ollut nyt tosi paljon tapetilla ja VIRALLISESTI on päätetty, että jokainen laittaa sen omien ostostensa perään. Se toimii merkkinä seuraavalle, että olen valmis, voit alkaa latoa omia ostoksiasi. Mä olen tehnyt näin aina ja musta se on selkeä ja ainoa oikea tapa toimia. Vähän kuin vessapaperirulla, sen voi laittaa vain yhdellä tavalla oikein. Ugh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Ja vessapaperi laitetaan aina vain tietyllä tapaa, ärsyttävää kun se pitää laittaa oikein miehen jäljiltä :D

   Poista
 6. Pyöräilijät. Ehdottomasti.

  Joskus tulee 4-6 pyöräilijää rintarinnan ja mie vaan tallustan eteenpäin enkä väistä, koska ärsyttää :D Kyllä ne sitten tekee väistöliikkeitä kun tajuaa, että tuopa ei väistäkään. Myös pyöräilijöiden kääntymisiä on todella vaikea itse ennustaa ilman mitään suuntamerkkiä, samoin kuin ne kuuluisat suharit jotka ei vaan välitä muusta liikenteestä ja saattaa pomppia autotieltä kevyenliikenteen sekaan ja taas takaisin autotielle.

  Ja osa painaa satasta risteyksistä, täällä päin on vieläpä sellaisia kohtia, että kun autot on katuparkissa niin se näkyvyys huononee aika paljon (kävelijänäkin pitää astua tielle ja kurkistaa autojen takaa :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöräilijät! Muutaman kerran olen lähestynyt risteystä autoilijana ja pyöräilijä tulee satasta joko katsomatta tai katsoo suojatiellä, tuleeko autoja! On ollut lähellä eikä ole ollut minun vikani. Yhtäkkiä myös suhataan suojatieltä autotielle vaikkei osata liikennesääntöjä. Ei väistetä vaikka autotiellä koskee liikennesäännöt. Itse kyllä väistän koska en halua autoon jälkiä ;))

   Poista
 7. Hei! Ja kiitos blogista ja siitä et postaat jo aamutuimaan..aamivirkullekkin luettavaa😄
  Minulla on mittari niille jotka ei laita kapulaa ostoksien perään..nimittäin junttimittari. Ja ehkä vielä enemmän ärsyttää,kun ihmiset järjestään jäävät pakkaamaan siihen kassahihnan sivulle eikä päähän.Siitä sitten yrität kärryjen kanssa sopia korttipäätteelle.
  Sitten henkilökuntaan...
  Useamman kerran on sitten kassaneiti antanut oikein vauhtia jollekkin puuterimaiselle meikille,että oikein kolahtais pääty reunaan.Luulisi kovasti meikattun "pissiksen" ymmärtävän kuinka voi käydä!!
  Kiitos,että sain avautua😂 -Tiina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että käyt aina aamutuimaan lukemassa :) itsekin luen mieluummin aamulla, silloin on aikaa keskittyä. Hihih, junttimittari :) itselle on onneksi sattunut meikkejä kunnioittava myyjä mutta se ärsyttää että jogurtit rytätään kun ei voi pysäyttää sitä hihnaa :/

   Poista
 8. Mulla on ollu eilisestä asti elohiiri niskassa semmosessa kohdasse, että se joka kerta nykästessään tuntuu aivoissa asti! >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :(( mulla oli vasemmassa kulmassa, se oli vähän hassua..

   Poista
 9. Mä laitan kassalla kapulan eteen ja taakse. Ei mene ostokset ainakaan sekaisin :D

  VastaaPoista
 10. Mua taas ärsyttää tää koko kapulakeskustelu. :D Onko se ihmisten mielestä oikeesti niiiin kauhee homma laittaa se kapula vaikka ennen Ja jälkeen omien ostosten... Ite kuulun kyseiseen kastiin eikä se nyt mikään mahdoton homma ole, eikä mulla niin kiire ole odottamaan, että kassatäti on piipannut kaikki mun ostokset. (Kommentti siis yleensäottaen, ei hyökkäys sinua vastaan <3)
  Ja nuo vanulappu- ja kaikki muutkin "repäise tästä" -pakkaukset, AARGH!! Ne ei vaan toimi! :D
  -satunnainen lukija taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD kapulasota :) minua tässä kapula-asiassa ärsyttää ettei kaikki ymmärrä laittaa sitä :)
   Yves Rocherin meikit, etenkin kynät on aina niitä "repäise tästä" ähäkutti, enpä aukeakaan! Revi koko muovi sitten silppuina auki :)

   Poista
 11. Pimeät pyörät! Hienoo jos saisi luvan kanssa kerran vuodessa ajaa sellaisen päälle =D

  VastaaPoista
 12. Mun rusinat rasauttaa ruualla jeesustelu.
  Juurikin mainitsemasi kaltainen toisten eväiden taivasteleminen ja arvosteleminen.
  Ensimmäisen maailman ongelmia muutenkin tehdä niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin syömisestä niin hiton vaikeaa!

  VastaaPoista
 13. Kapealla kadulla/käytävällä hitaastikävelijät! Tai pysähdytty poikittain(pyörällä/latenvaunuilla) tien tukoksi rupattelemaan puhelimessa/kaverille/naapurintädille.
  DVD/CD/BR/ym suojamuovin auki saaminen(ei siis se pakkaus vaan se läpinäkyvä kun uuden ostat), menee joka kerta kynsin ja hampain taisteluksi.
  "Vitsikkäät" asiakkaat... Näitä on liian monta ja liian useasti että osaisi edes tarkentaa.
  Lopetampa nyt tähän ennen kuin pääsen vauhtiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo vitsikkäät vanhat papparaiset kassalla :D ovat hellyttäviä mutta tukkivat kassajonon. Oma mies murjaisee aina sen saman mielestään hauskan vitsit kahvilan tädille ja minä häpeän silmät päästäni. En myöskään itse halunnut kuulla joulunaikaan vanhalta papalta sitä kaksimielistä vitsiä "tuleeko joulupukki"... O_o

   Poista
 14. Joskus tuntuu, että ollaan sukulaisia tai ainakin sukulaissieluja! :D
  Jos edellinen asiakas ei laita välikapulaa, maksakoot munkin ostokset eli kohta kassalla saadaan korjata. Joskus pamautan kovaäänisesti sen kapulan siihen väliin ja siinähän ihmettelevät, mielelläni keskustelen asiasta, jos jotain mutistaan. Omieni jälkeen laitan AINA.
  Ja tuo asiakaspalvelu, pitää oikein välttää jotain kauppoja, koska myyjä hyökkää heti ovella kimppuun tai pahimmillaan useampi myyjä eri osissa myymälää. Kalleimpia eivät saa tyrkytettyä, koska sanon valitsevani itse mitä otan. Mutta yritystä siihen tottakai löytyy! :D
  Omana esimerkkinä tulee liikenteessä kupeksijat, ei pystytä ajamaan edes rajoitusten mukaan ja kaikki liikkeet on ***** hitaita. Argh!
  Ja sitten nuo milloin mistäkin narisevat kommentoijat? Eikö ne prkl tajua, että blogi on bloginpitäjän blogi ja se on sellainen kuin pitäjä itse haluaa. Pitäkööt tunkkinsa!
  Jopas helpotti. Anteeksi ja kiitos. Hyvää maanantaita! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D heh :D kuulostaa tutulta! Tällä hetkellä ärsyttää huonolla uutisella alkanut työpäivä. Muut koko ajan saikulla, millon mistäkin syystä. Voi kun sais itsekin olla ja vaan lusmuilla ;) Mukavaa maanantaita, jospa tämä muuttuu paremmaksi :)

   Poista
  2. Voisin jatkaa tuota v*tutuslistaa loputtomiin, joskus on vaan sellaisia päiviä! :D
   Noi saikkuilijat... tunnen monta ihmistä, jotka hankkiutuvat saikulle mitä käsittämättömimmistä syistä - en edes kehtaisi! Tänä vuonna itsellä ei yhtään saikkupäivää muistaakseni, enkä ikinä kehtaisi lintsata.
   Tsemppiä, kun tarpeeksi ketuttaa, on vain suunta ylöspäin. Ehkä sopivassa välissä kipollinen jäätelöä helpottaa? :)

   Poista
  3. Itse olen ollut tänä vuonna saikulla tenniskyynärpään takia. En kertaakaan flunssassa, en oikeastaan sairasta enää räkätauteja. Saikuttajissa vatuttaa se että haetaan saikkua flunssan takia mutta pyöritään silti kylillä ja lääkekuurien aikaan ollaan kuitenkin ryyppäämässä. Minäkään en kehtaa lintsata!
   Ketutus on jo vähän helpottanut, mulla on vielä viikko kesälomaa jäljellä joten sen odottaminen vähän helpottaa :)

   Poista
 15. Autoilijat, joilta on päässyt unohtumaan, että on heidän velvollisuutensa antaa tietä suojatielle tähyilevälle jalankulkijalle. Jos olisin itsekseni liikkeellä, saattaisin tehdäkin vähän hazardiliikkeitä ja tarjota vieläkin selvemmin itseäni sinne auton eteen, mutta kun työnnän edellä lastenvaunuja, en kyllä ota mitään riskiä, jos autoilija ei anna selvää merkkiä vauhdin hiljentämisestä (pieni jarrutus on erittäin vaikea havaita etuviistosta) tai elehdi käsimerkein, että reitti on selvä. Ja miksi ne suojatien yli pysähtymättä paahtavat on lähes poikkeuksetta sellasia 50+ setämiehiä?

  Kapula PITÄÄ laittaa omien ostosten jälkeen. Aina. Piste. Perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pysähdyn aina ja päästän menemään jos on sellainen tilanne. Mutta koko ajan ei viitsi jarrutella ja kuluttaa polttoainetta. Kävelijänä katson itse pysähtyykö auto ja menen vasta kun auto on mennyt ohi. En ikinä hyppää auton eteen ja oleta auton väistävän, etenkään talvella! Keski-ikäiset urpot on oma lajinsa, on kyllä huomattu :D

   Poista
 16. Mua ärsyttää yli kaiken autoilijat ketä ei käytä vilkkua ja autotielle auton eteen hyppivät kävelijät. Miten se vilkun käyttäminen voi olla niin vaikeeta?! Mun mieskin välillä sanoo ettei jaksa vilkuttaa tai vilkuttaa vasta samaan aikaan kun kääntyy, wtf?! ja haluaako ihmiset oikeesti kuolla auton alle? Joku kerta olin itse pyörällä liikkeellä ruuhka-aikaan ja odotin kiltisti, että tulisi sopiva väli ylittää tie. Sieltä mua vastaan tien yli polki miljoonaa joku pappa ja huusi mulle "tuu vaan autojen kuuluu väistää" ja oli ihan sekunnista kiinni ettei se jäänyt auton alle. Se auto kenen eteen tää pappa kiisi joutu tietysti tekemään äkkijarrutuksen ja hyvä ettei tullut pari muuta autoa sen perään. Itse olen kerran pyörällä jäänyt auton alle (ei ollut oma vika) ja sen jälkeen olen kyllä super tarkkaan katsonut etten vain jää uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pappaa! Yhtälailla pyöräilijän on oltava tarkkana. Ruuhka-aikaan on paljon asioita huomattavana ja jos pyöräilijä tulee tahallaan eteen ajatuksella "auton kuuluu väistää" niin huonosti käy :/ pyöräilijälle siinä aina käy huonommin. Itse nähnyt pyöräilijän verissäpäin, kamalan näköistä. Väistän kyllä puput ja supit maantiellä, en halua ajaa kenenkään päälle :)

   Poista
 17. Sitä kaupan hihnaa ei viitsi pysäyttää, koska mihin ne ostokset sitten kassatäti siitä edestään laittaisi? Jos vaikka ruokaa on lähes 100€:lla, sitä on paljon ja se on pakko saada "pois tieltä", eli rullaamaan hihnaa pitkin kassapäätyn, jotta pystyy sujuvasti piippaamaan ostokset ja siirtymään seuraavan asiakkaaseen.
  Ainakin K-kaupat ovat ympäristöystävällisiä kauppoja, joten pikkupussien käyttöä pyritään vähentämään, eikä niitä tarjota esim, jugurteille. Mutta aina voi pyytää, että laittaisitko jugurtit pikkupussiin, niin yleensä kassatäti ne laittaa :)

  Oli pakko kommentoida näin kassatädin näkökulmasta, kun itseä ärsyttää varsinkin tuo "tavarat ryttääntyy". Satunnaiset asiakkaat sitä välillä vihaisena kommentoivat, muka hiljaa. Mutta minkäs minä sille voin jos asiakkaalla on paljon ostoksia eikä hän pakkaa niitä heti vaan odottelee, että saan kaikki vedettyä kassan läpi. Johkiin ne tavarat on saatava ja sillon voi joku kokea että tavarat lyttääntyy. Itse ainakin laitan jugurtit ja leivät sivuun jotka eniten saattaisivat isosta ruokamäärästä kärsiä, ja tämä muuallakin tuntuu olevan melko yleinen käytäntö.

  Pakko oli nyt kerrankin avautua! Toivottavasti selkiytti vähän kassatätien mielipidettä asiaan, eikä aiheuttaa kenellekään mielipahaa 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se rulla saa rullata mutta se ärsyttää ettei sitä pysäytetä kun ostokset on päädyssä. Silloin kaikki ryttääntyy :/ niistä olen kuitenkin maksanut ja niiden pitää olla priimakuntoisia.
   Kyllä sen huomaa jos myyjällä on kiire tai huono päivä, silloin tavarat tuntuu menevän vauhdilla :)

   Kommenttisi ei aiheuttanut mielipahaa, mukava kuulla kassatädin mielipidekin ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3